Vild nyhed!

Thankful Heart – mit smykke

img_3648

annonce

Kære allesammen! Først lige et “brev” fra Crowdmade! Se se se :O)

 

Thankful Heart by Julie Berthelsen

Den skønneste sangerinde Julie Berthelsen har inspireret til et nyt smykke vedhæng, kaldet Thankful Heart!

?Mit design er min personlige udgave af ?Tro, Håb og Kærlighed? symbolet. Jeg håber, at man vil bære dette smykke, med en følelse af, at være noget særlig, siger Julie Berthelsen.Vi bag Crowdmade, er så glade over Julies design, da man kan mærke at udtrykket er personligt og vedkommende. Vi elsker hendes historiefortælling, som hører til tankerne bag vedhænget! Læs hele historien her

Vi introducerer Thankful Heart med et kampagnetilbud.
Vedhænget sættes i en halskæde til 399,- kr.
Du sparer altså op til 25%

(Tilbuddet gælder indtil 31.12.16)

Thankful Heart Smykket koster 299kr., og kæde koster alt fra 150-250kr afhængig af kædelængde, som er 42, 50, 70, 80, 90 cm – men fåes til 100kr i kampagnen uagtet længde.

Smykket er ude og i shoppen i slut januar.

DU kan gå ind på dette link og forudbestille smykket til den favorable introduktions pris nu

THANKFUL HEART by JULIE LIGE HER

DERNÆST vil jeg sige at vinderen af konkurrencen 4.advents søndag er fundet – og jeg har kontaktet hende pr. mail. TILLYKKE – da I er flere med det navn vil jeg understrege nu, at hun ER kontaktet, og jeg ikke nævner navn fordi hun ikke stod med efternavn – og nemt vil kunne være forvirrende. Jeg lavede samme nummer med baby tøjet MEN sendte så bare to stk sendinger afsted,- men dette kan jeg desværre ikke gøre med mit fine smykke – her har jeg kun 1 at sende afsted.  Endnu engang TAK for jeres deltagelse og ikke mindst jeres meget, meget fine ord og al jeres ros – både for smykket og for min optræden OG for min nye single. Har du ikke skaffet dig den endnu så kan du gøre det her:I’ll even let you go – Julie ny single !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild nyhed!