Muskel ømhed...

Den Store Plan

IMG_4002

Hej med jer !

Flere af jer tilkendegav at I gerne ville høre mere om min plan ift “krops forandring”. Jeg nævnte i forrige blog (se den HER ), at jeg simpelthen havde lagt en plan og at det nu skulle tage mig et helt år at smide 10 kg SAMT få min krop i form.

Det nytårs forsæt er lige så vildt – synes jeg selv – som det jeg lavede sidste år som hed at jeg ikke måtte/ville veje mig et helt år. Det står også kort i sidste blog.

Hvorfor skal det tage et helt år at komme i form? Jo, ift. min som regel og oftest meget manglende tålmodighed er det også helt hul i hovedet MEN – jeg er den type pige der har prøvet det meste ift. kure, diæter, vægttab og træning. Men jeg har aldrig prøvet at give mig selv et år. Og det er bestemt ikke fordi jeg skal tage den med ro og dangdere den ej heller. Tværtimod. Jeg kan sagtens tabe 10 kg langt hurtigere end et år – tre måneder er muligt og i øvrigt prøvet før. Men sagen er den, at jeg skal have min krop med. Efter graviditet nummer to, plus 28 kg, en baby og barsel,- så er min krop bare ikke hvad den har været. Og FRED være med det. Det har sine helt naturlige årsager. You know!

Så hvis jeg skal have en chance for at fikse det op som kan fikses op, og i øvrigt i den mængde jeg har tid til og orker, så skal det gå ret langsomt. Jeg skal starte fra bunden med helt inderst inde krops kerne træning, således at jeg får fat i dybden – og det kan tage tid. Det gør man bedst med pilates, yoga, kettlebell træning, core træning, bold og mave/ryg hold osv. Jeg skal i bedre form ren kondi mæssigt og jeg skal i den grad strammes op hist og her. Det gør jeg bedst med rulleski, løb, spinning, dans, og tung styrketræning/vægtløftning.

Udover det skal kosten justeres stille og roligt til overvejende sund. Lige nu er den desværre nok 50/50 med sund/usund. Jeg ville rigtig gerne have den til at være i 80/20. Jeg mærker tydeligt at jeg spiser uden at have behov, jeg har ustabilt blodsukker fordi jeg får søde-sager-cravings hver eneste eftermiddag, jeg er totalt sukker afhængig på en måde der er værre end nogensinde, jeg har taget en del på siden november og jeg spiser som regel ikke – jeg æder. Og jeg æder for meget og for hurtigt. Jeg nyder ikke rigtig og jeg tænker ikke over det som sådan. Det er brænd hamrende ærgerligt når jeg ellers er typen der sætter pris på god mad. Oven i alle disse skrækkelige tegn på at det er tid til forandring, så har min krop sagt fra selv. I ca 1 1/2 måned nu har jeg haft hovedpine på måder jeg ikke har haft før. Migræne lignende til stand. Jeg er konstant træt og ugidelig, doven og uoplagt. Jeg er oftere end hvad fedt er fyldt med vand i kroppen og er ret hævet i led og i ansigtet (kan se forfærdeligt ud), jeg er konstant oppustet. Jeg har fået bumser (!) på min eller altid meget fine hud i ansigtet, knopper på mine arme, og næsten værst af alt – på mine baller. Ja, undskyld ærligheden – men uden den kommer jeg heller ingen vegne.

Sagen er den nu – at jeg bare ikke gider mere. Jeg gider ikke have det dårligt mere og jeg gider ikke være slave af alt det skrevne foroven. Jeg er træt af det.

Og det er step 1 i min års plan – det vigtigste trin. MIN beslutning om at nu må det være nok.

Min drømme plan ser sådan her ud: Se til sidst i denne blog – der er fire billeder af mine noter fra min mobil, med planen!

Om det er realistisk? ANER DET IKKE. Jeg kan sige så meget at indtil nu har kampen være krævende og gået skidt. Og gået i den usunde retning samt i usunds favør. Jeg har lavet en indre modreaktion som så gjorde at jeg nærmest blev værre til at spise og drikke det der ikke er godt for mig. Især ikke lige for tiden hvor jeg jo nærmest føler mig syg af alt det. Desværre. Men det er, for mig, en naturlig reaktion. Jeg har prøvet det før. Og jeg er opmærksom på det hver gang men kan ikke rigtig rykke mig før jeg erkender hele lortet og tager min beslutning.

Den har jeg taget nu.

Og ved i hvad der egentlig gjorde det for mig?: Jeg begyndte simpelthen at træne. Det jeg nu kan nå og det jeg har tid til. Det jeg synes er sjovt og fedt. Så jeg startede FØR kostændring, og det der hører til, med mine rulleski, med spinning, og med kig på flere hold og indimellem et fitness besøg (når vind og vejr ikke tillod rulleskiene). Og det motiverer mig. Det er som om at min krop også reagerer positivt på det – på den måde at den får resten af min krop og mit sind til at ønske forandringen. Ønske lidt bedre næring til sig. Lidt bedre tider. Det er så rart at mærke.

Jeg skal DOG stadig have ryggrad!

Motivation og det at komme igang er een ting og det hjælper. Men jeg skal stadig holde fast i de dage hvor jeg har besluttet mig for at spise mindre eller på en bestemt måde. Der vil altid være udefrakommende ting eller overraskelser der kan tryne mig ud af kurs eller friste mig til at sige – “nå ja, så skidt da – det må blive imorgen” eller “det tager jeg ikke skade” af osv. MEN det gør jeg! Det fucker mine planer op og det resulterer i en følelse af fiasko og risiko for at jeg så æder endnu mere den dag, eller lige nu og der hvor en veninde tilbyder kage, eller bare gør at jeg bliver opgivende i nogle dage eller flere. Det er farligt. Og det er vigtigt at holde sig til de her beslutninger! Jeg er møg dårlig til det selv! VIRKELIG. Og jeg hader det, men sådan er det. Dette kan ikke gøres uden seriøse kampe med mig selv undervejs!

Et rigtig godt TIP i øvrigt, er at skrive dine mål, ønsker og drømme ned. Også dine beslutinger – dem der er fra dag til dag eller uge til uge. Hæng den op et sted hvor du ser den hver dag og hele tiden. Det er mental træning og det virker. Jeg har mine noter på mobilen men har i den grad i sinde at lave et ark med alt dette. Det skal hænge inde i soveværelset. Så ser jeg det hver morgen og hver aften.

Der vil være omstændigheder der gør mål og delmål, samt min plan anderledes undervejs – det er klart,- men udgangs punktet er lavet og planlagt. Med det jeg ved jeg kan, det jeg kender til, og det jeg gerne vil. Og deri ligger der mange muligheder for positive og effektive ændringer samt generelle ændringer der kan øge spændingen eller perioderne. Eksempelvis hvis jeg nu finder ud af at jeg vil opnå noget bestemt a la en spinning marathon, en mini eller halv marathon, et skiløb eller andet. Det skal der være plads til. Ingen streng og sur form – det dør jeg simpelthen af, men en fast og en besluttet form, således at det med den ikke er streng eller sur betyder at man så er doven eller ikke styrer kosten i den rigtige retning.

Ja, jeg ved jo ikke. Jeg har ikke prøvet det her før. Derfor er det også inspirerende og motiverende for mig. Det er anderledes, nyt og spændende og en sammenlagt ‘erfarings-ting’ fra min side af. Jeg vil bare så gerne igang nu, og jeg vil så gerne se om jeg kan nå i mål,- og ikke mindst holde krop og form når jeg engang når dertil – det har jeg heller ikke prøvet endnu. Wish me luck! Jeg skal nok holde jer opdaterede undervejs,- OF COURSE!

 

IMG_4007

IMG_4008

IMG_4009

IMG_4010

38 kommentarer

 • Anni Lajlev

  Hej Julie.
  Du minder meget om mig.., da jeg var i din alder😘
  Jeg gik også meget om i krop, vægt og kost…spiste også for meget….havde elevatorvægt…var også en smilende, udadvendt og som regel en glad pige, som var til fest og farver.
  Jeg rundede 50 år sidste december, og har erkendt, at jeg ikke magter at opretholde et vægttab, trods min viden om, hvor meget bedre jeg ville føle mig både mentalt og fysisk….denne erkendelse har også affødt en accept af alle de ekstra kilder…men også en stor tristhed, at mad åbenbart har første prioritet i mit liv….det har jeg i hvert fald selv valgt den til at være…
  Det er virkelig hårdt og krævende at få styr på sin kost, og når man så jubler af glæde og stolthed over, at man nu endelig har nået sit mål, så føles det bare dobbelt hårdt, særdeles pinligt, og trættende, når man nogle uger senere igen sidder med aben, der griner storskrydende på ens skulder med flere kilo, end før.
  Jeg håber for dig søde Julie, at du ikke mister modet, håbet og glæden omkring dig og din krop…alt mulig held og lykke til dig🍀🍀
  K.H. Anni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Tak Anni. Smuk besked. Ja, vi skal jo selv vælge i sidste ende hvad der er “os”. Og acceptere i kærlighed. Og lade aben leve sit eget liv. Hahahahah. Jeg tror jeg finder en balance. Jeg vil ikke være tynd eller fitnessdronning. Ingen af delene kan lade sig gøre eller passe til mig. Men jeg vil være glad. Og føle mig rask. Og den balancegang er jeg igang med at prøve at finde. Håber også jeg når i mål ❤️ Tusind tak igen og alt det bedste til dig 💙

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Julie
  Lyder meget som min historie også
  Sidste år, januar 2016 startede jeg på SENSE KOST. Det er genialt og et nemt program at følge. Intet er forbudt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej! Tak – kender godt Sense – rigtig fint koncept. Kunne da god være jeg lige skulle læse bogen igen :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hvor er det dejligt at læse dit ærlige indlæg – med alle tankerne og det der måske ikke lige går som man ønsker. Jeg startede en livsstilsændring for 15 mdr siden. Ville tabe mig stille og roligt. 1. Mdr 1,5kg 2. Mdr 2,5 kg og nu er det pludselig blevet til 32kg og mit bmi er normalt igen;-) Jeg havde ikke mål – kun ønsket om at få vægten ned stille og roligt!
  Jeg skriver her fordi du skriver at du er sukker vild om eftermiddagen…. Det kender jeg så godt. Jeg slap ud af det ved at spise mad der mætter mig og flere mellemmåltider. Og mandler – de hjælper mig med at stabiliserer blodsukkeret – lavede lakridsmandler uhm næsten som slik:-) Jeg har en Instagram side : sund_mad_m_smag
  Hvor jeg har opskrifter på næsten det hele og har skrevet mine erfaringer hist og pist………
  Det er nemlig færst og fremmest at fjerne vaner – men det er nemmest hvis du bytter dem ud med noget mindre usundt, så vænnes du langsomt af med dem. Jeg var overrasket over hvor nemt det var. Ingen kur – hvor de der kg ryger på igen – det er en livsstilsændring for livet.
  Måske kan du bruge nogle af mine ideer:-)
  Pøj pøj i hvert fald.
  Mvh winnie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   1000 tak! Fin kommentar og hjælp. OG GODT GÅET med dig – tillykke – det er jo vidunderligt!!! Og præcis sådan jeg synes det skal foregår. I ro go mag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej
  Du skriver juice dage
  vil du uddybe det – er det frugtjuice, grøntsagsjuice
  Eller ??
  Held og lykke
  Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Tak for lutter positive kommentarer og reaktioner på min sidste blog (som du kan se HER)! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 37-årige grønlandskfødte sangerinde beskriver i et indlæg på sin blog, julieberthelsen.com, at hun døjer med manglende […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Du er så mege sej!
  Men du er nu alligvel mega smuk, uanset størrelse ❤️
  Må jeg spørge hvad du vejer nu ?(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Tholstrup

  Hej Julie
  Jeg fik for nogle år siden en sukkerafvænningskur ved Bio Puls. På det tidspunkt vist nok et forholdsvis nyt koncept, men hold da op hvor det virkede… Beviset var en hel december måned med div juleslik på bordet uden overhovedet at have lyst/behov for at spise det. Minus 2,5 kg de første 14 dage, og så var jeg ligesom i gang…. Selvfølgelig skal man være motiveret, for man kan så let som ingenting ødelægge det igen, men det holdt i flere år. Og jo – jeg spiser da slik og kage igen, men det tager ikke overhånd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Kristensen

  Kære Julie,

  Jeg har været på evige slankekure gennem 25 år, det giver rigtig meget negativ energi hele tiden at skulle forholde sig til vægten, træningen og alle mulige slankekure. Jeg var i efteråret på Michelle Kristensens MK Bootcamp og der knækkede jeg koden i min hjerne, nu træner jeg og spiser fornuftigt og har sluppet af med trøstespisning og min krop er nu både stærk og slankere 🙂 PS. Jeg er ikke venner med eller i familie med Michelle Kristensen, men hendes program er super nemt og intet er forbudt.

  Held og lykke med projektet.
  Mvh Ulla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg vil også lige anbefale Michelle Kristensens forløb. Jeg var på det sidste forår med super resultat. Nu er jeg gravid og har kun taget halvdelen på af hvad jeg gjorde sidste gang selvom jeg ik spiser 100% efter principperne.
   Det er virkelig en god livstil at leve efter, da der en gang om ugen er mulighed for at spise lige det man lyster efter. Og min eftermiddagstræthed er forsvundet fuldstændig efter jeg startede på det, så Julie det er virkelig forsøget værd og der er intet hokus pokus ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • zanne bech

  Hej Julie
  hvad med at bruge hypnose til vægttab? – jeg har smidt 10 kg på 6 uger ved at lytte til lydfilerne fra http://www.businessbetterlife.com – UDEN kur og træning.
  Jeg har UDEN at tænke over det spist KUN når jeg er sulten og STOPPET når jeg er mæt – og sukkertrangen er HELT væk. Der skabes helt automatisk nye vaner i underbevidstheden – uden at du tænker over det.
  Hvis du vil er jeg frisk på at køre et forløb igennem med dig……..og dokumentere resultatet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine B.

  Kære Julie, SHIT hvor kan jeg spejle mig i dit indlæg! Vi er samme årgang og har relativt jævnaldrende børn og jeg har gået med præcis de samme tanker henover de sidste par måneder: jeg er så træt af at være tyk og træt, jeg havde faktisk nået en fin vægt men har taget 8 usunde stress kilo på det sidste år. Men nu er det slut og som dig har jeg lavet en langsigtet plan. Første skridt er for mig mindre portioner og mindre “lortemad” 🙂 Jeg tror på vi kan, vi skal jo helst holde 50-60 år endnu 😉 Held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Jensen

  Hvorfor vil du nøjes med at tabe 10 kg? Er helt sikker på at du kan tabe 20 kg på et år. Først må du få den søde tand under kontrol -meget vigtigt. Find ud af hvorfor du ikke kan undvære det “skidt”. Basedannende kost – opsøg en diætist . Stress og for lidt søvn kan også være med til vægtøgning – men det er der jo en logisk forklaring på da du har to små børn. Håber du er lykkelig i dit parforhold, for det er også et plus når man vil af med nogle kilo. Held og lykke med dit vægttab. Hilsen Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   20 kg er for meget. Det ville gøre at jeg vejer langt under 70 kg og det har jeg ikke vejet siden jeg var ung teenager

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Julie

  Tak for din ærlighed, det er dejlig befriende. For det første synes jeg du ser super skøn ud og du udstråler enorm megen god energi. Jeg havde fornøjelsen af dit foredrag til Plusbog i Herning, hvor du også imponerede mig.

  2017 er også året hvor jeg skal lære at tage vare på mig selv. Tænker jeg højde/vægtmæssigt ligner dig – er også glad for mad, har fået et par børn, har drøn på karrieren og glemmer at mærke mig selv…sådan rigtigt mærke. Faktisk kunne det ligesågodt være mig der havde skrevet alt det du skriver.

  Selvom jeg har givet mit selv et helt år, så bliver jeg virkelig testet på min tålmodighed – for i virkeligheden ville jeg jo gerne tabe mig & blive fit på få uger. Jeg ved godt verden ikke er sådan, men alligevel svinger jeg mellem at være motiveret og demotiveret (nok mest fordi jeg måske tvivler lidt på “projektet”).

  Jeg har kastet mig ud i en bootcamp for at kickstarte gode træningsvaner – for så bliver det forhåbentlig nemmere at træne 2-3 gange om ugen når jeg pt. træner 5 gange om ugen. Det er pilates/reformer, som jeg både nyder og frygter 🙂

  Endnu engang tak for din ærlighed – du er ikke alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak!! Hvor er du sej! Well done og good luck. Det er nemlig det det med at man kommer til at opgive. Men jeg har forstået nu at det SKAL tage tid. Og jeg må væbne mig med tålmodighed. De gange jeg har gjort det for hurtigt har jeg ikke kunne få hovedet med og som regel taget en del på igen. You know! Selv tak herfra ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Carmen Musaeus Schwartz

  Hvor er det flot at sætte sig så klare mål – også fordi planen bliver realistisk, så du i små skridt ændrer dine vaner. Forhåbentligt ryger de vilde hovedpiner snart ud, når du skærer ned på sukkerindtaget (og mon ikke også du hurtigt ser en forskel til det bedre ang. udbrud – det tror jeg).

  Medvind på rulleskiturene, på løbebåndet, romaskinen, og alt det andet du kaster dig ud i. Kettle bells har jeg stor respekt for (tør ikke selv tage fat på dem), så sejt nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Julie.
  Jeg begyndte hos en diætist pga min overvægt og totalt manglende energi.
  Hun har ikke ændret voldsomt på min kost, undtagen at hun har sat mig på flere fibre i form af fiberrigt brød og knækbrød, samt fjernet noget af mit kød, for der fik jeg måske for meget. Dette gør at jeg ikke har den samme craving efter sukker, og jeg har på 2.5 mdr tabt 6 kg, og det også henover julen, hvor jeg også skejede ud. Jeg har ændret min tankegang, at jeg ikke synder, men at jeg vælger, og næste dag vælger jeg noget andet. Jeg skal ud både fredag og lørdag, her vælger jeg at drikke lidt alkohol og spise det mad der bliver serveret, og så må jeg bare vælge det sunde i næste uge.
  Filosofien er umiddelbart, at vi godt må få det hele, vi skal bare ikke spise det hele tiden, og vi skal ikke tømme faddet.
  Jeg er spændt på hvor langt det bærer for mit vedkommende. Jeg er endnu ikke kommet igang med motionen, men den kommer når jeg har overskuddet til det.
  Held og lykke med dit projekt.
  Mvh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Sejt! Hvor er det godt for dig. Og det lyder helt rigtigt. Det tager altid hurtigt overhånd når man er madglad og en ædedolk. Kød og vin – pige. Shit altså… men tænk så at min krop siger så meget fra nu. Jeg blev lidt bekymret da det aldrig har været så voldsomt før. Så nu skal det bare være. Tak igen ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Holt

  Ej det lyder som en duper plan 🙂
  Har du prøvet Nordic Hiit træning? jeg synes personligt det er virkelig rart at få træningen overstået på 12 minutter og stadig kunne mærke at sveden driver af en bagefter. Jeg anbefaler det til alle fordi det er nemt og bekvemt og man skal ikke nødvendigvis i træningscenter for at træne med. http://www.nordichiit.dk

  Håber den plan lykkedes, held og lykke 🙂

  MVH Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Spændende! Tak for info dér. Og tak i det hele taget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bjørk

  Halløjsa Julie
  Eller Hej spejl….. her på 24 dag uden sukker ved jeg hvordan livet føles med hovedpine ( 4 dage) OG RIGTIG GOD samvittighed over mit sunde valg. Jeg kan anbefale dig noget som er min og mine venners store støtte i denne svære stund

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hahahahah tak for et godt grin herfra I DENNE SVÆRE STUND

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line I. M.

  Har du overvejet at få tjekket om du kunne have lavt stofskifte? Der er i hvert fald nogle klokker der ringer lidt hos mig, når jeg læser dit indlæg. (Migræne, overvægt, blodsukkersvingniner, væskeophobninger osv)I så fald er det lige meget hvor sundt du lever, hvis ikke det fungerer. (Been there, done that). En simpel blodprøve hos lægen kan afsløre dette. Der er overraskende mange kvinder der har det Heldigvis er der dog råd for det i form af stofskiftemedicin. Derudover mener jeg at man liiiige, jf Mais velmenende råd, skal have for øje at natron, i og med dets basiske kvalitet, kan være ødelæggende for tarmfloren og især i de mængder der forelås (en tsk både dag og aften). Ville ikke selv kaste mig ud i de mængder i hvert fald… Håber mine råd kan bruges til noget og pøj pøj på rejsen! Vh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak. Ja, jeg har bestilt lægetid og bedt om den store blodprøve pakke! Så kan det lige komme på det rene i al fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen Philbert

  Hej Julie,
  Et super koncept til en god livstils-kost er Sensekost.dk
  Tjek det ud.
  Det er nemt og det virker!
  God vind fremover :0)
  Hilsen Helen (minus 10 kg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Elsker Sense og suzy. Har hendes bog med mere. Ligesom alle de andre former for “den slags” er det interessant og udvidende for min horisont. Jeg følger den på generelt plan nogenlunde nu – efter min beslutning om at FÅ STYR på det her. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rethe

  Hej Julie,

  Jeg er normalt imod slankekure – gider ikke veje og måle.. men den her virker for mig, da jeg ikke skal spise specielle ting. Måske noget for dig.
  http://videnskab.dk/krop-sundhed/forsker-tab-dig-effektivt-med-simpel-matematisk-slankekur

  Mht. til motion.. så gør noget, som du kan lide. Motion skal altid være af lyst. Løbe, cykle, svømme, hvad du nu kan tænke dig.. der er mange muligheder. Det er blot vigtigt, at du også dyrker noget motion, hvor du ikke er afhængig af åbningstider. Og det er godt at lave flere former for motion, så du kan lave noget afveksling. Når du motionerer så sæt dig altid et mål som er lidt mindre end det du gerne vil opnå. Så bliver du aldrig skuffet men meget glad, fordi du måske gjorde lidt mere end du havde forventet. Evt. anskaft dig et garmin ur, hvor du kan registrere alt hvad du gør.. Det lyder skørt, men det virker. Du kan se, hvordan du udvikler dig mht. til motion. Du oploader data til nettet, hvor du så kan ændre i de enkelte tracks ..gåtur, løbetur, cykeltur osv.

  Mht. til slik er du nødt til at tage en kold tyrker. INGEN slik så længe du har lyst til slik. Det kan vare fra 1 til 2 uger, før trangen slipper taget i dig, men så er det også meget bedre lige pludselig. Min mand spiste ret meget slik i mange år.. og endelig tog han en kold tyrker, og blev et helt andet mennesker.. ikke nær så hidsig og utålmodig. Det var en kæmpe forandring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Kære Julie, har du prøvet at spise Bio-Chrom (organisk chrom-gær)? Det kan hjælpe med at stabilisere blodsukkeret. Du skal også gå på stofskifte-forums og læse omkring dette – du burde få målt din “Frie T3 tal” hvis det er lavt skal du have noget som hedder Thyroid. Mvh Mads

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak! Nej aldrig prøvet men kender det. Jeg tænker lidt at hvis lægen og blodprøverne siger at der intet er galt så vil jeg eks til homoøpat og få tjekket mig selv. Men vil da lige se nærmere på bio chrom og det du skriver. Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stener

  Hej Julie

  God plan. Realistisk plan.
  Jeg hjælper dig i næste uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Riis Sinding

  Hej Julie!
  Det os beder at give sig god tid, så ens krop og det psykiske kommer med.
  Har selv fået et forslag af en, til at tage ens sukkertrang, natron kur. (Det Natron vi bager med.)
  1 tsk. natron i et glas vand, tilsætte citronsaft. rør rundt og lad det bruse op.
  Drik et glas morgen og aften. Jeg personligt syntes ikke det smager så godt, men lukker øjnene og ned med det. Har hørt om flere der siger deres sukkertrang forsvinder. Det udrenser også en ens krop og skulle være god hvis man døjer med f.eks. neglesvamp fordi svampen kommer indefra. Natron dræber svampen. Man skal tage det et stykke tid, for at se resultat, som man skal med de fleste ting. Er lige selv hoppet på den igen.
  Hel og lukke med det kommende år.
  MVH Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muskel ømhed...