OG VINDEREN ER!

I kan vinde min bog!

images-2

Hey kære I derude!

Jeg ville blot lige sige til jer at morskrop.dk udlodder to stk af min bog “Sund Balance”!

Og apropos sund balance …. jeg lover at komme med en lille blog snart,- om hvordan det går med vægttab og baby kiloerne. De rasler ikke af, nej, men det må også gerne gå roligt for sig OG DECEMBER GØR DET IKKE EN SKID LETTERE! Jeg mangler lige pt 15 kg. HAR tabt 5 kg siden Sia var 2 uger (hun er 8 nu), så det går OK. Jeg vil dog sætte mere fart på og skub i sagerne når vi er inde i 2016, for så kan jeg og må jeg træne, og januar (og fremad) er nemmere end dec. Jeg vil dog forsøge ikke at tage på her i denne måned og i julen. Det alene er sgu da en udfordring i sig selv, ikk? HAHAHAHAH! Jøsses!!! Anyways – min bog “Sund Balance” handler om alt det, dengang jeg havde fået min søn og skulle smide hele 25 kg. ØJ ØJ!

images-1

 

Se her på morskrop.dk´s facebook side hvordan du vinder min bog (scroll lidt ned, så ser du 3.advent konkurrencen):

Vind min bog her!

Unknown

Blot en lille heads up – se om ikke du kan blive vinder af min bog “Sund Balance” :O)

images-2

 

Skriv en kommentar

 • Jane

  Ønsker mig bare din bog så meget…..jeg kunne helt sikkert godt trænger til at komme i sund balance, ja bare i balance i det hele taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Paludan Kristensen

  Jo, det lyder da som lidt af en udfordring med vægttab i december.
  Phew…
  Men dén udfordring er jeg gerne med på.
  Hvorfor vente til 2016 når man kan starte nu? 😀

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rajczyk

  Jeg vil elske at vinde din bog. Skal selv have smidt nogle kilo i starten af det nye år, så kunne være rigtig dejligt med lidt inspiration. Jeg krydser mine fingre og håber på at jeg bliver den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hulda Andersen

  Atuagaq soqutiginaq
  Pissanganaq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Lindkvist

  Ønsker mig bare bogen. Min mand og jeg giver ikke hinanden julegave men denne vil jeg lægge under træet og skrive til Isabella fra julemanden ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG VINDEREN ER!