Naturmennesket (fotospam!)

Alt for tidlig første sygedag!

Unknown

OG det gælder os begge!

Når nu Minik startede ud med kold lungebetændelde i 4 uger, hostede i 6 uger, og Casper sidste uge tog en hel uge med 39.5 i feber, slem hoste og ingen stemme, så er det jo KLART at jeg naturligvis får hals kriller, hoste og småtte dårligdom i kroppen, samt at lillebitte Sia tøsen bliver forkølet. DET er sgu hårdt!

IMG_8926

Jeg kan jo klare det – herregud, men sådan en lille størrelse? Jeg prøvede det ikke med Casper så tidligt, så det lidt i blinde jeg roder mig frem til hvad man gør, holder øje med, kan gøre for at hjælpe osv. Men vi tog hende til lægen idag – fordi i nat var slem med hosten. Suk. Han var dog positiv. Også fordi hun ikke har feber. Det må de slet ikke have fra ny og op til 3 mdr. I det tilfælde indlægges de for det kan de ikke selv klare (!) . Ikke noget “alvorligt”, sagde lægen – og vi skal blot fortsætte med det vi gør. Hold øje.

Hun spiser mindre og er besværet, så mindre mad lidt oftere. Saltvands dråber til næsen, og ellers masser af mys og kærlighed. Åh mit moderhjerte. Det er ikke let. Hun er så lille.

Beder til at det går over meget, meget snart.

Unknown-1

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturmennesket (fotospam!)