Hvad gør jeg?

Ekstra rynker og flere grå hår.

Fotografi den 24-05-14 kl. 14.03 #3Fotografi den 24-05-14 kl. 14.03 #3

Haha, ja, sikke en overskrift – og på mit foto er der ikke det at se. Det er der dog! Og nu er det weekend. Den er som regel fri, yes, men det har den nu aldrig været for mig med det jeg laver – det er een faktor.

En anden faktor er : BØRN! Da vi fik Casper – så var de weekender man ellers havde fri bestemt ikke fri længere :O) Griner! Nej, nej, ligesom på en god og varm ferie, så ender man jo NATURLIGVIS med at være “på” i 24 timer,- og hvor meget det end er SKØNT at nyde sit barn / sine børn i fritiden og i alle døgnets timer, for de kan i den grad være sjove, så er det også benhårdt. Det er benhårdt arbejde at være forældre, men det er også det mest lette og naturlige. Men med børn er der nødvendigvis perioder der ikke er lette,- især perioder hvor barnet tager et spring i udvikling, eller er syg, eller ikke har sovet nok, eller har fået for meget sukker, eller har en fase af en art med et eller andet osv,- ELLER når familien lige er blevet et barn rigere… ligesom os. NU er det weekend,- og udover en baby der ikke synes hun skulle sove hele dagen igår, OG have mavekneb, så skal jeg finde overskud til en (selvfølgelig) stadig lidt opmærksomhedskrævende snart 4 årig, der siger “mooooaaar” sådan ca. 80 gange i minuttet…. mindst.

Når det så er sagt, så klarer vi det fint indtil videre (kun mit indre der indimellem hiver efter vejret), og det hele er lidt et spørgsmål om koordinering, og til netop det er Minik og jeg ret vel trænede :O)

IDAG skal Casper og jeg til fødselsdag i et legeland, og rigtig hygge os sammen,- så har farmand Sia for sig selv i den tid. Lige nu til formiddag er han til træning, så vi sidder og tegner og skal snart i bad,- Sia hygger i sin Nomi stol ved siden af os,- heldigvis god dag idag for hende indtil nu. Når vi er hjemme fra fødselsdag kører Minik afsted med Casper – de skal ud og hygge sig, så er jeg hjemme med Sia pigen igen. Imorgen har Minik udebanekamp,- så her har vi arrangeret en god lege aftale med en god kammerat til Casper, så han kan få den aktivitet jeg på ingen måde kan give ham lige pt. Desuden elsker han sine venner og lege tid med dem. Og deres forældre er SÅ skønne og vil gerne hjælpe til (velsignet!),- men det gør jo at jeg så kan finde overskud til at have ungerne alene i al den tid det er.

Koordinering – planlægning – yes, yes, bring it on! Jeg har lidt ranger under øjnene og er lidt grundtræt,- dette ER et nyt liv, og det tager tid at finde ud af, men det går allerede bedre, og alt det andet hører med til at have et spædbarn (læs: en ufattelig lækker lille baby), nu er det bare oveni hatten med et større barn også,- så lur mig om der ikke sniger sig et par ekstra rynker og flere grå hår til samlingen ;O) Ja, de pynter (men håret farver jeg snart!.. som jeg plejer!), men dem skal man OGSÅ vænne sig til.

PS sundhedsplejersken, Nanna, var her igår. Lillepigen er nu 53,5 cm og 4100g (fødsel var 3735g og 51 cm) Imorgen er hun 14 dage. Livet er SMUKT (også selvom jeg slet ikke får min søvn) :O)

PPS er ked af jeg ikke lige tilføjer så mange fotos, men mit (lorte-) kamera på min iphone strejker og er i total ´u-du´!

Skriv en kommentar

 • Jane

  Ej hold nu helt op, hvis du har rynker og grå hår, så skulle du se mig.
  Jeg fik først for alvor rynker og gråhår da mine børn blev teenagere, der synes jeg virkelig at bekymringerne stod i kø, og jeg var endnu mere hønemor end jeg før havde været – bare med den forskel, at de nu blev pisse sure på mig over at jeg bekymrede mig for dem. Hårfarve kan heldigvis skjule de grå hår og når teenagetiden er forbi, så opdager man, at man har fået nogle søde, betænksomme og dejlige, selvstændige børn(unge mennesker) og helt ærligt, så blæser man på et par grå hår.
  Kæmpe tillykke med din lille prinsesse, storebroren ser rigtig stolt ud. Det kan være hårdt at være på 24/7, men du formår virkelig at skrive humoristisk om det, så jeg er sikker på at du klare det med bravour.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak for skøn besked! Og du har da ret! SHit… jeg gruer også for teenage tiden og kan godt følge dig! Der er nu lang tid til, så jeg bliver lige i egen lille hule først :O)
   Jeg er god til at se det sjove i det som oftest, men du ved – indimellem når man står midt i det hele 24/7, så sætter jeg mig også bare og tuder det ud. Det hjælper også. Plus at hormonerne ikke gør det meget bedre med min umiddelbare over følsomhed. Hihi! Og jøsses. Storebror er verdens bedste – det er kun os han udfordrer. Sin lillesøster passer han på som var hun den mest skinnende diamant i verden <3 Mit hjerte smelter. Kh Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør jeg?