Mama´s workin´!

Det går jo godt!

IMG_7349

Oh my heart –

klassikeren over alle klassikere – jeg går igang med at arbejde og drøne land og rige rundt – og Sia bliver syg. Nu på 4.dag er hun med virkelig slem forkølelse og svær hoste. Vi har været ved lægen og det er “bare det” – har dog fået noget slim løsende hoste saft til hende og anskaffet en næse suger (ps – de virker afsindigt godt), men hun er ked af det, sløj, svær, tvær og træt hele tiden. Det er klart – det lille pus. ÆV altså!

Unknown

Det er så ambivalent et liv indimellem…

Det kører så godt med mig og det at komme ud og igang – foredragene indtil nu har været gode og fede, og en succes med masser af god respons,- og det andet der kører med mad til Ude&Hjemme, sang på TV2 Charlie, er også glade og tilfredse og ønsker mere – det er altsammen så godt.

Men at være væk i disse tider , men den bette syg på den måde, og med dage OG nætter der er pænt hårde og udfordrende er ikke let.

Prøv lige at se stakkels pigen her:

image

Øv… MEN jeg vil dog sige, at hun er sej. Hun giver lyd fordi det er træls, hun lader os vide hele tiden hvor vi har hende, og når det er ok for en stund så er hun sit glade og smilende jeg og den Sia vi kender,- se:

image

Men jeg glæder mig til det er ovre. Så HUN kan få noget ro til at være baby, og vi andre kan finde rytmen igen.

Mine forældre kommer på onsdag. Casper tæller dage og hver morgen fortæller han at nu er der kun x antal dage tilbage,- og glæder sig så meget. Også fordi at hans aataa/morfar har lovet ham at de skal på tur til Toys R´us :0) HAHAHAHAH! DET han Casper ikke glemt – og han ved præcis hvad han vil have – en stor brandbil og noget PlusPlus halløj. Skide godt ! :O)

Unknown-1

Sia fik i øvrigt vendt sig (!) den 5.marts på barnepigen, Mette´s, vagt (typisk) :O) Men det er jo dejligt – nu gør hun det hele tiden og møver sig rundt i sin kravlegård og på sit skumgummitæppe i stuen. Vender sig konsekvent om på mavsen når vi ligger hende, så nu skal der holdes øje med tøsepigen.

Unknown-2

Ift kost og diæt og træning hos mig – så går det stille og roligt. Det skal det jo også – det er jo min plan. Meeeen jeg kan nok godt stramme mig lidt an. Men med dette liv så er det bare lidt so and so med det. Jeg passer godt på generelt, og har nu besluttet mig for at jeg vil tage et par intervaller i ny og næ, hvor jeg simpelthen napper en uge som er “streng”, bare for at minde kroppen om at det er det vi er igang med, at forbrændingen skal være oppe og at vi er i process! (Vi: min krop og jeg). En uge med en form for faste eller bestemt diæt. Det finder jeg ud af – men det tror jeg er en god ting, når nu mine gode tider svinger lidt, og at det netop tager tid og går roligt for sig – det er rigtig rart – misforstå mig ikke… det SKAL gå roligt. Jeg tænker bare at et lille boost indimellem vil være godt!

Unknown-3

God weekend til jer alle derude – jeg har også fri – og det skal nydes! Selvom pigebarnet er syg – men så er der netop også plads til det.

Unknown-4

Det ekstra skønne er at Faster Heidi kommer på besøg imorgen til søndag – SÅ er nevø Casper også bare glad og har een han kan hundse rundt med! HAHAHAHAH! :O)

images-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mama´s workin´!