Vinderen er fundet!

UGENS ‘op & ned’

SÅ er det mandag – og jeg kan kigge tilbage på sidste uge og gøre status,- og den kommer her.

Det er ganske enkelt delt op i det der var fedt og det der ikke var fedt…. og måske med lidt forklaring til. Og selvfølgelig med billeder der passer til, såfremt jeg har husket at tage nogle i farten. Men ellers så er det stort som småt, for sådan er livet og hverdagen jo! Ikke sandt? Et eller andet sted bliver det spændende at se på det hele når der er gået rigtig lang tid. Se hvad der egentlig fylder mest. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at være ærlig og ufiltreret.

img_8438

UGENS op:

 • Efter en hel del forsinkelse pga snue og forårs allergi får jeg ENDELIG færdiggjort den svenske krimi jeg er ved at indlæse for Lindhart&Ringhof. Thank GOD! Sad og stegte i studiet i 7 timer…. pheeeew. MEN DONE!
 • Min mor meddeler at hun ankommer til DK for at besøge os og børnebørnene i fire dage før hun skal til møder. HURRAAAAA!!!! Det er så sjældent vi har vores familie hos os fra Grønland. Jeg glæder mig og vil nyde hvert et sekund! Det er guld værd indimellem bare at være datter. Og have sin mor.
 • Et herligt motiverende møde hos Lasse, Bloggers Delight går godt! Jeg føler at jeg kan klare og overskue det her ‘blogger-noget’ alligevel… jeg vil i al fald finde den tid jeg kan, og lave små tiltag hist og her. TAK fordi I følger mig i øvrigt – det er sådan set en vigtig del af det.
 • Hljómur, min smukke islænder fik nye sko på – og klarede det til U.G. (det er i øvrigt en smal sag for en erfaren hest, men derfor kan jeg godt tillade mig at være stolt).
 • Jeg har fået endnu en lydbog “ind ad døren” – SKØNT! Jeg kan lige nå det før vi skal flytte til et andet hus her i nærheden, den 1.juni. Det er nemlig sådan at hjemmestudiet skal justeres i lyd og lydisolering i det rum det nu engang er i, hver gang det flyttes. Så den lydbog skal være færdig inden. OG det bliver den. Desuden handler den om livsstil og sundhed. I LOVE IT! Måske kan jeg blive inspireret til at få fingeren ud af røven!
 • VEJRET! No more words needed! – vi var på stranden igår (søndag). OH MY hvor er det dog dejligt. Lad os bare nyde det mens vi har det, ikk?
 • Min Jule Tour,  “Julie – Nordstjerne”, er NU offentliggjort! HURRA! November og december here I come, med lutter jul, magi, eventyr og god musik! I kan dælme godt glæde jer. Det gør jeg. JUHUUUU! Se hvor jeg spiller henne lige her.
 • Jeg var ude og holde et foredrag om at “musik egentlig aldrig var meningen”. Det sidste foredrag for dette halve år i rækken af mange, og den sidste inden sommerferie. Det gik så fint – jeg elsker simpelthen alle facetter af min karriere. Taknemmelig.
 • Jeg besøgte Brande Brille og Smykke center, og stod med min smykkekollektion i et par timer. Det var første gang jeg var ude og vise dem frem selv. Jeg er så stolt af den kollektion! Den er smuk og betydningsfuld. Læs alt om den HER (advarsel: halvlang blog, men det hele værd). TAK til alle jer der kiggede forbi og talte med mig OG købte smykker. YAY!
 • Vi var til kaffemik hos Minik’s bror i weekenden. Hans kæreste fyldte år. Det var bare hyggeligt. Kaffemik er en grønlandsk tradition der minder mest om åbent hus. Jeg elsker det!
 • Vi havde nabo grill og bål aften lørdag! NØJ – jeg kommer altså til at savne dem og det, når vi flytter. Vi flytter slet ikke langt væk, men det er immervæk væk fra lige dette naboskab. Sådan er livet. Men en tak til dem her for at have været så fantastiske!
 • Jeg har farvet hår! YES! Mørkebrunt igen – det hele. Ingen grå hår. De kommer først igen om 3-4 uger. Og så er det på’en igen :O) Ha!

 

UGENS ned:

 • Jeg faldt af hesten igen…. i søndags. Fandens også… MEN denne gang er jeg ikke skræmt eller angst eller andet – slet ikke faktisk. Jeg ville gerne op på ham igen, men kunne ikke fordi tøjlen lige ved biddet fakstisk knak(!)… skide uheldigt. Og jeg røg af, fordi han i total “ude-i-det-fri-på-tur” blev lidt kåd og lavede et lille hop før han satte i en lille galop. Jeg hang og dinglede på siden af ham og følte at jeg godt kunne rette mig op igen – indtil tøjlen så knak. BUM – nede var jeg. Blåt mærke, øm nakke og en lillebitte hovedpine fik jeg ud af det. Og så var jeg sur på ham! Jeg tror løsningen er, at vi lige holder os til det vi ved er sikkert og virker indtil jeg er en stærk nok rytter til at klare den slags lidt bedre.
 • Jeg føler mig fed og usund. Mest fordi jeg ER det, men forstå mig ret: altså I min egen optik. Og nu må i sige og tænke hvad i vil, men jeg kan mærke det og se det. Målet er ikke at være tynd og så er det lig med at jeg er lykkelig – det er ikke sådan det hænger sammen for mig. Udstråling og glæde kommer nemt når jeg føler sig sund og rask indvendigt. Det er både mentalt og fysisk. Og lige nu er jeg bare fysisk nede. Jeg har taget på, jeg har ikke trænet siden jeg røg af hesten sidst – for over tre måneder siden. Jeg er bare pissetræt af det! Nu er det bare nok. Men hvad skal jeg gøre?… step 1 er for mig nu, at finde ud af lige præcis det. Hvis i undrer jer over hvordan jeg vurderer det udover kiloer og spejlbillede… så er det nemlig på det med at være oppustethed og knopper, uregerlig hud, tørre pletter, og i det hele taget bare føle mig træt og ugidelig oftere end hvad der er godt. Og jeg kender min krop og mit sind – jeg ved når vi er der og det er vi nu. Suk… Og kender i det der med, at man bare kan se det så tydeligt på billeder? Der hvor man bare næsten ikke længere gider se billeder af sig selv længere? ØV mand!… og så på vej ind i bikini tid. HAHAHAHA Fuck, altså.
 • Bills, bills, bills. Synes der er kommet en del ind ad døren. Og to rykkere. Hvad skete der lige for det? Jeg må have smidt dem væk og glemt alt om det. Det er lige mig. Og så i denne flytte tid – det er ikke just fordi jeg har skide meget i overskud for tiden. Suk, igen.
 • OG NÅ JA – et flot billede af mig i min bil og en fart bøde på 1500 kr. NEJ – jeg er ikke stolt af det, men spar mig for “opadrettet-pegefinger” kommentarer på den. Jeg er en stor pige – jeg ved allerede godt at det er åndssvagt.
 • Forårs allergi…. er det birke pollen? Jeg ved det ikke. Sidst jeg havde det var jeg 28,- altså for 10 år siden. Så ja, jeg er “allergisk”. Hvert tiende år.
 • Min stakkels søn på 6 år er i sværeste grad græs allergiker. Det viser hans blodprøve. Øv. Og av mit moderhjerte. Jeg ville tage det hele for ham hvis jeg kunne! Han skal til børneafdelingen og specialist, og de skal se hvad de kan gøre. Det er nok et vaccine forløb, for så slemt er det altså.

 

brandemyenergy-and-me

Foto: Peter Skjold

2 kommentarer

 • Elin

  Fantastisk indlæg! Det er så rart at læse at man ikke er alene i verden når det handler om downs i livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Tak – jeg vil fortsætte med det. Nogle dage/uger er klart bedre end andre, men derfor skal det hele på og med. Så vi kan læse, dele, tænke, og være i samme univers indimellem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet!