Giv mig flere timer i døgnet!

Et par dejlige dage – trods skade og sløj!

img_2450

Hejsa allesammen!!

åh, jeg føler lidt at jeg ikke får skrevet nok til jer men jeg har sgu så meget at se til – you know. Bær over med mig – jeg skal nok gøre hvad jeg kan.

Herinde kan jeg jo sige lidt mere personligt om hvordan det hele går og står til, og som nogle af jer nok ved er jeg jo med i Vild med Dans OG gik videre igår efter en hård uge og en udemærket Jive dans. Nu er vi 9 par tilbage og feltet er stærkt!

Ugen her op til igår var hård fordi jeg fik mig en lille forstrækning i lænden og måtte skippe tirsdagens træning hvilket gav mig max stress fordi det danse halløj kræver meget og er svært! Det kan godt være at det ser let ud men det er det dæleme ikke… så ØV! Øv at jeg kom til skade. Jeg forstår sådan set godt min krop… fra NUL til 100% ‘over night’ er ikke så lidt. Derfor nok også at jeg oveni hatten også er sløj/syg. Der er ingen rigtige pauser i mit liv og ikke engang ordentlige nætter med søvn. Vi træner alle dage undtagen søndag,- og alle dage er det hård træning for mig. Det fede ved det er at jeg kan mærke den gode effekt. Jeg både slanker, toner og styrker min krop. SÅ rart! Men det er ikke uden en del ofring af tid på hus, hjem, familie og venner. Sådan er det. Det er en periode og jeg vil gerne yde og nyde i denne periode! Så jeg er SÅ glad for at vi gik videre igår og nu allerede idag har startet træningen på næste uges dans nemlig Samba.

Bum bum!

Unknown

Det store ØV i Vild med Dans er selvfølgelig at det ER en konkurrence som vi alle sammen gerne vil videre i og derfor må og skal kæmpe mod hinanden hele tiden. Konkurrencen er hård og vi er dybt afhængige af jeres stemmer derude. Thats the name of the game, ja!- men det er noget der tynger den gode stemning. Og det er noget der gør at vi sætter stort pres på os selv. Vi er også allesammen en flok mennesker der er vant til at præstere på højeste plan indenfor vores respektive felter! Vi ville aldrig kunne gøre det anderledes eller halvhjertet. Aldrig. Det er godt nok lang tid siden at jeg har været kastet ud i så meget anstrengelse på alle planer og ud på så dybt vand. Jeg kæmper stadig med at acceptere at jeg er i noget jeg bestemt ikke er bedst til og ikke kan præstere perfekt i, så at sige. Når det så er sagt så gør jeg dog netop det. Jeg yder maksimalt i forhold til min kunnen og jeg gør mit aller aller bedste. Det er i og for sig også perfekt, ikk? Men DU GODESTE det er vildt. VILD med dans og dk’s modigste dansere giver god mening nu.

Min seje partner Marc er fantastisk. Han er sjov, han er rar, han er tålmodig og han er super dygtig! Og vi har ganske enkelt mange ting tilfælles i hvad vi synes, tænker og føler! Ret heldigt når nu han faktisk er den jeg spenderer mest tid sammen i dagens timer ???

img_2446

Nå, men IDAG havde jeg fornøjelsen af at besøge Børnenes Butik på strøget i kbh. Jeg skulle stå med min Joha Arctic Zone kollektion (baby og børnetøj), sige hej til kunderne, fortælle om mit lille hjerte projekt og ikke mindst selvfølgelig sælge. Det var fedt og SÅ hyggeligt. Der kom mange forbi – også fra udlandet som jeg lige kunne fortælle historien til ?? Loved every second of it ?? Vi gør det igen op mod jul – så hold øje med det herinde eller på min facebook side. Og hvis du vil læse lidt om min babytøj kollektion kort og godt og med dejlige billeder så kig på dette link: Joha Arctic Zone by Julie

og noget der gjorde mig helt varm om hjertet var de store billeder af mine børn i det design midt på strøget og i butikken.

Sikke en modtagelse og velkomst, dejlige mennesker og vidunderlig butik – se mere om den lige her:Børnenes Butik

og her kommer der billeder af det jeg så! Mig og mine skønne unger OG min skønne kollektion plus mere Joha ??

img_2458img_2459

img_2460img_2457

img_2454img_2453

5 kommentarer

 • S

  Jeg er VILD med din arctic zone collection!! Er der et sted man kan shoppe den online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   TAK TAK TAK – jeg elsker den også rigtig meget! Og det går så fint med den. Altså, jeg ved at du kan købe det på den hjemmeside der hedder Svanemor. Tjek det ud ok? Og ellers er der en del forhandlere der også kører det på nettet. KNUS! OG TAK igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele Julie Berthelsens indlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Knutson

  Hej Julie
  Vi i vores lille familie, heppede på dig da du helt i starten var med i det talent program , hvor Jon vandt.. og heppede på dig og se!! du er jo den, der er i fuld gang , og med mange jern i ilden. Vi hepper stadig. Du havde på et tidspunkt en sang liggende, på myspace, den du lavede til kronprins- parret, den er så smuk. Kunne du ligge den på facebook, så vi kan høre den igen, for vi kan ikke finde den nogen steder! Så bliver vi her på fyret bare så glade.
  Men Venlig Hilsen Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak Annette❤️ For dejlig besked! Jeg skal prøve at finde den grønlandske kronprinse sang – det var den du mente?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig flere timer i døgnet!