Alternativ?

VIND de lækre produkter!

img_3431

Hej med jer allesammen!

For nylig postede jeg en blog om mit forhold til medicin og alternativ behandling – heri skrev jeg lidt om et produkt jeg er faldet for efter jeg blev bedt om at teste dem! Jeg skriver også om en irriterende tør plet som jeg har været så træt af i ret lang tid! Læs bloggen her: Alternativ?

Det handler simpelthen om Kimovi, og Kimovi er et ret så fint produkt der har fundet en hel særlig afrikansk frugt der kan et og andet,- I må meget gerne læse kort om det lige her: Kimovi´s egenskaber

Jeg synes selv det er skønt når der kommer alternativer til hormon cremer og medicin og jeg har prøvet en hel del selv – mest fordi jeg er en sucker for produkter men også fordi jeg ved, at finder man det helt rigtige til egen hud og krop (og sind) så virker det!

img_3434

Hvis du vil tage et kig på deres shop og se hvad de har at byde på SAMT eksempelvis læse om hvilke symptomer de er kendt for at kunne behandle, så kig lige her: Kimovi Shop

OG HUSK AT DU FÅR 20% RABAT PÅ DIN ALLERFØRSTE ORDRE DERINDE PÅ SHOPPEN!

DU har altså chancen nu for at vinde disse produkter!

Du skal BLOT klikke dig ind på nedenstående link og svare på spørgsmålet om hvor mange procent i rabat du får på din allerførste ordre Kimovi produkter. (Hint : se det der står med stort lige ovenfor)

Det eneste du skal gøre er at deltage i Kimovi´s facebook konkurrence som foregår lige her: VIND HER

Giv dig selv den chance og den mulighed! Det kunne jo være at det blev dig? Jeg kan i al fald varmt anbefale produktet – igen – læs meget gerne forrige indlæg om selvsamme!

img_3430

Den her Kimovi Creme (uden salt) er jeg også begyndt at bruge til mine børn. Casper, min dreng, kan have tendens til tørre spots der klør, og her har jeg brugt den her creme – og det lader til at virke rigtig fint for han siger ikke mere til det når jeg har smurt ham med det jævnligt. Jeg har vovet pelsen også og påført det på Sia – min pige på 1 år, når hun havde rød numse. Det har virket samtidig med at det har gjort hendes fine hud blød og rar igen. Ikke et ondt ord om Zink salve, som jeg har brugt tit og især tidligere da Casper var lille,- men det kan på nogle unger sætte sig tørt på huden og efterlade huden tør bagefter. Så hellere en smidig og helet hud,- tænker jeg.

Hvis dit lille eller store barn eksempelvis også har børne eksem – så tag og læs om Kimovi´s virken og ord om det inde på deres hjemmeside under symptomer. Det er ret interessant og som jeg altid siger – vi skal prøve os frem og så længe det er med naturlige midler så har vi intet at tabe. Ikke?

GO GET THEM PRODUCTS!! De er skønne!

img_3435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med Kimovi/sponsoreret af samme

2 kommentarer

  • Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal

    Jeg var den mega heldige vinder af cremerne, og fik super god vejledning i valg af to valgfrie produkter. Valgte saltcremen og den almindelige creme, og jeg er vild med saltcremen, som faktisk er den eneste, jeg har brugt af – indtil videre. Jeg bruger den i ansigtet, og den gør sit job godt, når man som jeg har en cykel som transportmiddel året rundt – og cykler pænt meget. God som day & night creme må jeg sige – og yderst drøj i brug.

    Så tak til dig også.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ?