Dans og Fisk :O)

TAK ❤️

image

Kære, kære, kære ALLE JER DER SÅ MED I AFTEN PÅ TV2 OG VILD MED DANS – OG JER DER STEMTE PÅ MARC OG JEG ??

TAK!

Jeg kan ikke sige det nok. Vi sluttede aftenen som nr.5 ud af de 6 første par MEN med flotte 12 point! SÅ det var vitterlig jeres stemmer der rykkede dér! TAK! ??????

For mig var min præstation perfekt! Jeg ved godt det her ikke er mit felt ej heller min spidskompetence og jeg startede og starter også fra nul. Hvis ikke minus. Jeg klarede mig igennem med glæde og klarede den. Så godt gik det ikke engang til generalprøven (!), og jeg er bare så glad. Det er en underlig ting at acceptere at man nu gør noget (så stort) uden at være “god” til det. At vide at man ikke er bedst. At vide at man bevæger sig langt, langt ud af komfort zone og langt, langt ud over grænserne. Men det gør også at jeg nu kan sige, at for mig var det PERFEKT! Jeg ved det ikke var perfekt men jeg gjorde mit bedste og jeg klarede den. TAKKET være jer der stemte på os får jeg nu lov til at træne mig op til en Ballroom Tango/Standard dans tango om 14 dage! TAK TAK TAK OG ATTER TAK!!!!

PS.: Jeg ELSKEDE min kjole og vores look, vores koreografi (Marc’s fortjeneste), vores dans, vores performance, vores energi og jeg er meget glad for min partner Marc. Verdens rareste og sejeste partner – YOU ROCK! Jeg glæder mig til at danse for jer igen. I øvrigt en fed gølelse for indtil nu har det bare været ekstremt nervepirrende og frygtindgydende på en måde! ? Og jeg elskede at have min søster og svoger hernede fra Grønland til at være der for mig ?? Og alle mine dejlige venner pg veninder der hele dagen har sendt gode vibes og peptalks,- og ikke mindst ros. Jeg er en glad, glad og meget lettet pige ?

 

Her er lidt billeder fra dagen! Stort kram og smil herfra og GODNAT?imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

3 kommentarer

 • Vibeke

  Du så brandgodt ud og kjolens farve stod super godt til dig, og så synes jeg at du dansede kanon godt! Du kan godt være stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anemarie

  Kære Julie
  Du “tabte” altså lige 10 kg ved at tage en stram kjole på og man kan se dine flotte former. Super lækker så du ud, du er så smuk. Held og lykke.
  Vh. Anemarie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dans og Fisk :O)