2.advents konkurrence!

TILLYKKE TIL …

Julie Berthelsen og børnene Casper og Sia.
Sted: Over-Holluf-Toften 51, 5220 Odense SØ
Dato: 20/06/2016
HR Medarbejder: Lisbeth Grube
Foto: Alex Tranunknown-6

Kære Allesammen!

 

IGEN gjorde I det svært for mig – som sagt før så er det bare så fedt at så mange deltager, men det er ikke let at trække lod og kun give een den fine gave! Jeg ville vitterligt ønske jeg kunne give jer alle, hver og een, den gave. MEN sådan er det i en konkurrence! I know!

OG jeg har fundet en vinder!

Vinderen af dette fine tøj:

Julie Berthelsen og børnene Casper og Sia. Sted: Over-Holluf-Toften 51, 5220 Odense SØ Dato: 20/06/2016 HR Medarbejder: Lisbeth Grube Foto: Alex Tran

Foto: Alex Tran

Er Louise R ! TILLYKKE!

Jeg har din mail herinde, og jeg skriver til dig fluks så du kan få tilsendt tøjet!

Endnu engang tillykke!

Mangler nogen derude stadig julestemning så HUSK at jeg på torsdag spiller en rigtig fin, ægte, nærværende og FANTASTISK julekoncert i Herning messe center, vi øver og øver for tiden for at gøre det så jule lækkert som muligt OG det tegner godt! – link til billetter finder du lige: HER

Og glæde jer til næste advents søndag hvor der igen kommer en fin advents gave på højkant!

SEEEES!

 

1 kommentar

  • Louise R

    Det var sådan en skøn mail at modtage. Endnu en gang tak – glæder mig til ag modtage det fine sæt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2.advents konkurrence!