Velkommen til verden

Fra 3 til 4 ;O)

IMG_8394

Hej kære alle I !

Så er der gået 9 dage (!) siden vores Sia kom til verden.

IMG_8348

Needless to say, at tiden flyver og dagene bare går. Jeg vandrer stadig i baby boblen herhjemme med alt fra “hvor er jeg?”, “hvad dag er det?”, “hvad skal jeg?”, “hvem er jeg?”, “hvad og hvor er klokken?” og finder mig selv i cirkler om mig selv med et godt grin af forvirrings tilstanden. Når det så er sagt, så er det med en helt anden ro i mig, og over mig, at jeg er mor igen- det er rigtigt som de siger – når du har været der een gang før så går det lidt lettere næste gang. Den er go´nok! Og jeg elsker det! Jeg kan være meget mere til stede med min lille babypige.

IMG_8394

Med Casper Nanoq var jeg nok lidt mere i en “lev eller dø” tilstand af konstant bekymring, frygt og panik helt pusserløjerligt blandet sammen med den store lykkesrus i at have født mit barn og blive mor. Men i total uvidenhed, ikke? Det første år med CN var en form for ren overlevelse. Ingen tvivl om at med en lille bitte størrelse som Sia er nu, er det også virkelig bare fra dag til dag,- mad og søvn, ren ble, nusse, dufte, holde, putte og sørge for en glad baby

– that´s it.

Men hvorfor også mere? Jeg har alt hvad jeg skal have! Fri til at være lige præcis det mine børn har brug for lige præcis nu.

Casper en er super bror – han er så stolt af hende (min baby, som han siger), og mysser hende hele tiden, synger for hende, trøster hende og giver hende hendes sut og aer hende spontant. Det er også meget vigtigt for ham at han hele tiden kan se hende (mit hjerte smelter…)

IMG_8373

Hver morgen kommer han ned til os (indtil nu er vi lige i hvert vores soveværelse med hvert vores barn for rytme og søvns skyld, hos far og søn) og skal se sin søster og ligge hos hende. Naturligvis har han den første uge skulle vænne sig til omvæltningen og han savner mig,- det viser han ved at være lidt streng ved mig og lidt krævende, så klart. Jeg har for det meste overskud til det, men med en slags grund træthed hængende over mig smutter den indimellem. Men i alt går det godt og allerede nu 9 dage efter synes jeg at jeg kan mærke forbedring. Vi er ALLE ved at vænne os til det. Snart skal vi prøve at se om vi kan sove i samme rum med hvad der dertil hører. Vi er jo den slags forældre der har børnene hos os i soveværelset. Sådan har vi det bedst og sådan sover vi bedst. Det er jo så individuelt og her må man bare huske at se bort fra hvad alle andre mener og gøre det der føles rigtig for os/dig/jer, ikk? Lidt ligesom med børn og deres sutter ;O)

IMG_8426

Og se så lige den stolte far, min dejlige kæreste Minik. Havde det ikke været for ham og hans sans for situation og beslutning, så havde jeg født hjemme i sengen eller i bilen på vej til fødegangen. Ja, fra vandet gik til hun var ude gik der 3 1/2 time ! Selv jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at det skulle gå så stærkt. Jeg lå hjemme med mine veer til det sidste,- og så klædte Minik mig på og tvang mig ud og afsted. Jeg var ikke i stand til at tænke eller tale. Da vi ankom til hospitalet var det direkte op på fødelejet (og jeg der eller gerne ville have født i vand), og igang – 9 min. efter var Sia ude! Bum! Da hun endelig ville ud, ville hun sgu ud med et brag! Vi blev der 1 nat og så hjem dagen efter. Og nu nyder vi baby tiden, og vænner os så småt til at være 4 og ikke længere 3.

IMG_8411

Lige akkurat idag hvade jeg overskud til at tage Sia med til børnehaven og aflevere Casper. Han vil så gerne vise hende frem, så det gjorde vi. Han var pavestolt og skubbede de andre unger væk hvis de kom for tæt på eller prøvede at tage hans plads. FNIS! Jeg kunne bare smile. I guder, han er skøn. Meget mere end jeg havde turde håbe på. Jeg er fyldt op med kærlighed og troede ikke jeg kunne rumme så meget som nu. Jeg har også (selvfølgelig) grædt nogle gange over selv samme situation fordi det er så overvældende at den eneste reaktion jeg kan komme med er gråd. Det er i sikkert et par stykker derude der har prøvet?

Alt i alt vil jeg sige at det går godt! Jeg har 1000 billeder af Sia, men i må få dem løbende ellers så sprænger vi serveren i luften her ;O) HAHAHAHAH!

Jeg vil gerne sige tak til alle jeres lykønskninger og dejlige ord, og egne historier. Held og lykke til alle jer der går derude og venter på at få lov til at se jeres baby, og til jer der også lige har født. Og alle jer, allerede erfarne mødre og bedste mødre, fædre, mostre og familie medlemmer, der har givet råd og ord med på vejen. TAK!

IMG_8370

Skriv en kommentar

 • Ellen Iversen

  Hej lille familie.
  KÆMPE STORT TILLYKKE med jeres lille Sia , hun er da godt nok en smuk lille prinsesse, hende kan i være bragende stolte af. Håber at i alle har det godt, og så vil jeg lige ønske jer alt godt fremover.
  De bedste hilsner & ønsker
  Ellen Iversen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lennie Stokholm

  ❤️ Et stort tillykke skal lyde til jer alle tre med lille Sia.Det er nogle vidunderlige billeder i har sat ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Til den stolte mor,
  Der er bestemt ikke noget at sige til, at du er stolt af din “store” dreng, han bliver helt sikkert en rigtig dejlig storebror og bliver til at beskytte sin lillesøster resten af livet. Det er bare så vigtigt, at det første dage går godt, og det lader jo til at jeres søn har taget rigtig godt imod det lille nye familiemedlem. Og at han så nogle gange er lidt strenge over for dig, det må du bærer over med – det er helt sikkert ikke så nemt, at der lige pludselig er nogen som lægger beslag på HANS mor, men de billeder du har postet af ham, hvor han kigger stolt på sin lillesøster viser, at han nok skal nyde rollen som storebror. Ham kan I godt være stolte af. KÆMPE tillykke med jeres lille datter, sikke sød hun ser ud og hvor fint hår. Der er ikke noget at sige til at du går rundt og er stolt og glad. At du så ikke lige er klar over om det er mandag eller onsdag, who cares – bare du ikke sender din søn i børnehave en søndag 🙂
  Jeg glæder mig til at følge din lille familie her på bloggen fremover og ser frem til at se skal se de resterende 995 billeder af Sia. Hav det godt Julie og nyd familien – ved godt at det bliver sagt så tit, men lige pludselig er de børn altså store og man tænker, åh gud, hvor blev tiden dog af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Julie.
  Stort tillykke med jeres lille Sia, hun ser godt nok dejlig ud. Glæder mig til at følge med på din blog – tak fordi at vi må følge med i jeres liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias Rasmussen

  Aluunnguaq.alunngguit tamassi qamannga uummammik pisumik pilluaritsi <3 <3 <3

  In . In

  Tobias Rasmussen

  Sisimiut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magga-Rosa Davidsen

  Naa inequnaq pilluaritsi qaneraasiit mikisuaraateqarluni pilluarit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Skøøøøøønt indlæg! Tak fordi du deler din historie. Kan virkelig se CN og hans stolthed. Ægte kærlighed <3 glæder mig til at læse fortsættelsen. Hilsen Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Stort tillykke med Sia. Hvor ser hun dejlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Ostermann

  Hej

  Hvor er det nogle dejlige billeder og fortællinger ❤️ håber al det bedste for jer i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kæmpe Tillykke Julie og resten at familien. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til verden