Kære dagbog! EMS 2.gang!

Mama´s workin´!

image

SÅ gik vi (sgu) ind i marts måned, og i denne måned samt i næste måned er jeg kun på barsel på halv tid! Jeg er simpelthen meldt i arbejde på halv tid. Det er lidt omsonst som selvstændig og det hele er på cirka basis når man sidder og regner på hvordan og hvorledes, og hvor længe, og ikke mindst hvorfor.

MEN jeg starter simpelthen på foredrags tourné! Allerede i næste uge er jeg igang,- og det er i hhv Viborg og Borup, 8.-9.marts – hvis I lige vil se links til billetter og mere info, så tjek min facebookside her (og “like” den, hvis du ikke allerede følger den) – og hvis du kan så KOM KOM KOM og ellers så del linket derudaf TAK <3 : Julie Facebook – foredrags links og info!

Udover det, så er jeg gået igang med sangskrivning og fortsat mit arbejde på et nyt album,- LÆNGE VENTET nyt album. Jeg ved endnu ikke heeeeelt i hviken retning jeg vil, MEN bare det at få skrevet sange og arbejde med det er ufattelig dejligt, opløftende, oplysende, energigivende, og så videre. Jeg er glad. Lige for tiden sidder jeg med Søren Okholm (ham på billedet med Sia pigen) og skriver,- og det er naturligvis med lille Sia under armen,- og hun er både ret sød og skæg at have med for hun kan tilsynladende godt lide det. Er helt i hopla når vi så spiller og synger. Min Casper var i sin tid godt nok også meget med på farten – helt op til de 2 år ca. Det går skam an – og sangskrivning er jo stille og roligt , og langt de fleste jeg arbejder med har selv børn, så vi ved alle hvad det indebærer og har stort hjerte-plads til det.

image

image

Så har jeg også været i flere studioes! Bl.a. hos Chris Minh Doky for at indspille smukke og dejlige børnesalmer. Ih, hvor er det dog vidunderligt at synge i en studie mikrofon igen :O) I´M ALIVE! Sådan en følelse giver det mig. OG så havde han fået sig en hundehvalp (!),- på 14 uger (!), en fransk bulldog – OG DU GODESTE jeg kunne jo næsten ikke koncentrere mig! Jeg er helt vildt hundeskruk nu…. suk :O)

Se lige en lækkerhed!- (ja, altså hunden, men OK – Minh er da også en pæn mand ;O) HAHAHAHA)

imageimageimageimage

SÅ har jeg sgu fisket mig en (og hold godt fast) holdkaptajn plads i den nye musik quiz på TV2 Charlie, som kører prime time på kanalen! Vi har lavet 8 programmer nu (det var pænt hårdt), og min modstander er selveste Michael Carøe, og vi har mange fede gæster inde på besøg. Bandet er styret af værten Ole Kibsgaard – den dejlige mand! – og vi har fandme haft det sjovt også selvom det var ualmindelig lange dage! Det er et meget hyggeligt program, og det er ganske underholdende. Jeg var bedre til det end jeg troede, og når jeg ikke lige slog til på absolut viden omkring dansk musik og historie, SÅ sang jeg dem ud! HAHAHAHAHAH!!!! ´Caus that´s my thing…. Jeg må dog indrømme at jeg ikke helt ved om jeg absolut skal se programmerne selv! Kender I det dér med at det er gået så godt og føltes så godt, at HVIS NU jeg så -når jeg ser det efterfølgende- opdager fejl eller skæve toner – eller OG ikke mindst ser mine 100.000 kilo, som tv er så sød at gøre endnu større (!) – (GRINER HØJT!) – for jeg er jo immervæk stadig en smule større end normalt. Men ved I hvad? DET ved jeg jo – og jeg ved ligesom hvorfor, så FUCK det! Jeg ser det når jeg kan – hermed besluttet.

images

Se lidt billeder derfra her:

IMG_0142IMG_0139IMG_0141

 

Jeg har også skrevet til en bog om barndom i Grønland. Deadline var her i marts. Det var alligevel svært… det er jo en “normal” barndom blot et andet sted end her. Og det må nødvendigvis blive ret personligt. Well… vi ser, og jeg skal nok give et pip mere angående den bog. Vi er mange der har givet et kapitel!

OG NÅ JA!!! Så er jeg på en 5 ugers pilot test rejse med MADGLÆDE til Ude&Hjemme – indlæg hver uge , i fem uger med forskellige temaer, men med top lækker mad og gode tips! Det er SÅ dejligt,- også fordi det er god og rigtig mad. Alt er jo sundt med måde ikk? Og det skal ikke være slanke agtigt eller fanatisk eller andet – blot madglæde. Det er lige mig. Masser af god mad og indimellem lidt sødt – se lige lidt her:

image

image

Hold øje med Ude&Hjemme fra nu af! :O) og se lille smagsprøve her: Madglæde/ Ude&Hjemme / Julie

Og så er vi så heldige at min mor og far lige nu er på ferie i Europa, OG kommer til os i midt marts, OG bliver hos os i 3 uger. Hvor luksus er det lige??!?!! Jeg fik lyn hurtigt tegnet en god forsikring, så er vi sikre på at være dækket ind. Ingen årsag til at tage nogen risiko.
Casper spørger dagligt om det er imorgen de kommer. Han glæder sig helt vildt. Det gør de også. Det gør vi også. Det betyder jo faktisk at Minik og jeg også kan få lidt tid sammen, og kan komme lidt ud uden ungerne OG IKKE MINDST tage på weekend i Sverige i Påsken. BUM! Vi har ikke sovet alene i sådan cirka 4 år nu,- og jeg kan slet, slet, slet ikke forestille mig hvordan det lige skal gøres og heller ikke tror jeg helt på at det virkelig er det vi skal – det virker simpelthen utopisk. MEN indtil nu er det sandhed, og jeg glæder mig. Ubeskriveligt meget!Tænk engang… sove til man vågner, blive liggende hvis man vil, sove igen eller bare sove igen senere. Spise i ro og mag – i alle døgnets timer. Drikke et ekstra glas vin. Nyde tid og ro. Bare lige 1 1/2 døgn. Tror helt sikkert at jeg på mange måder bliver en lille smule født på ny :O) HAHAHAHAHAH!!!

Unknown

Nå,. jeg er over&out,- jeg skal forberede noget arbejde! Slutter af med lidt billeder af mine to vidundere :O)  (PS jeg får sjældent er ordentligt billede af min søn…)

IMG_0133

imageimageimage

imageimage

 

6 kommentarer

 • Camilla

  Du er så sej 🙂
  Hvor er barnevogne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak tak – OG barnevognen (verdens bedste) er fra STORK hos Ønskebørn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie,

  Puh ha – jeg bliver helt forpustet bare at af læse om alt det du har gang i !
  Spændende ting og sager, som jeg glæder mig til at følge med i – og jeg er så heldig, at jeg hver uge
  køber Ude og Hjemme, så jeg kan se dine fine opskrifter der.
  Men søde ven – vil du ikke godt gøre mig den tjeneste ikke helt tiden at nævne at du vejer for meget !
  Du er en ualmindelig flot og smuk mor til to, og en køn og smilende kvinde !!!
  Held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hihi TAK! Og jo(!) du har ret – min vægt fylder meget og det er jo mest fordi jeg er i proces med at genskabe mig selv. Tak for ros. Det husker jeg også at give mig selv. Ja, der er meget at se til i de to mdr jeg arbejder. Livet som selvstændig … Phew 🙂 TAK igen for di dejlige kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tak for et godt og skønt indlæg med plads til grin og finurlighed 😉
  Og jeg tænker “YAY! Musik fra Julie – bedre blir det ikk!” (Psst… Jeg har fulgt din karriere siden de første spæde skridt i popstars og ‘every little part of me’ blev til, og har alle dine skønne albums) Så glæder jeg mig til musik fra Julie – JA! Det gør jeg❤️
  Ha en skønherlig mandag!☺️ Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh taaaaaak!!! Aaaarhmen du kan tro jeg også i den grad trænger til mere og også ny musik. Ved ikk hvornår det lykkes at få noget ud MEN mit mål er senest primo/medio næste år. Det er BARE fedt at være igang! Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dagbog! EMS 2.gang!