Og mini-drone vinderen er!

Rigtig glædelig jul! Og selvsikkerhed!

Julie-Berthelsen-Feet-494081

Hej kære allesammen!

Rigtig glædelig Jul! Jeg håber I alle har nydt tiden, maden, træet, pynten, børnene, gaverne, roen, freden, jaget, stressen, familien, fremmede, julehjælpen, det frivillige arbejde, alle bidrag, og hvad der nu ellers måtte have hørt til lige netop din / jeres jul!

Unknown-1

Det har glædet mig meget at se, eksempelvis, på facebook hvor mange der faktisk tog sig tid og energi til at hjælpe de dårligst stillede i vort land. Det er en smuk gestus og et smukt initiativ. Selv har jeg givet julehjælp i form af donationer til højre og venstre, sunget i Red Barnet butikken her i Odense, givet en ged og tænkt at det var hvad jeg kunne klare i år med familie og lille baby.

Unknown-2

Vi har hygget helt vildt. Det har bare være Minik, vores børn, hans bror og kæresten samt Aku fra GOG, som også er fra Grønland og heller ikke kunne være hjemme til jul pga den kamp de spiller den 28.dec. mod KIF Kolding. Det er fjerde år i træk vi ikke er hjemme i julen (I Grønland) pga deres håndbold. Ingen klagesang herfra, det gjorde jeg nok de sidste tre gange ;O)

Julen har været fredelig og med god mad. Moder stod i køkkenet (mig) og IH HVOR JEG ELSKER DET! Den 24.dec. fik vi and. Helt traditionelt. Den 25.dec. fik vi grønlandsk lam og rensdyr (Yes´sir!),- og idag den 26.12 havde vi inviteret lidt venner til julefrokost kl 15,- med det hele. Undtagen snaps… det går ikke for mændene der skal spille kamp lige om lidt, mig der har en baby, og resten som det så også går ud over. FNIS! Dog har vi en god rosé og nogle juleøl.

Jeg kan vist roligt sige at jeg har taget på i julen. Ikke så meget pga maden faktisk… men pga den let tilgængelige juelchokolade og slikket. HIHIHHIHIH! Og ved i hvad? Skide være med det! Jeg er i forvejen godt i plus på kiloerne (sådan cirka minimum med 15 kg) OG har sådan set lagt min plan for hvordan jeg skal komme af med mine baby kiloer. Jeg er lidt misundelig på min veninde, Louise, der har ammet det hele væk i løbet af 4 måneder, inkl et par ekstra kiloer. Jeg håber i hemmelighed at hun har taget lidt på i julen også! GRINER!!! Jeg ammer ikke, -mine børn er flaskebørn fordi amning ikke duer for mig. Den historie kan i få en anden gang, for den er vigtig og interessant for mange! Jeg arbejder også på et lille bog projekt omkring alt det med graviditet og børn – DET kan i glæde jer til , for det gør jeg! Uanset hvad – så synes jeg nu heller ikke at amningen er det vi taber os af i min familie (altså kvinderne der har været det igennem) – så den var nok ikke gået for mig heller. Who knows! Og igen – det´lige meget. jeg har en plan og jeg ser frem til at dele den med jer når vi rammer midt/slut januar – hvor vi alle jo stort set render på kur, diæt, træning og diverse nytårs ideer, ikk? (GRINER igen)!

Unknown-3

Ift at se ud som jeg nu gør lige pt,- så har jeg den perfekte løsning og jeg vil dele den med jer NU!

Jeg har i mange år – siden graviditet og eftertid med Casper – været stor fan af Shapewear! Ved du ikke hvad det er? Så skal du i den grad oplyses nu, for du vil elske det! Det er lidt en delikat ting at skulle tale om, fordi det hurtigt kan komme til at handle om at “man ikke er tilfreds med sit udseende” eller “ikke accepterer hvordan man ser ud”, eller signalerer “at man har det dårligt med sin krop” – og lad mig sige lige nu, at sådan er det slet, slet ikke. Jeg har veninder der er tynde som ål, som eks. også bruger shape wear netop fordi det blot lige kan gøre det sidste til at man vitterligt føler at man er klar til at indtage hele verden til den fest man skal til! Og selvom de er singler og forhåbentligt skal smide tøjet for en lækker mand de lige har scoret, bruger de shapewear indenunder den lækre kjole alligevel (især de tætsiddende) – for de findes i meget smukke eksemplarer som også er et lækkert syn for manden. Også vores mænd, – altså os der er i faste forhold og kun “stripper” for dem :O)

Og dem især holder jeg af! – altså Shapewear i smukt eksemplar…( ja, ja, også vores mænd naturligvis :O) )

Det er også et delikat emne fordi det på sin vis også er ret privat… MEN HEY! Jeg blogger – og jeg blogger til jer – og jeg har besluttet mig for, for længst, at skal jeg blogge om mit liv, min karriere, min familie og alt hvad der hører med, så må jeg indimellem sige det som det er :O)

For nogle er Shapewear grimt undertøj, og jeg vil da også sige at nogle af dem der findes er bestemt ikke kønne, og er kun til decideret “form min krop, tak”- brug. Eks. dem jeg bruger når jeg er på scenen, på job, eller i tv, som så er hudfarvede og neutrale, netop fordi at det eneste job de skal lave for mig er at forme min krop helt i top til netop den kjole eller det outfit jeg har på! Det er simpelthen et ekstra pift til selvsikkerheden,- uden pis! (undskyld sproget).

Shapewear kan fåes alle steder nu om dage,- altså også i dit lokale supermarked! Men det er ikke dér du finder de mere tiltrækkende, smukke, sexede eller super flotte eksemplarer – det er et andet sted, og det kan generelt være ret pebret, men ikke på denne hjemmeside – i denne web butik som jeg nu introducerer for dig! Tværtimod! Det er super billigt, og mega lækkert – og jeg vil med glæde vise dig hvilke typer jeg ejer – samt lidt ekstra lingeri jeg har fået mig, for selvom jeg er godt i plus, og ikke er i min normale topform så insistere jeg på at føle mig lækker, gøre mig lækker, føre mig frem, og ikke mindst vise mig for min kæreste på de måder jeg altid har kunne, altid har ville og fortsat vil gøre. For MIN egen skyld. Og det gør jeg via All My Beauty

Og når jeg engang er tilbage i min oprindelige form, så fortsætter på samme måde,- for min glæde for det og for mig selv er lige så stor. Hvis jeg ikke tillader den at være det kan jeg lige så godt lukke mig inde og DET har jeg ikke tænkt mig. Det skal du heller ikke.

AllMyBeauty Shapewear&Lingeri

images-4

Prøv lige at se priserne! Og de har til alle typer og størrelser,- også rigtig rart med et sted der faktisk også viser hvordan det kan sidde på kvinder med lidt ekstra.

I kan sagtens nå at få bestil een hjem til jer til nytårs outfittet – og de er hele tiden behjælpelige med størrelser og guide til det! Gør dig selv den tjeneste og giv dig selv et stk Shapewear! Og når du nu gør det kan du ligeså vel give dig een der er ekstra flot og lækker, så du udstråler det hele vejen udadtil, og eventuelt OGSÅ kan vise den frem til den helt specielle og heldige mand der får lov til at se dig i den (blink – blink).

Jeg har til eksempel den her: Julie´s favorit

Og den her: Den lille sorte

Og til arbejds øjemed har jeg sådan een her: Julie´s work Shapewear

Og for at have lidt at flotte mig med herhjemme, så har jeg lige nu dette sæt:

Sexy Me, hvis jeg selv skal sige det :O)

Ooooooog for søren da – jeg har også denne her: Jeg går i den konstant herhjemme!

Kig nu på det, og se om ikke du selv lige skal have een!

Stooort 2.juledags kram til jer alle! Og se frem til at se mig i nytårs outfit – liiiige som jeg er, MED Shapewear indenunder !

images

images

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med All My Beauty/Sponsoreret

 

Skriv en kommentar

 • Rita

  Hej Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   UH GUD JA! Det skal jeg huske – super vigtigt og spændende emne! Tak for reminder! :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Julie
  Godt nytår! Hvor er den flotte kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh det er en gammel sag fra Pureheart af Henriette Zobel, som jo ikke “findes” mere. Hun lukkede ned for et par år siden. Så man skal nok søge lidt på det mærke og hendes kjoler :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meyer

  De der ”full body shapewear” … hvad når man skal på wc, er det nemt at komme til, eller skal man strippe? 8-/
  Synes ikke man kan se det på billederne ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hihi jeg forstår. Der er faktisk lavet hul til det. Hvor svært det end er at skrive uden at små klukke,- så er det sådan det er ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Julie, dejligt at høre om din jul. Lyder hyggeligt, selvom du skal undvære Grønland igen, igen. Lige et spg, køber du dit Shapewear i alm størrelse eller skal man gå nogle størrelser op for at squeeze sig ned i det? Sådan synes jeg tit det er…? Og tilsidst et lille forslag – det kunne være fedt hvis dine links åbnede sig i en ny fane istedet for på samme side, især når der er flere links i et indlæg. Det gør det normalt på andre blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak for besked. Ja, jeg har mine shapewears i den størrelse jeg er i nu. Altså ikke større. De har en størrelses guide også på hjemmesiden. Tror også det måske er individuelt? Svært. Og ift faner og links – på min mac er det en ny fane der åbner. Har du mac eller andet? Kan det være det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Hvis du højre-klikker på linket, kan du vælge at åbne det i en ny fane – bare et lille tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og mini-drone vinderen er!