3.advents konkurrence!

Og vinderne er!

Unknown-1unknown-5

Kære allesammen!

IGEN – var det ikke let – mange deltog igen i denne lodtrækning om een af mine bøger “Sund Balance”! TAK! Det er bare så fedt altså. Tak for jeres kommentarer og deltagelse!

Min søndag forløb ikke helt som ønsket…. vores lille Sia lagde sig mega syg i lørdags, hvor vi alle var afsted og de havde barnepige på,-  og er det stadig. Det er fjerde uge med op og ned ture med hende – nøj, det holder sgu lidt hårdt. Mest fordi at vi andre jo stadig ræser med hver vores karriere og det tog kan ikke bare lige standses når det kører, MEN lidt kan jeg da gøre og har aflyst det jeg skulle idag (desværre, men sådan er det) for Børnehjælpsdagen (!) og NU skal Sia altså til læge. Det er for meget. Høj feber, utrolig ked af det og forfærdelig hoste og lyd fra lungerne. Hun har ondt i kroppen. Suk… Jeg kan heldigvis – hvis nu det fortsætter – faktisk være hjemme med hende til og med onsdag. Og er det nødvendigt så kan jeg selvfølgelig mere end det! Selvfølgelig! Lige nu håber jeg bare for hendes skyld at det snart stopper det skide (!) sygdomsbøvl.

unknown

Jeg håber I alle havde en dejlig søndag derude og nød dagen i lange bander! MEN NU!

Nu skal jeg afsløre resultatet af lodtrækningen!

De tre vindere af min bog blev: 

 • Anne Mette Præcius

 • Bibi Koldtodt

 • Nina F

Jeg har sendt email afsted til jer – og så tager vi den derfra! TILLYKKE!!! Og rigtig god dag til alle derude!

UnknownUnknown-1

 

3 kommentarer

 • amalie dalgaard

  juullisiorluarnissassinnik ukiumullu nutaamut ajunnginnerpaamik kissaallusi tamannguassi pilluaritsi. uanneqaaq malinnaalluni ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Sjølander

  Kære Julie.

  Dette år har givet mig en skøn og kærlig kæreste ❤ han har rejst i Grønland flere gange, og som han skrev til mig, inden vi sås første gang, har han en flig af sit hjerte i Grønland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  God bedring med lille Sia, det er bare så mega træls – mest for den lille pige – men også for forældrene.
  Jeg kan forestille mig, at det er svært at være selvstændig, og svært at aflyse et arrangement.
  Håber at du har fået et eller andet til hende fra lægen, som hjælper hende.

  God dag Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.advents konkurrence!