Dagens outfit: Pyjamas ... igen...

Oh my, det er snart JUL !

IMG_6104

Billedet af Casper er fra sidste år. Mega sødt passede han på den snemand i de 3 dage den levede. Hans farbror og ham lavede den af den smule, ret våde sne, der var. Det har været lidt tamt med sne – blivende sne – i et par år synes jeg. Lige da jeg var flyttet til Fyn tilbage i 2009 havde vi altså et par virkelig gode vintre! Det var SÅ FEDT! – men det er noget tid siden… Jeg kan kun håbe at vi får en fed vinter i år. Til snemænd, julefølelse og bare vinter!

Minik har spurgt mig til julegave ønsker. Ligeså har veninder og familie…. Jeg har længe gået og tænkt på at det ville være skønt hvis jeg prompte kunne svare på hvad DET skulle være, men nej…

Først nu er jeg kommet på et par sager. Jeg samler jo faktisk på porcelæn – JA DET ER VILDT OLD SCHOOL,- men jeg er sgu blevet vild med Royal Copenhagen, som jo er hamrende dyrt… derfor samle stille og roligt, og enkelte ting ad gangen. OG jeg bruger det skam. Kaffekopper især! Derfor er det sådan set let nok for veninder og famile,- alt hvad der kan komme derfra er bare godt.

Min favorit kop er denne, (termokrus):

royal kopper

Er de ikke skønne? I loooove them. Og min kaffe herhjemme smager bare bedre i de kopper. FNIS!

Jeg havde jo æren af at lave Royal Copenhagen Julebord inde i deres “flagship store” på strøget for et par år siden. Det var en fed oplevelse og det var sjovt. Det så sådan her ud – det I nu kan se (ellers så google mere af det):

julebord julebord2

julebord3

images-1

Jeg balndede deres styles, havde et stort grønlandsk præg på bord og pynt, og enkelte familie traditioner – a la marcipan figurerne, som hver især symboliserede et familie medlem. Jeg kørte med blå farver og nuancer for at fejre at jeg dengang havde fået mit første barn – en søn. Fint, ikk?

Fra Minik vil jeg i år ønske mig en Marc jacobs taske! Jeg ejer faktisk ikke een, og har længe gerne ville det! Nu må det være :O)

Og det skal være den her:

marc taske

JUHU! Glæder mig allerede. Tasker og sko er aaaaaltid godt at få – eller købe til sig selv. Elsker det! Jeg elsker allerede den her. Udover det ønske må han naturligvis gerne overraske mig med en lille gave af en art, som jeg ikke ved hvad er. Egentlig er det kedeligt at vide hvad man får,… meeeeeen den her er det værd ;O) HAHAHAHAH!!!!

Jeg ved godt at gave ønskerne er i den dyre ende. Men de er meget værd og betyder rigtig meget for mig. PLUS – jeg har dem formentlig resten af mit lib. Man kan i øvrigt også finde dem til, indimellem, bedre priser på nettet og steder som dba. Jeg fandt 4 krus af den store slags, til ikke mere end 600kr., for alle fire den anden dag. KØBT!

Udover det, skal julen fejres i det fynske – vi kommer ikke hjem i år (heller ikke i år) fordi Minik og GOG har liga kamp. MÅSKE tager vi hjem til nytår. Det bliver lidt i sidste øjeblik hvis det er. Kunne være fedt at blogge deroppe fra (Nuuk), og vise lidt gode billeder. Vi ser – jeg håber det lykkes, men der er mange ting der skal gå op i en højere enhed. Vi ser.

Hvad ønsker I jer til jul?

Skriv en kommentar

 • Jannie

  Kære Julie.
  Jeg ønsker så meget Mega Mussel, Musselmalet og hvid riflet for selvfølgelig skal der mixes;0) – og så lige nogle gode bøger, som jeg har tid til at læse i julen. Håber for jer, at I kommer hjem til familien – ægte knus er nu bedre end FaceTime ;0)
  Knus Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Først… tak for en hyggelig blog, og sikke nogle skønne unger du har 🙂
  Nu venter jeg en guldklump her i starten af december, så betragter lidt det som min julegave i år… Men ellers måtte den der taske da også gerne gemme sig under mit juletræ 🙂 Eller nogle lækre støvler eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tillykke! Et lille tip er også at ønske sig evt god massage muligheder / gavekort til tiden med baby <3 Det er jo lidt hårdt for kroppen. OG ikke mindst ReFit Online fra morskrop.dk,- som er den geniale efterfødsels bækkenbunds træning, som er nødvendig for alle der har født dejlige unger :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den taske er da også det fedeste ;o) .. Jeg ønsker mig i år en peak performance jakke, som jeg bare ikke kan leve uden ;o) .. Nogle ønsker er bare værd at vide at man får!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pyjamas ... igen...