Rigtig glædelig jul! Og selvsikkerhed!

Godt Nytår! Sent, ja, men…

images

Kære jer !

Ja, det er lidt tid siden jeg har skrevet, og denne her bliver heller ikke lang. Jeg vil blot ønske jer et godt og lykkebringende Nytår og 2016!

Unknown-1

Vi valgte simpelthen meget spontant at rejse hjem til min familie i Nuuk. En rejse vi ellers havde lukket ned for, da vi tænkte at det bare var for omstændigt med baby, og fordi vi alligevel skulle holde julen i dk. Den 27.dec. kommer Minik så hjem fra træning og siger:”Skal vi ikke rejse hjem til nytår?”,- og vupti dagen efter var billetterne på plads, Minik spillede sidste kamp før ferie mod KIF-Kolding (som GOG vandt…!), og så rejste vi sgu 29.dec om morgenen. OG sikke en tur. Baby tøsen klarede det så fint, og dte gjorde Casper også, men det var hårdt og vi var drøn trætte da vi ankom.  MEN man lever lidt op igen ved kulde og sne, og lyden samt duften af vinter, og det får bare alle vores celler – selv Casper´s til at hoppe og danse. Og så tog familien i øvrigt helt over med børnene så både søvn er indhentet plus plus, og min ryg har det bedre blot fordi jeg bærer mindre rundt. HIHIHHIH! Luksus!

Unknown

Nytår blev hjemme i ro og mag, men hygge og fest plus god mad. Casper var i år ellevild med fyrværkeriet,- YAY! Og vi fik da et par ekstra glas vin – eller ret meget mere end vi plejer, så følelsen dagen efter var alligevel…

Unknown-3

Hahahahahahhaah!!!!

Og lidt:

Unknown-2

I bedste I NEED COFFEEEEEEEE stil :O) Aaaahahahahahahahah!!! GRINER!

Jeg glæder mig til at komme tilbage og skrive om nytårs forsæt og kommende slanke tid/projekt “baby fedt væk”… men også projekt “lær din krop at kende på ny Julie”, hvordan man hygger sig med spil osv! – NU skal det jo være for mit vedkommende – men jeg håber lidt jeg kan få flere af jer med, og måske lave en lille motivations gruppe på facebook osv – jeg har mange planer! Og dem skal i høre om,- og hvis i orker vil i så ikke lige skrive eventuelle nytårs forstætter og tanker til mig på denne blogs kommentar tråd? Det vil give mig mere skrive stof og stof til eftertanke tror jeg!

Vi er tilbage den 11.januar. Og så vender jeg frygteligt tilbage!

Skriv en kommentar

 • Viel Glück in Ihrem Blog, wie ich weiterhin regelmäßig zu folgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Danke Schön ;O) That´s about all I can say in german :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina K

  Mit nytårsforsæt i år er at blive bedre til at ‘omfavne’ – både mig selv, andre og hvad livet nu ellers bringer 🙂 .. Flere smil og mindre bekymringer 😀

  Meget ligetil egentlig – men altid gode mål at holde sig for øje! Nogle gange har man bare brug for et nytår til at blive mindet om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Lige netop – det lader til at flere har de mål – og det vilde er at det kan være ligeså svært og “hårdt” som at skulle tabe sig, træne til halvmarathon, stoppe med at ryge osv,- fordi det et eller andet sted er så nyt for mange mennesker? Det er jo i grunden også skide svært at holde sig til det gode og det positive, når een af dagene byder på alt i den stik modsatte retning… eller når livet byder på et bump på vejen… Dejligt nytårs forsæt dér – også meget inspirerende! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Callesen

  Hej Julie.
  Du skal sørme også lige have en tanke fra mig. Jeg har endnu ikke overskud til at læse, så din bog har jeg til gode. Men jeg nyder at finde min ro ved at lytte til din musik. For jeg vil bruge 2016 til at blive bedre til at finde min indre ro og styrke til at komme ud af mit stress forløb. Jo jo, der er også røget rigtig mange kg på pga medicin. De skal nok komme af. For jeg vil også have fokus på mine grænser. Blive endnu bedre til at lytte til min krops signaler og stoppe i tide. Det er både med mad, træning, sociale aktiviteter og min hobby.
  Og ønsker du en ny barnevognspude til din lille møs, så syer jeg gerne en mere til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Kære Karina!: Først og fremmest (i allerbedste ego stil) så siger jeg JA TAK til barnevognspude!!! Vi brugte den til Casper helt vildt meget og har den endda endnu – gemt til Sia,- MEN den er jo i “drengefarver” og en anelse slidt bulet og blød :O) HAHAHAHA! Meget, meget gerne. Og nu får du lige en adresse du kan sende til whenever, som jeg ikke er bange for at lægge ud (den er til mit management bureau) : Nørre Allé 70A, 8000 Århus C, att.: Milena Torquati/Julie Berthelsen. OG jeg betaler gerne for dit arbejde og den pude – kan du mon ligge en seddel ved med en pris og et konto nummer? TAAAAAK!!!!

   Og så til dit forsæt:
   Det lyder som den rigtige opskrift. Man skal huske sig selv. Det handler om dig og dit. Og vi kommer så hurtigt til at tage os af “alle andre” før os selv. Fordi vi kan. Indtil vi ikke kan mere. Balancen, den hårfine balance mellem den man er, de grænser man har, det man kan klare, og den oprigtige tid til sig selv og den generelle oprigtighed overfor sig selv er svær. Men du starter nu, og det er fantastisk! Fedt at høre – jeg håber på det beste for dig og ønsker dig det bedste! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Riis Sinding

  Tror ikke på det med at sætte sig nytårsforsæt, tror mere på man skal gør de ting man vel, når motivation er til det. Har selv haft en elevator vægt i mange år, har smidt en del kg for nogle år siden, havde så taget lidt på igen. Men var kommet på hesten igen og det hele kørte så godt, men så kom livet i vejen. Lad os sige 2015 var ikke mit år. Mindste min far i sommers som var mit et og alt. Lige der forsvandt min motivation til de kg også. Er gået i gang igen, men syntes det er svært og finde motivation frem. Men på min væg hjemme i stuen står orden skrevet. (When the world says give up hope whispers try One more time) hvilken jeg tit kigger på og siger du kan sku godt. Så mit håb for 2016 er at jeg finder den motivation igen og den skide elevator væg forsvinder. Dine opskrifter er iøvrigt rigtige gode og har lavet en del af dem. Må 2016 blive året for os alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh, jeg er ked af at høre det med din far… suk. Mange af os ville blive “sat af” dér tror jeg og det er fedt at høre at du acceptere at det har gjort at du måtte stoppe for alt andet, netop for at være i din sorg og passe på den og dig. Det SKAL man. Du må endelig ikke være hård ved dig selv ift vægten når nu du er i en helings fase som skal vare den tid den varer, ikk? Men det tror jeg du ved. Jeg elsker det citat du nævner! Det røre mig sgu så dybt når jeg hører det!Jeg synes det er hamrende flot at du er igang igen – og lad det være ved det! Du ER igang igen. Hvis der lige går dage eller en uge imellem træning og motivation så skide være med det! Det er bare igang igen, når du kan overskue det igen! Klap dig selv på skulderen. Desuden skal de kiloer af med god tid – ellers er det for surt ;O)
   Tak for dig og dit! Og feeeeedt at du kan bruge min bog!!! JUHUUUUU det glæder mig!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Julie.
  Så dejligt at følge dig og hvor ville jeg ønske, at jeg også “bare” lige kunne rejse til Grønland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   TAK Lisa! Fantastisk nytårs forsæt! Meget indpirerende og iiiih hvor det glæder mig at du kan bruge min bog til noget af det! Håber at se dig til et af mine foredrag hvis jeg kommer i nærheden – og helt klart i min facebook gruppe hvis jeg når så langt med den :O) Det er underfundigt at vores krop og sind simpelthen lukker os ned når vi netop ikke har lyttet til den i for lang tid! Det er at lære det på den hårdeste måde,- desværre, Men vigtigst er dog at vi lærer. Jeg har også prøvet det. Tak igen!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Nytårsforsæt og tanker: Blot at huske at være glad og taknemlig noget oftere. Være glad for den man nu er og hvor man er. Gøre sit bedste og gå den vej man drømmer om. Det hele skal jo nok gå… Og hvis det ikke gør, så går det nok alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   I love it!!! Du har sgu så brændende ret! Vi bruger faktisk for meget tid på negativitet – især os kvinder tror jeg – inklusiv enorm meget selv kritik og hårdhed ift krav og standarder vi sætter for os selv, og som måske går ud over flere vi holder af udover os selv. Og vejene vil jo immervæk indimellem udfordre os konstant! Og jeg elsker bare det du skriver med at gøre sit bedste og gå de veje man ønsker… ! NIIIIICE!!!! Tak til dig for det !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig glædelig jul! Og selvsikkerhed!