Alt for tidlig første sygedag!

Dagens outfit: Pyjamas … igen…

IMG_7972

Og nej – det får I ikke et billede af ;O) HAHAHAH! Jeg mener bare – det er skønt at være på barsel. Det er også hårdt.

Sådan er det.

Indimellem kigger jeg bare så misundeligt på alle andres billeder af fest, hygge, ude, fedt tøj, træning, fest, topform, restaurent, tosomhed, fest (I know – det er tredje gang jeg nævner det), drinks, bytur, biograf… I ved. Og JEG ved skam godt, at lige om lidt er det min tur igen. Til det hele. Og indtil da skal jeg bare nyde min lille tykke og dejlige baby, og hendes frække storebror,- hvilket jeg gør og lover fortsat at gøre. MEN indimellem… så svæver mine tanker afsted. Når jeg sidder med venner/veninder der snakker om det de skal i weekenden eller om aftenen, eller om natten for den sags skyld, så er mit første udbrud hver eneste gang: “GUD, HVOR ER DU HELDIG!” – griner!

Unknown

Jeg siger det med en del selvironi også, for selvom jeg gerne ville, så ville jeg aldrig kunne finde energi til det. Og hvis jeg lige gjorde så ville jeg gå død, gå under bordet, sove i et hjørne aller senest kl 21,- for det er der jo ingen garanti for at jeg kan herhjemme… det er jo søvn på må og få, konstant afbrudt – indimellem i lang tid ad gangen, og dag og nat er et og samme.

Sådan er det.

SÅ, så sød som min kæreste nu ellers prøver at være ved at sige til mig jeg skal rende i biffen med veninder snart (fordi der går så mange fede film nu!), så kan jeg jo kun sige til ham at jeg ikke engang kan planlægge det, for jeg aner ikke om jeg er frisk nok imorgen, overmorgen eller onsdag næste uge. Ved det ikke. Det må være når det kan være, og så en anelse spontant. Har sagt til ham at han bare skal drøne ud. Det gør han så i aften. Jeg har spurgt lidt veninder om de evt kan og har lyst nu på torsdag til en tidlig forestilling. Så ser vi om det lader sig gøre…

Til gengæld tog vi lidt ud idag fordi vejret var så hamrende skønt!

Besøgte Jim nede i Raunsborg – hans håndbyggede vikingeborg og hyggede lidt.

IMG_5946

Her er lige et billede fra sidste år… kan særligt ses ved mit slanke ansigt (der er vi ikke helt endnu – FNIS!)

Jeg gik også tur med Sia og barnevogn senere. Den friske og gode luft er god for hende ift hosten, siges der. Hun sov også i 3 timer på den. Dejligt. (Jeg frøs lidt…)

Jeg elsker dog frost og vinter. MERE AF DET TAK! (frem for regn, regn,regn, ikk??)

images

Og ellers, så er status mere eller mindre bare: meget hjemme. Gør ikke så meget ud af mig selv. Er bare altid lidt for træt. Ville ønske jeg kunne få en ny ryg. Træner 10 min ReFit Online bækkenbundstræning hver dag – et af dagens opturs ting for mig. Laver mad. Passer hus. Hygger med børn. Indimellem skændes jeg lidt med den store. Og minder mig selv om hele tiden at tiden flyver og nuet er her og nu, i al dens skønhed. Og alt det der hører med, og jeg prøver at være lige her på trods af mit vandrende sind. Jo, jo,- vi har det godt. Jeg napper lige en god kop kaffe mere ;O)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt for tidlig første sygedag!