Godt Nytår! Sent, ja, men...

MÅ IKKE!…virker ikke…

Unknown-3

Halløjsa Kære Allesammen!

Så kommer der et småtte langt indlæg, men det handler nu også om MIT nytårs forsæt og hele mit lille, men vigtige, projekt med at komme af med baby kiloerne. Det er et nyt år! Der er meget i vente for mig og min karriere og derfor skal jeg i form. Men ikke kun derfor! Den vigtigste grund er nemlig, at jeg har valgt det, at det er mit valg fordi jeg VIL og har LYST til at se ud som jeg gerne vil! Og lige akkurat denne faktor er vigtig og ikke mindst hamrende individuel! Som man kan se på de forskellige inputs på nytårs forsætter fra sidste indlæg (se den evt her: Sidste Blog/ JULIE  , og skriv om DIT nytårsforsæt), så handler det (sgu) om hvordan man har det!

images

Titlen på min blog her, “MÅ IKKE – virker ikke” ,- passer så fint til billedet af skønne Dory fra Nemo tegnefilmen. FORDI hvis der er een ting jeg har lært fra sidste gang (og der er en del), hvor jeg skulle smide de 25 Casper baby kiloer,- så er det at det der med “må ikke” , den er ufattelig led og ond og svær for mig, når den er diktatorisk. Jeg ved jo godt at man naturligvis må undvære en del sager i perioder når man skal tabe sig og i form, men jeg vil nu hellere alt med måde alligevel. Det bedste for mig er en slags kombination af det hele.

Og det er lidt en kliche, men når man har prøvet det meste på egen krop, så begynder 10 øren at falde… så at sige. Jeg ved jo godt, som sagt, med min sunde fornuft at jeg ikke kan spise kage og snask dagen lang og hver dag. Det er FAKTA! Men jeg ved også at jeg små-dør undervejs og bliver ulidelig at være sammen med for alle hvis jeg absolut bare slet ikke må en skid. Så jeg må tage metoder i brug der tillader mig det hele, men i andre mængder end “normalt”, blandet med perioder hvor jeg netop må leve under strengere regler, men kun i korte perioder og i intervaller.

Og her har jeg tænkt på flere forskellige metoder. – Således at jeg aldrig kommer til at kede mig undervejs, – således at jeg ved det vil varierer på en måde der passer mig, – således at min hobby omkring diæter, kure, træningsformer og livsstile forbliver ved ilden, – således at min horisont for emnet bliver bredere, og ikke mindst således at jeg lærer mere om min egen krop og vægt især nu, hvor jeg egentlig på ny skal lære den at kende. På ny, fordi jeg netop har gennemgået endnu en graviditet og taget meget på, og igen kan kigge mig i spejlet og spørge:”hvem er du?”, fordi kroppen gennemgår store forandringer ved sådan en process. Jeg er bestemt ikke den samme. Heller ikke “i hovedet”. Kan I kende det?

Jeg vidste jo godt at jeg gerne ville slanke mig den tid efter min datters fødsel som nu engang passede mig. Så at have det som nytårs forsæt virkede ikke rigtigt. Jeg har brugt lidt tid på at finde ud af hvad søren det så skulle være? OG så slog det mig for en uges tid siden, at jeg faktisk havde en enkelt ting dér ville udfordre mig ret så meget… og her kommer det :

Jeg må simpelthen IKKE veje mig i hele 2016!

Hvorfor er det så stort for mig? Det burde da være en vigtig del af et vægttab, ikk? Og et pejlingspunkt hele vejen? Og en resultatorientering til forløbet? Og en… og en… og et… og et… YOU NAME IT. Ja! Korrekt,- MEN ikke hvis man ved fra sidste gang, at lige netop vægten fuckede det helt op for mig. Jeg blev skør af den. Det værste var når jeg egentlig følte mig top tunet, top lækker, godt på vej, havde gjort en kæmpe indsats en uge og så den skide vægt eksempelvis fortalte mig at jeg “ikke var kommet nogen vegne overhovedet (agtigt)”. Jeg gik helt ned med flaget! Og det var fra at have følt mig DEJLIG! Øv, ikk?

Derfor skal det ikke være vægten denne gang. Men følelsen.

Og så vil jeg hellere ty til et målebånd, men kun lige her i starten, halvvejs og til slut, for den kan godt gå hen at få samme negative effekt hvis det er hver uge jeg skal måle mig. Sagen er jo den, at jeg VED cirka hvad jeg vejer nu, og mit bud vil nok kun være et par kilo fra eller til sandheden. Jeg vil skyde på at min vægt er lige omkring den 95 kg. (AV! I know… ps. husk jeg er 173 cm høj og stærkt bygget…HAHAHAHAHAHAHA)

images-6

Jeg VED også at jeg skal smide cirka 20 kg.for at komme retur til min normal vægt, OG jeg VED cirka hvordan jeg ser ud når jeg ser rigtig godt ud i mine egne øjne. Denne gang VIL også have lov til at prøve at FØLE det!

images-9

For det første har jeg jo selv skrevet om det hele i min bog “Sund Balance”, som udkom i april 2015. Hele forløbet sidste gang og et par gode konklusioner, samt lækre madopskrifter. Se og køb bogen her: Sund Balance

OG her ved jeg at jeg måske en bitte smule “modsiger” mig selv med hele må-ikke-virker-ikke tingen, for i min metode er det altså eksempelvis helt uden sukker og kulhydrat, MEN til gengæld har man een dag i ugen hvor man, helt uden pis, må ÆDE ALT hvad man vil :O) (Og her kommer min form for kombination ind i billedet).Læs også om det i bogen!

Unknown-2

 

Så jeg er igang nu med ganske almindelig nedtrapning fra december måneds seriøse (men meget gode og lækre) overspisning, simpelthen ved at spise mindre, sundere og grønnere, men stadig med plads til biograf slik, en brunch pandekage eller lidt dessert i ny og næ. Og det går forrygende fordi jeg er så motiveret (og glad for at være igang!), men også fordi jeg faktisk synes det er rart at føle mig lettere og knap så oppustet. Jeg kan allerede MÆRKE en forskel! (Om vægten så evt sagde noget andet, kan jeg heldigvis være ligeglad med. Jeg føler det så rart!),- og det fede er, at selvom jeg så har spist lidt af det usunde så har jeg det stadig godt og føler mig stadig godt igang. Skulle jeg gå hen og spise for meget af det usunde, jamen, så er jeg bare op på hesten igen dagen efter. Ingen straf i form af madvalg, sult eller ekstra træning. NEJ! Ingen straf. Det holder ingen steder.

images-8

Den anden ting jeg har tænkt meget på er, at det skal tage den tid det tager. Jeg har ikke og skal ikke have travlt. Og med plads til lidt af det usunde indimellem så tager det også længere tid, men for mig vil vægttabet således også være varigt. Jeg HAR prøvet at smide 1 helt kilo til mere pr. uge for at nå målet hurtigere, men tog det ret så hurtigt på igen lige efter. Livsstils ændring, vægttab, form og motion SKAL tage tid for at vores sind, vores hjerte, vores sjæl og vores krop kan følge med og forstå at vi skal et andet sted hen nu.

Og ved ikke at lade eksempelvis vægten have magten arbejder jeg mig hen imod Size Happy/Str.Glad. Dér hvor JEG er glad og tilfreds. Ikke vægten, ikke målene, ikke andre, ingenting andet end MIG. I marts og april skal jeg ud og holde en masse foredrag om det, heldigvis, – og jeg glæder mig! Se lidt om det her: Julie Foredrag 2016 Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret på hvor jeg er hvornår, og ellers vil det allerførst komme på min facebook, som I kan “synes godt om” og følge med i her: Julie´s Facebook Side

images-5

 

Det jeg vil gøre efter min lille nedtrapnings periode,

det er at give mig selv 1-2 måneder hvor jeg spiser efter antal kalorier pr. dag, og følger en plan, som naturligvis kan varieres, men som er lavet på forhånd så jeg har en ide om hvad jeg kan og skal spise i løbet af en dag for at tabe mig i det tempo jeg orker. Det har høj effekt og jeg kan godt lide når tingene er klar og lagt i en kasse lige til at åbne, helt metaforisk talt. Og her har jeg altså allieret mig med den kendte Henrik Duer! Henrik er kendt fra TV, og har lavet en del programmer hvor han hjælper svært overvægtige med at skifte livsstil og tabe sig gevaldigt så de ikke længere var i livsfare. Utrolig dedikeret og fantastisk er Henrik. Og det skønne ved ham er, at vi kvinder kan få de mænd med vi kender, som trænger til enten livsstils ændring, motion eller diæt, fordi han netop er en mand og på den måde kan komme lettere igennem til de herrer end når det bare er os, et sludrechatol, (kærester, veninder, hustruer, søstre, kvinder osv.) der plaprer derudaf om kur, mad, diæt, motion, osv. osv. IH, hvor kan vi snakke, ikk? (FNIIIIIS!!!).images-2

Anyways – Henrik er ikke “kun” til de svært overvægtige. Også til alle andre, og han har lanceret noget nyt på sin hjemmeside med klar og parate kostplaner og trænings planer! Den er godt bullet-proof fordi det er udarbejdet af en diætist og Duer i samarbejde. Og det er, groft sagt, for ingen penge! Et forløb med den længde man ønsker, med det man ønsker at tabe sig, med træning man kan overskue, med støtte hele vejen (så selvom du skal klare den selv, så er du bestemt ikke alene), for et ret så overskuelige beløb.  Flere har allerede nu haft stor succes med hans hjælp på denne her måde.

Se hans hjemmeside og hans nye hit her: Henrik Duer Hjemmeside

Og fordi jeg kender alt til kalorietælling og kostplaner, fordi jeg altid har interesseret mig for det, så ved jeg til eksempel, at jeg skal følge denne her, som er på 1800 kcal pr.dag, og ca. 1/2 kg tabt pr. uge. (Det betyder at jeg lever ret godt på trods af at jeg er på kur) Stiiiiiille og rooooligt! :

 Julie´s Duer – plan! 

Og det der kan være rart er jo, at kulhydrater som kartofler, grov pasta, brune ris osv. IKKE er forbudt. Heller ikke frugt! Altså en blid start, som Duer (haha!) for stort set alle. I like it!

Der er selvfølgelig også motion i forskellige varianter, og det er jo her at Henrik brillierer, må man sige. Tag min situation til eksempel,- jeg kan ikke med min baby og babybobbel altid bare smutte i fitness, men med denne her træningsmetode kan jeg give det et forsøg med bare to gange om ugen, og hvis ikke, så er øvelserne mulige derhjemme,- jeg vil i al fald gerne forsøge, så snart jeg føler mig klar til den (om ca.1-3 mdr,- det ser vi på),- heldigvis for mig elsker jeg jo træning, men er naturligvis ikke gearet til det helt 100% endnu, og med mine 1000kg krop, skal jeg vist også lige slanke mig lidt først,- MEN der er fin motion for os der skal slanke os først :O) Det er professionelt lavet, men forklaret udførligt, og eks den dag hvor man skal træne moderat og lave en øvelse kontinuerligt i 30 min., så kan det jo være den daglige cykeltur til og fra arb, eller fordi vejret er dejligt. Cirkeltræning er i starten kun i antal minutter man kan overskue, og så er der høj intensitets træning, som er intervaltræning (også forklaret godt), hvor jeg skal have pulsen op – den absolut bedste form for kur er jo pulsen op for det er lig med høj fedt forbrænding og forbrændings tid. Yes-yes.

Link til Julie´s Duer træning! SE SE

Der er 1200, 1500 og 1800 kcal kostplaner at vælge imellem, og ekstra opskrifter gratis (!) og købs muligheder. Det er gjort hamrende let,- tag og kig på det og tag en beslutning om at give det og DIG et skud på det! Endnu bedre – gør det SAMMEN med mig! Jeg starter 1.februar på min kostplan, og kører 1-2 mdr. Måske mere – det ser vi på,- og skriver om det løbende herinde på bloggen! Så kan du også være med i kommentarfeltet, som jeg altid svarer på, og sige hvordan det går for dig?

images-1

Det kunne være ret fedt at få flere af jer med på vognen somehow, uanset hvilken metode I tager i brug,- Henrik´s, min, eller en anden / noget andet,-

og hvis nu vi er mange nok så kunne jeg evt starte en facebook gruppe hvor det er nemmere at have kontakt til jer, inspirere hinanden og dele op og ned ture? Hvad synes I? Jeg elsker det! Håber derfor at det kan lade sig gøre.

Let me know og Let´s do it!!!!!

 

 

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med Henrik Duer

 

 

Skriv en kommentar

 • […] på andre måder – og vil helst have det sådan. I kan læse mere om det fra sidste år lige HER ! Den er både god og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aage P Kürstein

  Kære Julie!
  Jeg har selv lige tabt 20 kg, endda mere: 96 pakker smør! for at tale i billeder, man kan forstå. Men det var en skrap kur, efter stråler på en kræftsvulst i mundhulen, den højre mandel, og med blærer og så i munden efter forbrænding, ødelagte smagsløg og lugtenerver mister man jo nået af appetitten. Og min meget søde diætist Lone på OUH var ellers efter mig: jeg måtte ikke tabe mig, i hvert fald ikke SÅ meget. Men jeg har det så fint med det, og jeg er over det værste, og har det godt.
  Men dit problem er jo et andet, og her kommer min kones erfaringer ind: da hun blev gravid, tog hun også 20 kg på. Men hun slap af med det hele ved at amme i 2 år, 2 måneder og 2 dage 🙂 . Sofie er i 30, lige blevet læge, og haft meget færre sygedage end hendes kammerater. De ekstra kilo er jo både beskyttelse under graviditeten, og madpakke til barnet efter fødslen: med alle vitaminer og antistoffer!
  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Julie
  Jeg er helt klar på at være med i din Facebookgruppe. Har født for 3 mdr siden, vejer det samme som dig, har købt Henrik Duers program – så bring it on

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Julie

  Hvor er det vildt! Bortset fra at jeg aldrig har født et barn – og helt frivilligt aldrig kommer til det – så kunne dit indlæg være skrevet af mig fra ende til anden. Jeg er nået frem til nøjagtigt det samme både angående mit vægttab på 20-25 kg for tre år siden – og om hvad jeg IKKE skal gøre i denne omgang, hvor jeg desværre står over for at skulle tabe de fleste af dem igen. Det var altså ikke særligt sjovt med al den straf og holden konstant øje og væren på stikkerne, angående hvad jeg nu proppede i kæften. Selvfølgelig skal man være opmærksom – men det må jo ikke skygge for alt andet.

  Jeg har OGSÅ besluttet ikke at veje mig – at holde mig til at mærke efter, hvornår det FØLES godt og at pejle efter den fornemmelse i stedet for et dumt tal på et display. Og ligesom dig mærker jeg også allerede tydeligt mindre oppustethed og i det hele taget en god energi og friskhed og ved udmærket, hvordan det “skal” føles.

  Jeg gætter og håber også på, at der på denne måde uden vejning ikke bliver den store forskel på perioden, hvor man skal tabe sig og så det allersværeste bagefter – med at holde vægten. Og så falder jeg forhåbentlig ikke i den fælde, der handler om, at “pheeeew, endelig kan jeg holde op med at veje sig hver uge”, og så bliver det symbolet på, at jeg er “færdig med opgaven”, og så sidder jeg igen og spiser flere portioner til aftensmad og hopper løbeturen over, for nu er jeg jo i mål …

  Rigtigt god vind med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej Pernille! TAK for kommentaren,- og hvor er det bare fedt for mig at læse det du skriver. Den samme oplevelse,- erfaring og beslutning! NICE! Tænker også at det netop er måden til at kunne holde det i længden også! Det er SÅ vigtigt at kunne mærke efter i sig selv i alle henseender, og det kunne være fedt at lære det på denne måde også, ikk? Hør, du kan også sagtens blive en del af min kommende facebook gruppe hvis du vil det – man SKAL jo sådan set ikke være igang med noget specifikt, bare man er igang, eller er motiveret eller tænker på det osv. Så skal vi alle bare inspirere hinanden og holde hinanden til ilden med masser af ros og LOVE :O) Hhahahahah! KH Julie, og tak igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej igen Julie

   Dejligt begejstret svar, Julie! 🙂 Det er det, der gør den store forskel, ikke? De dér perioder, hvor man er på og mega engageret. Men så kommer der lige pludselig andre udfordringer i livet: Et kærestebrud, et dødsfald, en fyring – eller langt mindre: Måske kryber vintermørket og -trætheden bare ind over én. Hvordan holder man motivationen dér? Hvordan sikrer man, at de gode vaner er krøbet så langt ind under huden, at man kan fastholde dem, selv når omstændigheder gør, at man ville synes, det var så meget mere oplagt (nemt!) at gøre alle de (dumme) ting, man plejer?

   Dét kunne jeg godt tænke mig at høre/snakke mere om. Foreløbig vil jeg super gerne med i gruppen (apropos dét at holde motivationen 😉
   – Jeg går for resten ud fra, den kun er tilgængelig for medlemmer. 🙂 Hvad hedder den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Det bliver nemlig en lukket gruppe som i skal søge medlemsskab til. Opretter snart og blogger om den så i kan finde den og ansøge

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina Bengtzon

  I’m in ❤️ er allerede i fuld gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Uh hvor godt!! Så kan det da være du kan nå at smide lidt og ellers så er det jo bare strålende at være igang :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Ejj er så all in!! Efter min datters fødsel for 9 år siden – på næste lørdag røøøøg det bare af mig og mere til – og tænkte da jeg var gravid med Mads Emil at det jo også ville ske efter hans fødsel – han bliver så 5 år til maj – og mangler så 10 kg !!!! Det ryger så åbenbart ikke af selv – og tommer løfter overfor mig selv er der altså nok af. Jeg trænger til at smyge mig ned i jeans der får mig til at se piv stang lækker ud og ikek skulle op at se en str 44 i mærke – ligger lige mellem 42/44 – og det er bare ikke så spændende når jeg ved at en pure 42 er lige mig – så count me in!!! 🙂 Hvornår bliver gruppen oprettet ?? <3 fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Julie
  Jeg er også med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Super godt indlæg! I’m in

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er SÅ meget med.

  For to år siden (præcis) startede jeg et lignende projekt for mig selv. Skulle tabe 15 kg for at kunne få fertilitetsbehandling og jeg smed mere end det og var meget stolt af mig selv.

  Har nu født og kun taget to kilo på af dem jeg tabte for at blive gravid, men er stadig overvægtig, ligger omkring samme leje som dig med omkring samme højde.

  Ved at jeg skal gøre det, ved hvad jeg skal gøre og ved at jeg kan gøre det, for jeg har gjort det før uden de store problemer, men denne gang har jeg ikke motivationen foran mig i form af en graviditet, så det kunne være super med noget støtte.

  Count me in!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Sejt gået!! Jeg forstår. Håber gruppen kan hjælpe dig!! Den er på vej :0) og dejligt, i øvrigt, det lykkedes med graviditet og baby! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa christensen

  Jeg ELSKER at du er så bundærlig, at du giver så meget af dig selv. Det er super motiverende når man selv har lidt for meget på sidebenene.
  Har din bog og læst den, den er fantastisk.
  Jeg er selv startet på mere sund mad og træning 3 gange i ugen og HADER den vægt den nål vil bare ikke flytte sig, så er helt klart med dig.
  Klar parat start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   JUHUUUUU ! Så er vi efterhånden en god flok der er enige om een ting! AT FÅ DET BEDRE! På vores egen måde. Det bliver en skøn gruppe. Tak for din besked og DIN ærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Højmark

  En super ide. Jeg har nu købt en kostplan hos Henrik. Glæder mig til at modtage den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   SÅDAN!!!! Skide godt manner!!! Spændt på hvad du synes om den! Det kan vi jo drøfte i den facebook gruppe jeg laver! Som kommer snart! Fedt, du har taget det skridt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B

  Det kunne være lækkert med en fb gruppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   DU KAN TRO, at det er det vi gør. Vi er en lille god flok allerede,- så jeg arbejder på sagen. Du skal finde din motivation, din grund til at komme i sving, ikk? Og du skal gøre det hele på din måde og i dit tempo! Husk det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jeanette Larsen

  Julie, du er simpelthen så sej! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak, Lene! Og tak for kommentar. Herligt hvis du følger med og fortsætter med det :O) Det ville glæde mig meget. Og ikke mindst hvis du vil joyne den eventuelle facebook gruppe. Tror dog at den bliver til noget, da vi allerede er en del. JUHU! Tak igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa christensen

  Jeg er helt klart med. Jeg ELSKER din naturlige måde at skrive på og så er du bundærlig YES.
  Er selv startet for 14 dage sige og hader den vægt, den dumme(skide) nål rykker sig ikke en millimeter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   YAAAAY! Fedt du er med. TAK! Så hold øje med den facebook gruppe. Arbejder på sagen og skal nok sige til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse winther

  Hej Julie

  Før vil jeg lige ønske stort tillykke med datteren din

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak. Ja, jeg synes jo også mine unger er vidunderlige omend en smule krævende til tider :O) Men IH hvor mit hjerte kan smelte pga dem og for dem <3 UH UH alle de følelser. Dejligt du overvejer at følge med! Det er ment som inspiration nemlig, fordi alle os der er i gruppen gør sikkert tingene forskelligt, men kan holde hinanden lidt oppe på de dårlige dage og i de perioder hvor det eks ikke går fremad. De er der jo! Så vær endelig med,- så kan du jo måske også starte stille og roligt. Eller finde ud af hvad der måske duer for dig ? :O) KH herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Birgitte

  Jeg er klar og vil meget gerne være med, så bliver det hele lidt lettere, jeg har ikke helt besluttet mig for en metode, men helt sikkert – det bliver fedt og ikke at være alene……
  AB

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   LOVE IT! Tak for det og dig. Og du skal nok finde ud af det. Lige nu kører jeg jo også bare i øst og vest. Nedtrapning, en dag med halv faste og kun protein shakes, dage med masser af kød og stegt grønt, dage med normal mad,- ja… stille og roligt går det da fremad. Og snart skal jeg netop prøve lidt af hvert, og eks følge Duer´s kostprogram. 1 måned først maks. Ellers kører jeg fast i kedsomhed. Vil også prøve at rense ud med C9 snart, som kickstart! Skulle være SÅ GODT! Er ret spændt. Men alt dette kan vi alle jo dele og tale om på facebook i den gruppe jeg opretter snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Julie
  I hvor har jeg glædet mig til dit blog indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hurraaaaa!!!! Dejligt! Så kører vi samme program,- i al fald i en periode. Spændende at se hvad alle de andre finder på. uanset hvad kan vi alle støtte hinanden og inspirere hele vejen. Det´cool! Jeg glæder mig helt vildt! Ja, jeg kan godt forstå din mand – det er typisk mænd. Resultat orienterede på den helt faktuelle måde. Minik kunne heller ikke helt forstå mit valg af vægt nej tak, men så alligevel, for han huskede mit problem med det sidste gang. Men idag sagde han så , at han godt kunne se jeg havde tabt mig lidt! JUHU! Det er DET jeg går efter. Se og mærke. Men INDRØMMET det er så rart ellers at se vægtens forandring! Jeg kan bare ikke tåle det. Det kan du nok sagtens, så lad det være ved det. KH !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Julie.

  Jeg er med på en facebookgruppe, jeg skal også have smidt baby-kiloerne 😉 Og det er ikke altid liiige nemt, at holde sig fra de lidt lækrere ting, når man går hjemme på barsel 😀

  Hvis ikke du kender til det, så lad mig lige anbefale Cirkeltræning – Loop – Odense, det tager kun 24 min + opvarmning og der er opsat en tremmeseng ved maskinerne, så det er nemt at have sin baby med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Sådan! Så er vi mange nu! FEDT! OG ja, LOOP kender jeg – bor lige i nærheden også så jeg har tænkt på det. I might act on that! :O) Vi ses på facebook! Arbejder hurtigst på sagen med den gruppe! GLÆDER MIG!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt Nytår! Sent, ja, men...