9 dage tilbage!!!! OMG!

BØH!

IMG_6578

Fik du et chok? DET tror jeg på!….. du tænker nok også:”Hva’ saaaaaatan ?!?!!? Er det Julie?!??!?!? Er hun stadig her og i live?!?!?!” – Hahahahhaah!

Jeg forstår. Jeg har været væk. Længe. Rigtig længe. Helt uden at melde det ud til jer, så havde jeg simpelthen brug for en pause. Jeg havde så mange ting om ørerne og så utrolig mange sociale medier at holde styr på,- oveni end i forvejen pissetravl kalender OG min familie.

Jeg har ikke været god. Altså ved mig selv. Jeg troede jeg kunne alt. Og det vil jeg også sige at jeg kan, men kun til en vis grad. Og den grænse nåede jeg. Jeg er stadig lidt i opbygningsfase… eller skal vi kalde det ombygnings fase, hvor jeg prioriterer fra hist og her, prioriterer til hist og her. Prøver at se hvordan det hele og alt det jeg gerne vil, kan hænge sammen.

Det er ikke nemt. Halløjsa gode gamle ven – stress. Jeg har IKKE savnet dig, og nej du må IKKE komme her og fylde så meget. Farvel og tak. Hvorfor tak? Fordi at for hver gang stressens grimme fjæs tager sit indtog i min sjæl lærer jeg noget. Jeg er derfor i konstant lærings proces. Men for nu vil jeg sige tak og farvel.

Ikke at min travle kalender er overstået – næh nej…. men jeg har gjort lidt mere plads.

Det jeg i særdeleshed har haft travlt med er noget jeg gerne ville give ordentlig opmærksomhed…. nemlig MUSIK! Ikke bare musik, men NY MUSIK! Og for pokker da – selvom jeg for nylig ikke længere rigtig kunne trække vejret i dybden er jeg i mål. For nu. For der kommer mere (under bedre planlægning!).

MEN IMORGEN ER MIN NY SINGLE “HOME AGAIN” UDE!!! Jeg lover at stor-spamme jer på alle flader :O)

Jeg er glad. Det er en god sang, og den siger alt. Det der er sagen er, at jeg i februar 2018 har 15 års jubilæum på mit debut album “home”. Ja…. 15 år! Jeg nåede aldrig at fejre mit 10 års jubilæum fordi jeg lige var blevet mor til mit første barn – min dejlige søn Casper Nanoq. Så jeg havde rigeligt at se til. MEN NU! 15 år skal ikke gå stille for sig. Så mens at i får lov til at vente på den EP med 5 sange der udkommer til februar for i, imorgen, en forløber – nemlig min første single #homeagain !

Jeg lover at skrive mere herinde, og især om musikken – hele vejen rundt. Jeg vil også vende til bage og fortælle jer det jeg plejer om livet som mig med små børn og ekstra kilo på sidebenene.

Til de af jer der fulgte mig på min tur mod Cph Halfmarathon, så vil jeg lige sige tak for jeres støtte. OG fortælle at på trods at skybrud, hagl, kulde, regn, sol, torden og hvad vejret ellers kunne byde ind med, SÅ klarede jeg den. Fra 9-10 km var det dog plaskvåd og sjoske løbesko, men ikke desto mindre! Min tid blev 2 timer og 43 min. 3 minutter langsommere end planlagt. Det er helt okay når man tager omstændighederne i betragtning. Bevares. MEN jeg vil sige, at det kræver en ommer. Jeg gør det igen næste år. HVIS jeg har tid. Den her omgang gav mig 8 ugers træning op til. Jeg kunne godt tænke mig det dobbelte næste gang! Det var en fed oplevelse trods alt, men det var også DRØN hårdt!

Ift min stress. -Jeg er obs på den. Jeg passer på. Jeg hænger i. Men jeg kæmper stadig en del med det. Jeg gør mig alle de forbehold jeg kan. Jeg prøver at gøre alting lettere. Det skal lige have lov til at virke og komme ordentlig til i mit liv, så skal det nok gå det hele. Man skal passe på “den slags” ! Det er ikke let med den slags kontraster…. så meget glæde ved det arbejde man har ydet=ny musik og gang i karrieren, men så lidt tid=ingen rekreation og derfor bagslag. Typisk mig og mit liv… eller min branche. Enten er der for lidt eller også er der for meget. Og nå ja… jeg har jo også mit skønne day-time-radio job :O)

Anyways – dette er lige et pip herfra det jyske. På landet. hvor jeg kan trække vejret ;O)

Vi høres ved!

2 kommentarer

  • Denrigtigefrb

    Godt lige at høre fra dig igen. Du har været savnet. Men vi er klar over, at livet med 2 små børn og mand og diverse jobs ikke lige er for sarte sjæle. Vi er her stadig for dig og glæder os til at høre nyt, når du orker. God fornøjelse med alle projekterne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

    Dejligt med liv – du har været savnet og troede måske du helt havde droppet bloggen. Glæder mig til ny musik, og i mellemtiden kan man heldigvis høre din skønne stemme i radionen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 dage tilbage!!!! OMG!