BYD PÅ MIG!

Dulleklubben

IMG_0098

                                                                                                                                                                                                                  Annonce

Lyder skørt ikk?, frækt? dumt? fedt? frækt? kækt? opturs agtigt? nederen? foragteligt? uopnåeligt? hvad synes du?

For jeg hører rigtig meget forskelligt når jeg siger, at jeg er med i en Dulleklub!

Jeg ved ikke hvorfor, at folk ikke kan anden end bare sige : “ej, godt for dig!”, OG til de flestes forsvar vil jeg sige, at det siges der også men aldrig helt uden et efterfølgende spørgsmål i stil som “hvorfor?”, og “hvad er det til for?”, “er i så alle blonde og dumme (inkl et stort grin)” osv. osv.

MEN jeg svarer gladeligt!

Hvorfor? – fordi det giver mig og mit liv en SNERT AF FRIHED! Og hvem har ikke brug for det indimellem? Når vi mødes i Dulleklubben, så handler det om SJOV! Det er god mad, det er god vin, champagne, drinks, snak, mere mad, dessert, parably drinks, hygge, grin, dans, mere grin,- og for noget der ligner en hel dag er jeg FRI for roller som mor, kæreste, husholderske, regnskabsholder, bogholder, direktør, FRI for at skulle være noget eller nogen, FRI fra at tænke på hvad jeg må spise eller drikke, FRI for livets og hverdagens gøremål, n´bekymringer, regninger to to-do-lister

– jeg er bare en Dulle i Dulleklubben og det eneste jeg skal er at se festlig ud, føle mig kamplækker (og det kommer i øvrigt automatisk i løbet af aftenen, hvis man nu starter lidt sløvt, ikk? eks. pga. træthed – meget relevant i mit liv lige pt) og have det sjovt med de andre Duller! Og fyre den af det jeg nu kan! HALLELUJA og AMEN siger jeg bare. Nøj, hvor kan det være utrolig tiltrængt!

Det er til for netop det! Og vores klub som rummer ca 10 stk., er til for at vi netop HUSKER hinanden, husker disse få dage vi kan give os selv, husker at dette sjov findes og altid kan se frem til næste gang. Ja, ja, vi skal alle få en kæmpe stor kabale til at gå op for at det kan lade sig gøre at mødes allesammen med hver vores arbejde, karriere, børn og mænd (og husdyr og hvad har vi…), MEN vi gør en indsats fordi vi har brug for det!

Er vi alle blonde og dumme? Aaaaarh nej… vel? Se da på mig! MEN jeg vil da tilføje at vi, også for at nyde friheden fra at skulle præstere konstant i alle livets aspekter som kvinde, TILLADER os at være enten “blonde” eller “dumme” de dage og aftener vi mødes HVIS det er det vi har brug for eller lyst til. Og jeg sætter lige ordene blonde og dumme i anførselstegn fordi det i min mening er lidt forældede fordomme, yes? Men I ved hvad jeg mener! Også jer der er blonde – og sikkert har prøvet det selv eller hørt den joke et par gange! Hahahahahahha! OG så har vi i øvrigt alle hårfarver i Dulleklubben :O)

OG i slut januar havde vi vores årlige Nytårsfest! Og Gud Fader hvor jeg skulle få det hele til at hænge sammen for at det kunne lade sig gøre… For helt oprindeligt blev datoen valgt fordi vi alle kunne, MEN så kommer min Minik og meddeler at han har landsholdssamling med det Grønlandske Landshold i Håndbold, som han er anfører for, og ikke rigtig kan eller vil snige sig udenom (indimellem er jeg PÆNT TRÆT af hans håndbold),- så jeg skulle være alene i weekenden tors-søn aften. Ligesom en weekend før den samling hvor han var til turnering i Sverige med sin liga klub GOG. ÅH MY GOD!!! Jeg var faktisk så tæt på at droppe dullefesten fordi det blev uoverskueligt, og Sia er egentlig stadig så lille, ingen er kørt ind til pasning endnu, og hun har ingen rytme endnu, jeg kan da ikke bare slippe? osv. osv. Men så kom fantastiske faster Heidi til undsætning! Faster Heidi er Miniks storesøster, bor i Odder og står for meget af det kunstværk vi har herhjemme,- hun er helt og aldeles unik og dygtig til det hun laver, og jeg kunne let undlade reklame for hende, men vil lige gøre det alligevel fordi hun er FOR VILD – tjek lige hende sager og hendes kunnen her:

Seje Faster Heidi´s hjemmeside

Bl.a. har hun kreeret, helt specielt til os, dette smukke lærred med ægte sølv, som med tiden er oxideret og nu chancerer på smukkeste og helt egen vis. Den er med ulo´er og tuukkaq´er – grønlandsk kvindekniv og en spydspids:

image

Faster Heidi har selv to skønne unger, og er et tæt familie medlem som elsker sin nevø og lille ny niece, og Casper er i øvrigt også helt tosset med hende og hendes familie! Så da hun tilbød at komme hjem til os, passe unger, aften, nat og dag,- så takkede jeg taknemmeligt ja, og selvom jeg selvfølgelig har maven fyldt med alle mulige følelser over at overlade det hele til hende og hendes datter på 15, Mie, så vidste jeg at jeg var 100% tryg ved det, dog. Og det, at der gerne må skrives bekymret-mor-sms´er hvert tiende minut, OG at hun naturligvis siger til hvis der er noget gør det også lettere for mig. Alle de sikkerhedsforanstaltninger en ny mor skal have, første gang hun forlader reden på den måde. YAY! Hurra for Faster Heidi og Mie!

Unknown

Så jeg kom afsted til Kbh! Kl 15.30 hentede Milena mig, og så nappede vi et tog fra Nyborg til Kbh. Hjem til Tante Per og så kunne vi feste og hygge!

IMG_0053IMG_0056IMG_0051

DEN lørdags gav jeg mig selv lov til en fridag på kur fronten! Jeg har klaret den så fint de sidste 3 uger,- og taget det helt roligt, OG stille og roligt tabt en smule,

(selv Minik sagde forleden dag at han kunne se det… at jeg havde tabt mig en lille smule – og se DET er et bevis der kan noget! For jeg skal jo mærke og føle det, og IKKE se det på vægten – tjek krop og vægt bloggen ud her: Julie´s blog om krop/vægt ;O)  – hop med på facebookvognen hvis du vil),-

og friheden er så skøn, for det sjove er, at jeg ikke fluks hopper på slik og kage,- nej, faktisk mere sådan a la en kakao med flødeskum og en croissant, et godt stykke brød med fed ost osv. Og jeg nyder det! Aftenens menu var mørbrad, bearnaise og masser af vin, og til tog turen tog Milena gin/tonic med! Storartet!!!

Jeg kan kun sige at jeg regnede ikke med jeg kunne ret meget fordi jeg er grundtræt, MEN jeg (og alle de andre Duller) dansede bogstaveligt talt på bordene til kl 4 om morgenen, hvor at Milena og jeg tænkte at NU må vi sgu hjem, for vores retur tog skulle ligesom trille kl 9.20 (!) !!! HAHAHAHAHAH!!!! Jeg har levet højt på den lørdag længe. En lille hyldest til min Dulleklub og de fineste Duller i verden!

IMG_0061IMG_0114IMG_0060IMG_0108IMG_0106IMG_0113

 

 

 

Skriv en kommentar

  • Lena Marie

    Hvor fedt med sådan en dulle -klub…..
    Sådan en må jeg da til at få stablet på benene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • julie

      Gør det!!! Det er så rart 😉 og TAK! Af hjertet!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg tænker intet andet end, at det da lyder helt fantastisk med sådan en dulleklub

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BYD PÅ MIG!