Må jeg præsentere: JOHA Arctic Zone by Julie!

Ferie slut – Barsel slut lige om lidt!

IMG_1284

Hej allesammen! Ja, jeg lod sidste blog indlæg hænge længe da den jo var vigtig og handlede om mit babytøjs projekt sammen med JOHA. Hvis du ikke lige aner hvad jeg taler om så se her :

Joha Arctic Zone by Julie

Lille update på den er at det kører godt. Og jeg er top glad og stolt (stadig).

Nå,- ferien er slut for de fleste. Det har været lidt en tid i limbo for sådan nogle som os der de sidste uger skulle have diverse ting på plads i forbindelse med flytning… som vi så først kan gøre ordentlig færdigt i denne uge – og næste faktisk. Jeg rejser en tur til Nordgrønland på torsdag i forbindelse med arbejde/sang – og glæder mig naturligvis meget, men det forsinker sådan set også flytte-klargørings-tiden. Det ER omstændigt at flytte, men vi er ved at have styr på det. Det fedeste er dog at min mor møder os i Sønderstrømfjord fra Nuuk og tager med til Ilulissat hvor vi skal hen OG passer Sia som jeg bliver nødt til at tage med mig. LUKSUS!

JA, vi flytter. Det var egentlig meningen at Minik skulle pendle et lille halvt års tid før vi tog beslutningen, men da de i Århus Håndbold hvor han hører til nu (før var det GOG på fyn) træner på tidspunkter der ville betyde at han mere eller mindre aldrig ville se sine unger,- fandt vi hurtigt ud af det ikke ville gå for nogen af os. Så en hurtig beslutning blev taget, det dejligste hus i Odder blev fundet og nu ligger vi i sortering og nedpakning. Samt flyttemænd – research… det er bestemt ikke billigt.  Men sådan er det. Flytning er dyrt og det er i vores tilfælde en prioriteringssag i en kommende travl tid.

Barselen slutter for mig her i slut juli. BUM! Det var det. Hvor faen blev tiden af?…hva´?….

Anyways – tiden er nu dér hvor at Sia også starter i dagpleje og lige pt har været det i små 2 uger hos Majbritt der også passede Casper. Det er lidt æv at skulle væk derfra, men vi ser dog også frem til den nye. Sia klarer det i øvrigt formidabelt og der har INTET været… stik imod hvad mor her forventede/frygtede. Mor hjertet… altid på vagt og lidt bekymret. Men nøj, det går godt. Håber nu på det samme ved den næste.

Casper er frisk på at starte et nyt sted. Han har sine bedste venner her, derfor var vi også lidt bekymrede for ham fordi han også er meget mere bevidst om hvad der skal ske og foregå. Men han overraskede os. Han ved alt nu og taler tit og ofte om at vi skal flytte, vi skal have nyt hus, vi skal heppe på Århus og have nye kamptrøjer, – og til det med ny børnehave sagde han: “Ja. Så kan jeg sige: Hvad hedder du? Og så kan jeg få mange nye venner”. Sødeste dreng. Mit hjerte: Smelte-smelte-smelte.

Nu her i august går det hele løs med Vild med Dans. Jeg skal finde ud af hvem min partner bliver og vi skal igang med træningen. En direkte koldstart for mig! Jeg dør… med sikkerhed. Meeeeen kun for at det så bliver bedre og bedre – satser jeg da på. Men i den grad en koldstart. Jeg er IKKE i form. Langt fra. Dog ikke helt slap – jeg har immervæk et hus og to børn at passe og det er ikke så lidt. Men den der løbetræning og kondi træning den har jeg ikke haft overskud til. Men jeg er ved godt mod – selvom jeg er hundeangst. Seriøst… OUT OF COMFORTZONE…. si´r det bare. OMG! Til gengæld kan I alle følge mig live (såfremt jeg når lang i programmet) tabe mine sidste (skide) 10 gravid kilo :O) HAHAHAHAHAH!!! Live on TV! Jesus til hest…. det bliver godt – FOR JER.

HAHAHAHAAHA Griner igen!

Udover det så har jeg et par mindre sang jobs, og en god håndfuld foredrag. Det bliver et vildt efterår, og en vild sensommer. Men hey – bring it on – det er jeg så absolut vant til.

Nå, men dette var blot en lille update. Alting er som det plejer. Godt. Hårdt. Søvnmangel. Baby. Stor dreng. Kalendere der skal gå op. Familie. Hus. Flytning. Tid. Ingen tid. Planlægning. Madlavning. Indkøb. Rengøring. OSV. Ikke så meget “mig tid” endnu. MEN det kommer.

Håber i har det dejligt derude allesammen! Her får i lidt sommerferie billeder (lidt=ufattelig mange!)

IMG_0437DSC_1610DSC_1591DSC_1531IMG_1071IMG_1086IMG_1127IMG_1130IMG_0773IMG_1149IMG_1161IMG_1169IMG_1205IMG_1210IMG_1228IMG_1238IMG_1251IMG_1336IMG_1295IMG_1287IMG_1282IMG_1339IMG_1350IMG_1355DSC_1613IMG_1360IMG_1368IMG_1145IMG_1225

11 kommentarer

 • Simon Hansen

  Held og lykke med vild med dans, det skal nok blive vildt!

  Mvh. Simon Hansen – Soffie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   DET er nemlig rigtigt! VILDT….og tak – jeg får også brug for helt og lykke :O) HAHAHAHA omg!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Fine feriebilleder ☺️ Hvad er det for en grøntsag du står med i poserne? Kan den spises rå?
  Vidste slet ikke du skulle være med i vild med dans, syntes ellers jeg følger med i alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja, tak! Vild med dans er en realitet og jeg er hunderæd ! HAHAHAHAH! Meeen mon ikke det går,- !
   Det jeg spiser er en grønlandsk roe som de dyrker selv, privat, inde ved fåreholderstederne. Smager himmelsk – især rå! MUMS!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Hvor ser det fantastisk ud på Grønland!!
  Odder er danmarks navle, trygt og godt og hverken for stort eller småt (Er selv vokset op der).
  Er stadig vildt forelsket i dit Joha tøj ❤️❤️ Og skal måske endda for første gang i flere år se vild med dans. Du er for skøn Julie – bare bliv ved med at kæmpe, du gør det super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elma

  Kære Julie
  Vi glæder os til at se dig i vild med dans, og du kan tro vi hepper på dig.
  God tur til Ilulissat og hils din mor, som vi glæder os til at se igen inde i vores bygd “Illunnguaq” ved Qoorqut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det bliver hyggeligt at se dig danse – er sikker på, at du når langt 😉
  Et lille tip til din blog: Det er godt nok noget rodet/svært at læse med mange indskudte sætninger, som ikke helt ender rigtigt 😉 Bl.a. der hvor du skriver om din mor er med, da du skal arbejde… Hvis det ikke er helt så rodet at læse, er jeg sikker på, at flere ville læse med 🙂 Måske du bare skal læse det igennem, når du har skrevet det 🙂 Bare et lille venligt tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja, jeg indrømmer denne her blev en anelse mere rodet end normalt… Tak for tip – det tages til følge :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kære Julie.
  Hvor er det bare altid dejligt at læse dine indlæg og din ærlige hudløse måde at sige tingene på. Jeg har selv stået i nogenlunde samme situation som dig med flytning, to søde børn som skulle skifte venner ud (samme alder som dine) og omvæltning af alt det velkendte (dog ikke lige med den ekstra krølle som du har taget med i deltagelse i Vild med Dans – hep hep til dig forresten!).
  Jeg følte mig så tosset med alle de bekymringer – så at læse din blog giver bare en følelse af ikke at være alene med de tanker man har 😉
  Sidder nu her 1 år efter og har de to lykkeligste børn som sagtens kunne finde nye bedste venner og som sagtens kan huske “det gamle” men stadig er så glade for det sted de er endt.
  Så pøj pøj til jer 😉
  Kram og tak for din blog som betyder mere for en “ukendt” som mig end du aner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak tak tak for din dejlige besked! Det varmer og hjælper virkelig! TAK! Og hvor er det dejligt at det betyder noget for dig. Hvor er jeg glad! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg præsentere: JOHA Arctic Zone by Julie!