At få grønt i børnene!

Advents Gave Til Dig!

img_3514Kære Alle jer skønne blog læsere!

Glædelig 1.advent!

SÅ er juletiden i den grad igang og idag hygger vi herhjemme med et lille pynte juletræ, julelys i vinduerne julestjernen hænges op i vinduet og jeg står i køkkenet og gør middagen klar til familie og venner. Vi skal have andebryster med det hele – alt sammen hjemmelavet naturligvis (bortset fra anden),- ris a la mande til dessert – hygge pakkespil for sjov og simpelthen blot en forsmag på julen der nu er lige om hjørnet!

unknown

Vi skal også lave advents dekoration og tænde det første lys, vi skal lave kalenderlys,- og Casper og jeg har været i skoven og finde fint natur pynt til begge og bare haft dejlig mor-søn kvalitets tid. Min dreng har et skarpt øje for gode sager i naturen og har spottet de fineste ting til vores advents dekoration. NØJ – hvor skal vi hygge og hvor elsker jeg dog denne tid!

YAY!

images

Jeg vil rigtig gerne dele min juleglæde med jer allesammen og vil derfor hver advents søndag lave en konkurrence til jer med rigtig fin gave I kan vinde!

Det eneste I skal gøre for at være med er at skrive lidt i kommentar feltet for neden i bunden af denne blog-side, og så trækker jeg en vinder mandag morgen og annoncerer vinderen samt kontakter vinderen på mail.

OG 1.advent´s gave du kan vinde idag er:

2 x koncert billetter til min eneste og virkelig, virkelig vidunderlige Julekoncert i Herning Kongress Center den 8.december kl 20. OG hvis du og din ledsager vil, så vil jeg meget gerne hilse på jer efter koncerten! Se dette link for mere info på koncerten HER

Vi er i fuld gang med at øve til den koncert, for den skal være rigtig god og jeg har set frem til den i meget lang tid. Med mig på scenen har jeg 5 helt vildt fantastiske musikere og sangere og så har jeg en super dygtig lydmand og en super dygtig lysmand på, til at skabe den helt rigtige stemning. Og de 5 dejlige herrer der både spiller og synger ubeskriveligt godt, som kan en masse på flere instrumenter vil sammen med mig vil gøre den 8.december til det helt store startskud på julestemning, julefred, juleglæde og julesang. Jeg har arbejdet på denne koncert i meget lang tid og jeg glæder mig mere til den end jeg egentlig kan forklare jer. 

unknown-2

Dette er en dejlig, stor advents gave til DIG hvis du vinder den, og jeg udlodder den idag for koncerten er jo “lige om lidt” og I skal have en chance for at kunne planlægge den ind i en sikkert i forvejen lidt travl december måned. Jeg vil lige sige at vinder du billetterne, men uden at kunne deltage – så må du gerne give dem væk. Du skal bare huske at give mig information på dem der så skal have billetterne så jeg kan sende dem det rigtige sted hen og kontakte de rigtige til når vi skal hilse på hinanden.

Håber I vil deltage, og som sagt så gør I det ved at skrive til mig i kommentar feltet forneden på denne blog! IH, HVOR ER JEG SPÆNDT!!! 

unknown-1

78 kommentarer

 • Lis

  Det ville være en dejlig måde at komme i julestemning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Georg

  Hej Julie
  Rigtig god advent til dig og familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Marie Lyberth

  Hej Julie.
  Det er skønt og følge dig her og jeg håber virkelig at jeg kunne vinde det billetter til din koncert – så min kæreste og mig selvfølge kan opleve din fantastiske stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Marie Lyberth

  Hej Julie.
  Det er skønt og følge dig her og jeg håber virkelig at jeg kunne vinde det billetter til din koncert – så min kæreste og mig selvfølge kan opleve din fantastiske stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conny

  Hej Julie
  Julen her i huset er simpelthen årets højdepunkt, det ville være helt fantastisk at vinde denne skønne gevinst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Hej Julie. Sad netop i går og kiggede på mch.dk, da vi skulle bestille julegave til mine svigerforældre. Da min mand ser billedet af dig udbryder han: Julie Berthelsen, det er da hende grønlænderen, hun synger kanon godt. Så nu kunne det da være skønt, at kunne overraske ham med billetter til DIG 🙂 Men under alle omstændigheder, skal du have en rigtig glædelig jul med din skønne familie og tak fordi du lukker os ind i dit liv. Knus Henni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inese Hansen

  Hvor vil det være skønt at være heldig . Er kæmpe fan siden popstar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte bachmann
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Bech Larsen

  Det ville være en fantastisk dejlig præmie. Ville elske at dele oplevelsen med min skønne søster, så julen for alvor kan komme i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne være vildt fedt at vinde 2 billetter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Baggesgaard Hansen

  Kære Julie!
  Ønsker dig og din dejlige familie rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Jeg kommer fra Herning, og jeg vil så gerne kunne forære min mor og hendes mand billetter til din koncert. Jeg ved, at de vil nyde det. Håbe, håbe :-D.

  Glædelig adventstid
  Åse L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Ej, det ville jo være helt fantastisk at opleve en julekoncert med dig og en perfekt måde at komme i endnu mere julestemning på!
  Og tak for den hyggeligste blog! Jeg krydser hvad jeg kan og håber på at være den heldige!
  – Glædelig 1. første advent !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Wow en præmie. Bedre mulighed for at komme i julestemning og lade julefreden komme over en findes vist ikke. Vil være så fantastisk at høre dig synge live – det har jeg tilgode endnu. Krydser så meget fingre
  Glædelig 1 advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zascha Nyborg

  Ville være en fantastisk mulighed for at høre dig live! Følger dig, – og specielt efter vi fødte næsten på samme tid sidste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Ih hvor er jeg også spændt. Det lyder jo helt fantastisk. Jeg har været vild med din stemme siden første talentkonkurrence, og de juleshows du har været med i, der må jeg bare sige, der er ingen der kan synge julesange som dig. Du går lige i mit julehjerte og jeg håber du får en forrygende koncert, uanset om jeg vinder eller ej.

  Glædelig advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B

  Lækker præmie!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Christensen

  Kære Julie,
  Det var da en fantastisk gave. Jeg vil med glæde modtage din præmie og tage en dejlig veninde med. Hun fortjerner en unik oplevelse. Og den ved jeg med sikkerhed du kan give os. Håber på at jeg kunne være heldig og det vil være en skøn oplevelse at høre dig synge live samt glæde min veninde♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Gregers Larsen

  Hej Julie
  Jeg vil invitere min kone til julekoncert med dig fordi hun har nemlig fødselsdag d 10/12. Vi var en gang til koncert i Esbjerg med dig det var bare en super koncert. Ha en god jul. Hilsen Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hartmann

  Kære Julie

  Vil gerne give mine forældre billetterne i en lille før julegave , de får hele vores verden til at hænge sammen, de ofre sig selv gang på gang de er helt fantastiske og de har fortjent denne smukke oplevelse ❤️ Håber de får lov at komme afsted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Det ville være en dejlig oplevelse at komme til koncerten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Kunne være skønt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kingo

  Du synger fantastisk, og det kunne være så dejligt at høre dig live, så jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte nyholm

  Hej Julie..
  Bor i Silkeborg så nu hvor du skal synge i Herning ville denne oplevelse være så skøn en oplevelse at vinde.
  Ville nyde at hører dine sange, og få lov til at hilse på dig vil da kun være et ekstra plus.
  Ej en skøn blog du har, den skal hvis udforskes lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Rosendal Møller Jensen

  Kære Julie
  Glædelig 1. søndag i advent til dig også. Det er altid dejligt at følge med på din blog. Håber at kunne forkæle min mand med denne fantastiske gave. Vi venter barn nr. 3 til jul og har en søn på 7 med ADHD. Vi trænger til at komme en aften ud alene og komme lidt i julestemning og vi vil elske at høre dig synge og møde dig i virkeligheden. Du er meget inspirerende – både musikalsk og i forhold til din tilgang til livet.
  De bedste hilsner
  Mona

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  Mine forældre er helt vilde med dig så hvis jeg vinder får de biletterne så de kan få en dejlig oplevelse sammen 🙂 jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jacobsen

  Kære Julie. God jul til dig og dine. Jeg håber at du læser alle kommentarerne, for hvor er det bare en stor kærlighederklæring til dig. Jeg er så glad for at du findes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Det vil jeg bare rigtig gerne. Vil tage min mor med. Du synger så smukt og kan ikke forestille mig noget mere fortryllende end en julekoncert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hinze Rasmussen

  Hej Julie.

  Sikke en hyggelig blog du har 🙂

  Jeg ville elske at vinde, jeg synes du synger med så dejlig indlevelse, så det er svært ikke at blive berørt. Jeg har haft fornøjelsen af at hilse på dig før og gør det gerne igen. Jeg synger selv (i gospelkor), så musik og sang betyder meget for mig – det er med til at gøre livet lidt lækre 🙂

  Uanset hvad ønskes du og din smukke familie en dejlig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Skaalum

  Hej Juliekæresten og jeg ville at komme og opleve din julekoncert og ville være så hyggeligt at hilse på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H. Andersen

  Hej Julie, det kunne være helt fantastisk, hvis jeg var så heldig at vinde. Elsker Julen, ja hele december, med lys, sang, varme, hjerter, nisser og engle mm. Har fulgt dig på sidelinien, siden du deltog i sangkonkurrencen på tv og sidst i Vild med dans. Uanset udfald, ønsker jeg dig og din familie en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Mølbæk

  Hej Julie
  Har godt nok skrevet et kommentar men kan ikke finde den igen så laver en ny
  Jeg vil give det til min moster og onkel, min onkel er meget stor fan af dig, og de hjælper og meget så kunne være dejligt at kunne give dem denne oplevelse
  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ally Thomsen

  Jeg vil da med fornøjelse skrive til dig.
  Nu har vi set dig danse og du gjorde det fantastisk.
  Følger lidt med i håndbold og det er dejligt at se mand og barn deltage.
  Håber jeg vinder . Kører gerne til Herning.
  KH Ally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Marie Juhler Rosendahl

  Jeg deltager rigtig gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha Pedersen

   Det ville være så fedt at vinde. Min kæreste og jeg elsker julen og at synge med på julemusik. Kunne være rigtig hyggeligt med sådan en tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit

  Ville være nice at kunne vinde et par billetter til din koncert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla Holme Mortensen

  Ku være så skønt at høre dig og endnu mere at hilse på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Mølbæk

  Hej Julie
  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg give dem til min moster og hendes mand, min onkel som er KÆMPE fan af dig. Jeg vil give dem til dem da de hjælper min mand og mig rigtig meget med hjælp til vores datter på 5 år( har desværre mistet min mor)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera pedersen

  Jeg vil vildt gerne til din koncert i Herning. Det er min fri weekend og jeg bor ikke så langt væk fra Herning. Så krydser fingre ✌️️✌️️✌️️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Jeg læser til jordemoder i Aalborg, og den 5. december starter jeg på praktik i Herning, så det ville være perfekt med en julekoncert, mens jeg går og glæder mig til at komme hjem til Nuuk på juleferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lohmann

  Jeg ELSKER december måned – og elsker alt der har med jul at gøre. Og da jeg og min kæreste fandt sammen i sommeren 2003 – da blev din skønne sang “every little part of me” min og Peters sang – og det er den stadigvæk. Så det ville være en kæmpe ære at vinde denne gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Sommer

  Jeg er stor fan af dig Julie. Elsker find sange og din smukke stemme. Jeg har boet 4 år i Ilulissat, og jeg føler, at når jeg hører dig, så er jeg tilbage blandt de skønneste mennesker og det smukkeste sted på jorden igen.
  Min søn er født i Nuuk, så jeg/vi har nogle bånd den vej. Vil gerne have ham med. Det vil blive en super oplevelse at hilse på dig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvejg Kristensen

  Sikke en skøn decemberoverraskelse det vil være, at vinde billetter til din koncert. Og Herning er ikke så langt fra hvor jeg bor.
  Fantastisk tradition med and og hele moletjavsen her den 1. Søndag i advent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  Hold nu op en dejlig konkurrence! Jeg vil elske, elske, elske at tage en tur til Herning og nyde en skøn skøn aften i dit og drengenes selskab, og virkelig mærke og føle julens glæde komme helt inderst ind, hvor det gør allermest glæde :o) <3
  Alle de bedste ønsker om en god og glædelig jul til dig og dine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kristoffersen

  Ja tak, jeg vil da rigtig gerne vinde 2 billetter til din julekoncert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Dahlgaard Jørgensen

  Iiihhh jeg plejer at eeelske julen, men har mistet min jule-stemnings-gnist da jeg mistede min mor – og prøver at finde den men det er sååå svært når nu alt ved julen peger på familie-hygge, og så kommer savnet!
  Jeg håber at vinde, så du måske kan hjælpe mig med at finde juleglæden igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salomine Simonse.

  Hej Julie. Sapaassuarmik pilluaritsi. Det er hyggeligt med bloggen på en dejlig dag. Have en dejlig dag med familen og vennerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Motzfeldt Truelsen

  Vil elske at tage manden i mit liv til dig koncert, så vi kan fejre 15 dejlige år sammen med maner.

  Lone Motzfeldt Truelsen
  Skalvej 53
  7673 Harboøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Helt

  Sikke en skøn adventsgave ❤ Den ville jeg meget gerne dele med mit ❤’s udkårne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette bloggen Villa Ko

  Åhh Julie, det vil jeg ELSKE at komme til. Du synger så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Piepenbrinck

  Ville elske at vinde billetterne til din julekoncert.
  Har fulgt dig siden du var med i popstar, og her i vild med dans. Du har så megen livsglæde hvilket også kunne ses i dansen. Håber du kan lokke din mand med til dans, vi går selv til dans og jeg har danset i 38 år.
  Glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Kristoffersen

  Hej Julie ⛄
  Det lyder som en super hyggelig 1. Søndag i advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh den adventsgave vil jeg så gerne vinde sammen med min dejlige datter. Hun er den ældste af mine tre guldklumper og er som mig stor fan af din musik. Lige fra Jesus og Josefine som er ynglings sangen fra hun var lille – og stadig er det ikke jul uden den sang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Krydser fingre 🙂 <3. Jeg skulle have været til julekoncert i Musikkens Hus i Aalborg i fredags, men det gik i vasken pga. sygsom – så det ville være skønt med en julekoncert-revanche;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna bek

  Åh ville elske at vinde for har desværre ikke selv Penge til det grundet både fysisk og psykisk sygdomme. Jeg ville elske at møde dig bagefter for er stor fan af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene H. Pedersen

  Har fulgt dig lige siden popstars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Søde Julie, hvor er du skøn. Du kører på repeat hos min mor, så hun skal klart afsted sammen med en veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila Ottesen

  Kære Julie,
  Tak for en fantastisk blog.

  Det ville være fuldstændig fantastisk at vinde 2 billetter til din skønne koncert. Selv min mand ser “Syng & Gæt”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Jensen

  De billetter vil jeg meget gerne vinde til mine forældre. De er meget glade for Julekoncerter og den stemning som hører med til dette. Jeg kan desværre ikke selv, men håber at kunne give oplevelsen til mine forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene sejling

  Hej Julie
  Jeg har fulgt dig siden popstars og syntes du synger fantastisk. Dit positive væsen og skønne smil smitter af. Syntes din evne til at forblive plantet til jorden er skøn.
  Jeg glæder mig til der engang kommer nyt musik fra dig og ville elske at se den koncert.
  God jul

  Vh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Vind

  Kære Julie
  Du har lavet en rigtig god blog. Jeg er i sær glad for at din blog henvender sig til alle mennesker 🙂 Jeg kan godt lide, at du skriver om alle mulige ting der foregår i dit liv. Det er spændende læsning!
  Det kunne være fedt at vinde billetter til din Julekoncert i Herning 🙂
  Ha’ en god 1. søndag i advent.
  Mange hilsener Poul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jolanta Nielsen

  Glædelig advents søndag.Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hvid Sørensen

  Wow…!!! Sikke en oplevelse det kunne være at komme til julekoncert med dig som kunstner..!! Din stemme er fuldstændig fantastisk!!! Hvis jeg er heldig vil jeg tage min skønneste og eneste søster med….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Larsen

  Hej.
  Ihhh – det ville jeg mega gerne vinde. Syntes det er så skønt at følge dig her på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jolanta Nielsen

  Kære søde Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Det kunne være det FEDESTE!!!! at komme til koncert med dig, Julie!
  Jeg elsker dine sange, specielt de “gamle” af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Desværre ligger Herning bare lidt for langt væk fra mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Paaske

  Her er der også blevet julehygget og nisserne er fundet frem fra gemmerne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Elsker 1. advent, for så begynder juletiden. Har allerede pyntet ude og inde og har lige været på kirkegården og besøge min mormor, morfar, min far og min søster. Har sat lys og blomster hos dem alle. Mine børn er så heldige at de får adventsgaver fra både farmor og mormor, så deres søndag startede med at tænde 1 lys, åbne gaver og spise en slikstok til morgemad ;-). Billetterne er til Jette (min svigerfars kone), fordi hun er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Friis

  Kære Julie
  Rigtig glædelig 1. søndag i advent…. Jeg ville elske at vinde de 2 billetter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Hoff

  Hej Julie
  Det lyder som en rigtig dejlig gave atil vinde og jeg vil dele den med med kæreste, der trænger til at blive forkælet og komme ud og opleve noget…
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Buhl

  Det ville være en vidunderlig juleoplevelse med min dejlige kæreste, hvis vi var så heldige at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Christophersen

  Skønne smukke. Julie. Jeg vil meget gerne høre dig synge jule koncert. Jeg vil tage min søster Helle med. Vi er så sjældent ude sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kruuse

  Kunne godt tænke mig at overraske min mand med en jukekoncert af dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Thomsen

  Traditioner hører julen til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Tak for en skøn blog og ligeledes konkurrence!
  Jeg har desværre ikke selv mulighed for, at deltage i din koncert (som uden tvivl bliver fantastisk), så derfor ønsker jeg heller ikke, at vinde denne konkurrence. Rigtig mange gange held og lykke med koncerten Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At få grønt i børnene!