Det går jo godt!

Årstid for SNOT! Øv…

image

MEN også en uge med hjerte fest… alligevel lidt af en kontrast.

ALLE går og hoster, nyser, snotter og er lidt vind og vejr ramte samt forvirrede. Klassisk tidlig forårs feeling, ikk? Og derfor i særdeleshed er der brug for et andet fokus og derfor er det rart også med denne uge i hjertets tegn <3

image

Herhjemme er ingen undtagelse, Desværre, Sia er nærmest syg/svært forkølet på ottende dag,- og vågnede idag med dobbelt øjenbetændelse. Dejligt. Jeg har også – på højre øje – dog i bedring med dråber fra lægen. Casper hoster og er on/off med feber. Håber virkelig ikke det bliver værre… når han er syg er han virkelig syg.

Og for at toppe den, så er jeg også ufattelig sløj og skidt tilpas…

image

Og det er lidt noget pis for på søndag skal jeg arbejde med Hjerteforeningens Hjertegalla på TV2 Charlie hele dagen med prøver, sang og call center. Og det SKAL jeg. OM jeg så bliver sygere eller mere snottet så må jeg gøre alt for at det lykkes…

Hold lidt øje med min facebook i disse dage – Julie Facebook :O)

der er sjov med Hjerteforeningen og info på Call Center og show på søndag! Mange smukke og rørende historier og vigtige budskaber. Følg mig også på Instagram, hvor I finder mig på mit navn – eller scroller ned på min blog og finder “Følg Julie på Insta” :O)

Et meget, og egentlig ganske uendeligt stort plus er, at mine forældre er kommet! IGÅR! Jubiiiii! Og selvom vi er syge og sløje, SÅ er det sgu da den største trøst og hjælp der findes i verden. Jeg er en heldig pige og en taknemmelig pige. Prøver alt hvad jeg kan at tigge og bede universet om snot frie og feber frie og hoste frie mennesker i dette hus <3

Mor og Sia (med forkølede øjne)

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går jo godt!