Libero VINDER!

Facebook Gruppen

images-11

HOLD NU OP for nogle dage der lige gik!

Jeg lovede at komme med min gruppe op til 1.feb. hvor det meste ligesom også skulle gå i luften…. meeeeen SÅ kom der jo lige et par ting i vejen – ganske som der plejer, MEN heldigvis er det ikke noget jeg har eller skal have travlt med,- MEN selvfølgelig dog alligevel en smule når nu vi er flere der gerne ville supporte hinanden, ikk? Så I ER IKKE GLEMT, jeg måtte simpelthen bare lige igennem en uge med lidt arbejde, min søns 4 års fødselsdag i fredags (29.1), først i børnehaven, dernæst til fest hjemme hos os og på tredjedagen med min skønne mødre gruppe og alle vores unger!

Se lige en lækker knægt :O)

imageimageimageimageimage

Han havde nogle vildt fede og ret vilde dage og var SÅ glad og SÅ sød. Ih hvor mit hjerte dog dagligt smelter over ham <3

PS – fordi jeg ved I spørger – så er Den vilde Turtles kage fra dreamcakes.dk (hun hedder Evgenia og er helt skør god til det med kager!!!), og den lækre chokolade kage købte vi i Wendorff´s ! MUMS!

Ikke uforståeligt har Casper, min smukke dreng, NU lagt sig mega syg. Der florerer vist noget blandt ungerne for tiden (og voksne for den sags skyld), og efter tre heftige fest dage, SÅ må man ligge sig syg. Jeg er faktisk ikke helt frisk selv… desværre.

Unknown

Ift at jeg nu har oprettet en facebook gruppe,- og lige netop DU ikke aner hvad søren jeg taler om og hvorfor ( :O) ), så tag et kig på dette blog indlæg : “Må ikke – virker ikke…”

OG NU til gruppen! Jeg sætter link på her, så skal i blot bede om medlemskab, og vupti så er vi igang derinde. Den er ment til inspiration og støtte til os alle. Alle har hver deres metode, hver deres tid, hver deres alt muligt, mens nogle måske ikke helt ved hvordan de egentlig helt skal greje den eller komme igang,- og kan derfor spørge eller “se med”,- jeg tænker at NÅR vi kan og har overskud så giver vi hinanden gode tips, opskrifter, hep hep´er, fortæller hvordan det går, hvilke planer vi har, også når de ændrer sig og hvorfor, livets finurligheder der uden tvivl spiller ind når man planlægger endelig at gøre noget for sig selv, og har vi diverse gode og dårlige undskyldninger så kommer vi også med dem, har vi gennemført en dag, en uge eller noget med mål vi har nået så skriver vi om det, vi kan sætte billeder ind af det hele, vi kan nævne træning og inspirere OG SÅ VIDERE! Sagen er den at når vi så gør det, så er vi andre der til at sige “GODT GÅET, Tillykke, Du´sej, fedt mand, årh hvor er du heldig,” og al den lækre ros vi nu kan komme med. For det er anerkendelsen i det vi forsøger, det vi prøver, det vi opnår, og det der sker hen ad vejen FORDI at een ting er at vi SKAL kunne gøre det ved os selv – helt alene foran spejlet (agtigt) – noget jeg selv øver mig meget på,- men i Facebook gruppen kan vi sgu også lige høste skulderklap ELLER komfort/hjælp/trøst, fra nogen der ved PRÆCIS hvordan du har det. Ja?

Altså – vi kører gruppen så længe vi er aktive med det vi er igang med. Det synes jeg. Ingen tvang til at blive eller gå (medmindre du ikke opfører dig pænt…hahahahah),- det er helt frivilligt, og vi vil med sikkerhed opleve at nogen er mere aktive i gruppen end andre, og uanset hvordan vi reagerer på det, så lader vi alle være hvem de er. OK? Og det tager vi hen ad vejen inde på gruppen. Som administrator skal jeg selvfølgelig nok prøve at være ekstra opmærksom :O)

Unknown-2

SØG medlemsskab her:

Let´s Do It :O)

 

Glæder mig til at se jer derinde,- og til jer der ikke skal med på turen, så ses vi her på bloggen igen meget, meget snart ! :O)

1 kommentar

  • Jannie

    Hej Julie.
    Hold nu op hvor er du bare sød og anerkendende! Pøj pøj med projektet, smil på vej mod målet, så er vejen lidt kortere – eller den føles nok bare kortere;0) – og så stor ros til Evgenia. Den kage er så flot….
    Knus Jannie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Libero VINDER!