Vidunderligt Efterår!

Mor og søn tid :0)

img_2997

iiiiih, altså hvor var det bare tiltrængt og hyggeligt. Jeg valgte igår at tage Casper ud af børnehaven for en dag og drøne i halloween Legoland med ham – bare os to – og rigtig hygge igennem godt pakket ind i varmt tøj! For kulden er kommet og jeg elsker det. Det er min yndlings tid! Det bliver ekstra godt når vi nu på mandag (ungerne og jeg) tager til Nuuk på ferie i to uger hos familien deroppe.  I Nuuk er der lidt koldere endnu OG den første sne er faldet. Åh lykke! Vi tæller sekunder. Vi efterlader desværre Minik herhjemme, for han kan ikke bare lige smutte i ny og næ som vi. Nuner vores rejse også lidt spontan – men jeg havde sagt til mig selv at hvis jeg røg ud af VMD før tid så ville jeg rejse hjem til Grønland på ferie med børnene. Op til bedsteforældrene og moster, onkel og fætter og kusine  og bare hygge??

Nu her i eftertiden af Vild Med Dans er det mærkbart at mine børn er glade for at have mor hjemme igen – med overskud ??????? jeg er stadig træt og det er min krop også. Så der er mest af alt ro på men igår skulle jeg alligevel på farten og holde foredrag plus synge lidt i Næsbjerghus,- så jeg valgte at gøre lidt ekstra for Casper. Og DET var dejligt.

Ville bare lige dele lidt stemningsbilleder og sige hej og kort fortælle at alt er godt ?? Jeg får slappet af, afleverer unger og henter igen, laver dejlig mad, når en masse her i huset, får sat gang i min musik og Minik har tvunget mig med ud til golf (!). Jo, jooo vi catcher op på “mistet tid” ????????????

På fredag ses vi på tv2 når Vild Med Dans knækker cancer – jeg skal sammen med alle andre sidde i call centret og samle penge ind. Så RING endelig ind – vi er mange som i kender der sidder dér og vi har tid til at snakke ??

Varme Knus og kram

img_2993img_2992img_2999img_3004img_3007img_3009

 

4 kommentarer

 • Erik Hansen (Nykøbing S.)

  Ja desværre danser du ikke med i aften, fredag 28.10., men ser at du sidder som caller. Glæder mig til at se Knæk Cancer programmet. Og så må I have rigtig god tur til Grønland mandag. Hils deroppe! (ha ha, hvis nogen kender mig).
  Og så danser jeg hos Silas søndag 10-13 (Alt for Damerne eventet) i Nørrebrohallen. Spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele Julie Berthelsens blogindlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie,
  Åh hvor har I bare hygget max i Legoland – selvfølgelig har ungerne savnet dig imens du var med til VMD, men så nyder de bare endnu mere at have ekstra tid med dig nu. Synd at du røg ud, det var så absolut IKKE FORTJENT !! 🙁
  Jeg elsker bare det sidste foto af Casper – hold nu op, han har nydt det og er vist det man kalder “gået træt” 🙂
  Rigtig god tur til Grønland, hvor er det lækkert, at I har mulighed for det, selv om du efterlader din mand hjemme i DK, men så kommer du jo nok hjem til et rengjort hus, en fyldt fryser og køleskab og mon ikke også at han har haft tid at købe kalendergaver til ungerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak for din kommentar ❤️ Det er nemlig rigtigt – det er absolut godt for noget men jeg havde gerne danset en uge eller to mere

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderligt Efterår!