BLOGLYBOX kan købes nu! Med rabat kode "JULIE".

Blogly BOX med 10% – KOM SÅÅÅÅÅÅ!

image


Kom så tøser (og mænd der vil give den dejligste gave) !

I skal i den grad give jer selv den her gave!

image

I betaler 143kr. for det der ca. (plus) koster 600kr. og er special udvalgt af os Blogly bloggere herinde!

Det er så nice en deal at I ikke må lade den smutte jeres næse forbi – seriøst – det er trods alt special edition og der er ikke uendelig mange BloglyBox Goodieboxes, så KOM SÅ :O)

image

Brug dette link og kom direkte til bestilling, med koden “JULIE” og få dine 10%, samt bliv abonnent. ELLER få dig den i gave, ønsk dig den i tidlig gave hvis der ikke lige er fødselsdag eller årsdag eller andet lige om hjørnet. Det er så FIIIIIN en ting! I love it!

Julie rabat – Bloglybox goodies!!!

ps: man får ENTEN Isanng duften ELLER Clean duften ikke begge

Men husk at hvis nu du kun vil have denne ene box så kan du sagtens melde dig ud igen efter modtagelse, men mit gode råd er at blive lidt og se hvad du får af Goodiebox hver måned for 159 kr og altid til en værdi af min.500 kr.!

???

image

Tjek det ud her:

Goodiebox´hjemmeside!

5 kommentarer

 • dorthe

  Hej julie.

  Jeg ville meget gerne hører hvordan du selv bruger den bronze der følger med i goodiebox en. Jeg synes ikke der er nogen forskel før og efter. Jeg kan ikke rigtig se den er kommet på.
  Hvad gør du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej Dorthe! Bronze gel´en er jo “min” – og jeg er ret glad for den. Det er meningen at den er diskret – hvis nu du prøver den på bar hud uden foundation under? Til hverdag tager jeg den på efter rens og dag creme,- og så bare en smule mascara for et hverdags look der er lidt neutralt. Men ellers så giver den blot lige det lille ekstra til huden og make up´en. Lige en bitte smule glød og teint. Super æv hvis du ikke helt kan få det til, da. Men prøv fra ingenting og så lige den på. Som sagt – den er diskret men kan lige give lidt liv til huden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina L

  Modtog min goodiebox i lørdags, og sikke en masse lækre produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   GOOOOODT!!!! Og nice og FEDT du giver dig selv den gave!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej julie.
  jeg har selv modtaget pakken og synes ikke rigtig den bronze (som du har valgt)virker synderligt. Det kan ikke ses, at jeg har brugt den. Jeg har forsøgt med meget, men det hjælper ikke. Ville gerne hører hvad du gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLYBOX kan købes nu! Med rabat kode "JULIE".