Hvordan bliver du ramt?

Kære dagbog! EMS 2.gang!

imageimage

Annonce

Stadig er det en smule reklame for EMS,- derfor vil der stå annonce ved hver en trænings dagbog derfra – ifølge alle regler og love :O)

 

Jeg har gennemført anden omgang – og prustede derudaf, fordi den kære Rasmus skruede op fra start og vi kom meget mere i dybden. Fra første minut var det sved på panden og intens vejrtrækning, og træning lige til den grænse der nu engang er min lige pt. SÅ FEDT!

Har været øm på en lidt anden måde denne gang – hvor at første gang bød på ømhed generelt over det hele og i alle muskler – det var sådan set også en “godmorgen til livet igen kære muskler”,- hvor anden gang kunne gå mere i dybden og jeg allerede kan arbejde mere effektivt sammen med min krop i de forskellige øvelser – og derfor er jeg mere øm i min “core” og langt inde i musklerne – eksempelvis i mave og i ryg, men også lidt i ballerne. NICE!

Altså – jeg er udfordret og igang.

Det eneste jeg kæmper med er, at mit gamle sport prægede sind skynder sig at få enormt travlt med at planlægge al den mulige træning og alle de gode intentioner, som jeg naturligvis på ingen måde har overskud til ENDNU, netop fordi jeg stadig har en baby, for nyligt har født og stadig ikke har rytme eller sikre sove nætter! Men det er typisk mit sind – og det resulterer i at jeg lige skal berolige det og give mig selv ro, fordi alle de ting sindet drømmer om og planlægger, fordi jeg har været så vant til det hele livet. gør at NÅR jeg så ikke gør de ting eller kan det, så får jeg den velkendte gode gamle dårlige samvittighed gnavende på sjælen – OG DET GIDER JEG IKKE! Det er lige så meget slut som decideret kølle-banken-sig-selv-i-hovedet over ingenting. NÆ NEJ!- jeg er glad for hvor jeg er. Jeg er igang. Ligesom med kost og tab-baby-fedt projektet. Det kører godt og helt roligt, og generelt set alle dage – hele dagen er jeg glad og ikke i mangel. Det at jeg nu går til EMS træning hver 4.-5.dag er blot et KÆMPE PLUS!

Jubiiiiii !!!! :O)

Se første træningsdagbogs-blog her med diverse krops info : Let Røven Julie B :O)

Og tag et kig på EMS bodypower her! : EMS

Mer´stød til folket! :O) HAHAHHHAHAHAH!!!!

 

 

 

imageimageimage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan bliver du ramt?