Grønland i mit hjerte!

Søndag med min søn!- og en cykel :O) en blog fra i søndags.

IMG_4279

Længe har vi ledt efter en dag, hvor vi alle i min lille familie kunne tage afsted og hente Casper´s 5 års gave fra os – nemlig hans nye cykel. En rigtig cykel. I efteråret lærte han nemlig at cykel – helt af sig selv – i hyggelig leg udenfor vores huse med naboens herlige børn. Jeg smuttede i ti minutter for at hente lillesøster og da jeg kom tilbage sagde Casper at han havde noget jeg skulle se. Så hoppede han op på venindes almindelig og lidt store cykel (sammenlignet med Caspers løbecykel…) og drønede rundt og derudaf! Jeg stod målløs! Først og fremmest GLAD og tænkte WOW men også lidt ØV… nu havde vi ikke engang været igennem det dér med at lære sit barn at cykle med kosteskaft i og det ene og det andet, I ved (griner)! Men mest af alt – WOW! Imponerende er de børn altså. SÅ det blev let at vide at når han blev 5 år den 29.januar, så skulle han have en cykel :O)

MEN vi har ikke kunne finde en dag hvor vi alle kunne tage afsted. Så IDAG blev det bare Casper og mig på dejlig ‘mor og søn tur’. Far er hjemme med lillesøster. Det er nu også fordi, at idag skal vi til fastelavns fest med Blogly familien – og vi glæder os! Det passede så lige med at vi kunne drøne til Hillerød og få Casper´s nye Frogbike!

Frogbike er en samarbejds partner her, og derfor vil jeg gerne sige lidt mere om det. Og valget på Frogbikes. Som I ved, eller ikke ved – i al fald ved I det nu (!),- så vælger jeg bestemt ikke “hvad-som-helst” når jeg laver blog samarbejde. Det må gerne for det meste betyde lidt mere eller have et eller andet ekstra over sig, som jeg synes godt om.

For det første er jeg glad for Frogbikes look og design. Helt ned i de små størrelser. Det er ikke bare en stor cykel der er skrumpet ned til en mini size, men simpelthen en børnecykel med forskning og fortsat forskning i det ergonomisk korrekte for børnestørrelser, deres bækken, hofter og ben, med mere. Noget de kalder for “reduced Q-factor”. For det andet så er det deres service. Selvfølgelig kan alting klares på afstand – of course – men de ser da helst at hvis man kan, så skal man komme forbi butikken så de kan lave de korrekte mål og tale med barnet, og derved give den bedst mulige service ud fra hvem de har på besøg og hvad barnet kan nu og dér.

Jeg kan godt lide det ønske om den tæthed og det nærvær i noget man brænder for, noget man gerne vil sælge, og især i disse tider hvor alting, vitterligt alting, foregår digitalt. I know – det har også sine fordele ift tid og lethed, men det er også lidt øv at tiden hvor vi havde mere kontakt med hinanden – altså rigtig kontakt – er blevet mindre og mindre. OG faktisk viste det sig på vores besøg, at havde vi bare taget den over nettet så var vi endt med den cykel der var for lille til Casper selvom målene på ben og skridt længde umiddelbart passede! Så DÉR kan man (sgu) da bare se! (Smiler).

Det er også derfor vi tager den her tur idag. Vi skal ses med og i rigtig kontakt med mit blogger bureau , hvor vi alle er tilstede og kommer hinanden ved. Og børnene for den fedeste og dejligste dag sammen og sammen med os. Og SÅ skal vi til Frogbikes for at give dem muligheden for at give os deres bedste service – som de allerhelst rigtig gerne vil.

Tjek lige fastelavns fest billede her:

IMG_4304

Casper blev kattedronning – og Annemette Voss´dreng blev kattekonge. De havde en fed dag hos Hamley´s i Kbh – sikke et arrangement og sikke en festdag for vores små. Det gik lige i hjertet og IH hvor fik vi andre hygget, spist kage og talt godt sammen. OG naturligvis et glas god champagne (!) :O) Ditte her fra Blogly kom altså også med en suuuuper smuk kage der selvfølgelig også smagte vidunderligt! – se den lige:

IMG_4288

Frogbike cyklen er en meget børnevenlig letvægts cykel, som gør det lettere for dem at lære det der med at cykle. Nu ved jeg godt at Casper har knækket koden, men det er meget meget lidt han har cyklet siden. Fordi han ikke havde en cykel og fordi vi gik ind i en årstid der ikke lige passede så godt til en nybegynder som ham. Så nu skal det være. Selvom turen er lang for Casper og mig – helt fra Odder til Kbh og Hillerød, så er det en win-win.

Casper giver mig allerede dårlige nerver – han kamp cykler derudaf og gjorde det også på dagen selvom det så vaklende ud, så gik der ikke mere en 4-5 test ture på den nye cykel før at det så godt trænet ud. Men min puls var høj… hahaahhaah! MEN det er priceless det ansigt og smil han har på hver gang han ser sin nye cykel og hver gang han hopper op på den, og jeg smelter dybt inde i mit hjerte. Jeg kan selv tydeligt huske hvordan det var at få sin første rigtige cykel. Tydeligt. Og jeg kan kende det når jeg ser Casper sådan her. Oh my heart ;O)

Læs mere om Frogbike her!

Og se lige den seje lille nye cyklist her:

IMG_4351

Og sidst på dagen før vi tog færgen tilbage til Jylland nåede vi lige at besøge Casper´s Oldemor på vejen. DET var bare dejligt – for dagen efter blev hun 83 år – så vores visit blev et lille fødselsdags visit. Det var Casper der foreslog det og kom i tanke om at sidst vi var med den færge var det jo for at besøge olde. Det havde han gemt i sit hoved, sagde han. Jeg smeltede lidt igen dér. Så vi rykkede færgetiden fra kl 19 til 20.30. Han er så stolt af at have en olde,- det er mega sødt. Se dem her:

IMG_4361

 

I ønskes en fortsat skøn uge og vi høres ved meget snart! :O)

 

 

 

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med/sponsoreret af Frogbikes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønland i mit hjerte!