Dulleklubben

Annonce??

images

Hej Alle!

Jeg vil lige henvise til en blog Mascha lavede for lidt siden der handler, så kort som muligt, om reglerne for bloggere. Den er ret træls og gør bare at vi hellere må skrive “annonce” ved alle indlæg, også selvom de handler om noget helt og aldeles privat, noget vi selv har skaffet os, købt, fået i julegave osv. osv. Fordi at uanset hvad, NÅR vi skriver om det herinde og det ment blot som et lille hygge skriv, SÅ ER det jo en slags reklame for whatever det nu er… desværre.

Lidt ligesom min seneste blog om min Dulleklub. Heri nævner jeg Faster Heidi og hendes kunstværker, SOM vi naturligvis ejer og har betalt for, og bare elsker. Men det er i en slags forstand reklame, ikk? Selvom det er noget vi selv har skaffet os. Sådan er det. Se den eks her:Dulleklubben

Det gør jo, at I ikke helt kan vide hvornår vi laver noget vi er betalt for eller reklamere for somehow,- og det kan være træls, fordi I måske tænker at det bliver lidt useriøst eller mærkeligt.

Jeg vil sige til jer, at min blogging er altid fra hjertet. NÅR jeg får tilbudt at blogge om noget, så skal jeg gerne synes det er unikt, fedt, anderledes, lige mig, eller noget jeg kender lidt til i forvejen og gerne vil bringe ud til jer. Men fra nu, så vil der stå “annonce” ved stort set de fleste blogs OG “sponsoreret/lavet i samarbejde med” i bunden af bloggen. Så ved I at her laver jeg direkte reklame for noget, og gerne helst krydret med egen historie, erfaring eller lignende! Se eks min Libero blog her:Bedst om Libero

Og her til sidst så læs Mascha´s lidt mere dybdegående blog om sagen og om hvorfor vi bare skal skrive annonce på dem, just in case: Mascha´s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dulleklubben