Årstid for SNOT! Øv...

Og jeg græd…

image

Sikke en dag igår.

Jeg blev aldrig helt frisk eller rask til den lange arbejds dag igår, MEN jeg er ambassadør for Hjerteforeningen og skulle synge så tog afsted med min lille “medicin taske” og var til prøver fra kl 12,- og kørte derfra igen kl midnat.

Charlie´s Hjertegalla var en succes og den indbragte over 27 millioner kroner ind til Hjerteforeningen og Hjertesagen!

De af jer der så programmet igår live, ved at der var mange gode og stærke historier og mange hårde realiteter og historier. Igennem hele dagen og prøverne, med indslag, historier, mennesker, børn, liv, død, sang og musik,- så stod jeg mange steder i den terminal og græd. Jeg græd når det var godt – som da Casper med sit nye hjerte fortæller at han har gennemført en Ironman fordi han mener at han må hylde sin donor og donorens familie ved at LEVE LIVET! Jeg græd da vi hilste på Patricks forældre, som mistede Patrick der kun blev 13 år,- og jeg hulkede da Marie Carmen Koppel sang “I will always love you” efter indslaget med Patrick. Marie græd selv under generalprøven… Den var hård.

I det hele taget er jeg ikke gearet eller stærk nok til den her slags lige nu. Det er for hårdt og jeg er alt for følsom. Men det skal gøres. Og der skal hjælpes. Sådan er det. Man må minde sig selv om for hvert sekund der går, at vi trods alt prøver og vi gør en indsats i håb om det bedste fremover. Og for at ære alle dem der er gået bort og især dem der blev efterladt.

Så ja,- det var en hård dag med mange tårer på godt og ondt. Men det var en vidunderlig dag. Livsbekræftende og glad – trods den hårde baggrund.

Jeg har små-dokumenteret hele dagen – så her kommer det kort og godt!

TAK til jer der så med og gav en skilling – TAK til jer der læser det her og nu ved noget om det, TAK til jer der måske overvejer at kigge mere på Hjerteforeningens arbejde (Hjerteforeningen)- TAK til jer der tænker at I vil give lidt næste gang måske. TAK til livet og alt hvad det indeholder. TAK for alt hvad jeg har i mit liv. TAK for al den glæde og alle de oplevelser der er i livet, også dem der gør os stærkere ved at slå os lidt ud indimellem. TAK for kærligheden. TAK for familien. TAK for helbreddet. I det hele taget bare TAK.

 

image

Foto1: Så er jeg på farten! Her et pitstop med mit lille lyn ;O) Skulle lige have en ingefær-shot, agurk/lime vand og en palæo salat! BUM.

image

Foto2: med Casper Palmvig. Ironman. Een af de 5 eneste i verden der med et nyt hjerte har gennemført en Ironman. Giv ham lige en stående applaus. Respekt. Casper startede hele showet igår ved at komme løbende med et lysende rødt hjerte, som han gav videre til mig. Hvor heldig er jeg lige?

image

foto3: Marie Carmen Koppel synger “I will always love you” under prøverne. Og vores tårer triller ned. På os alle. Også Marie. Også bandet. Også kameramanden. Alle.

image

foto4: Og så i sminken hos Astrid Faurby, faktisk min guitarist Mads´kone. Jeg var i trygge hænder :O) Og så endte med at se blændende ud :O) Wuuuhuuuu!

image

foto5: Syng&Gæt holdkaptajnerne er KLAR TIL SHOW :O) Min skjorte kjole er fra HM, by the way – jeg ved I vil spørge :O) Hahahahahah

image

foto6: Backstage! Altid sjov og ballade. Mygind og Jørgen Olsen. I love them <3 Dejlige, dejlige mennesker.

image

foto7: lidt mere backstage. Sådan så det ud lige bag scenen når vi stod og ventede på at det var vores tur og skulle have mikrofoner og alt det andet hejs.

image

foto8: een af de søde stewardesse-piger OG det lysende røde HJertegalla Hjerte.

image

foto9: Call-center pigen er klar! Fik mange gode opkald og snakke. Især med Laila fra Vesthimmerland. Vi snakkede i 15 min. ;O)

image

foto10: min Call-center sidemand :O) … eller kvinde. Selveste Kirsten Siggaard. STORT! Hun er mega sød og skøn og smuk.

image

foto11: OG SÅ endelig kunne en træt, træt, træt og forkølet Julie B ligge sig ned i sin seng, på sit hotel værelse, helt alene og i ro og stilhed, og sove. YAY!

 

Og sidste billede er bare fra imorges :O) HAHAHAH godmorgen – og nu hjem til ungerne :O)

image

 

6 kommentarer

 • Trine Vigels Rise Hansen

  Hej Julie,
  Du kan tro, at vi også græd ifm indslaget om Patrick. Forældrene er vores venner, og Patrick gik i klasse med vores datter. Indslaget gik lige direkte ind i hjertet. Som du selv skriver, så sang Marie Carmen Koppel, den mest hjerteskærende sang efterfølgende.
  Hold nu op, der blev grædt i vores lille hjem.
  Bare en lllle hilsen …..
  Alt godt til dig og dine,
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh suk. Ja, det var så fint men så smerteligt. Og så smukt men sørgeligt. Sikke en aften. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie

  1000 tak fordi du er med til at sætte fokus på hjerteforeningen, det er så vigtigt at der er nogle af I kendte dejlige mennesker, som vil være med som ambassadører og være med til at samle ind. Et rigtig flot resultat i øvrigt !!
  Du skrev på et tidspunkt, at du slet ikke var frisk, det kunne man ikke se – jeg fulgte det på tv, det var et rigtig
  flot show og du så SKIDE GODT UD !! Jeg har altid synes, at du brænder så godt igennem og at du har det smukkeste ansigt med både mund og øjne der smiler !! Rigtig god påske til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak! ❤️ Ja, vi er STADIG snottede og stærkt forkølede her i huset. Æv! Men jeg klarede det jeg skulle. Tak igen og god påske herfra også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B

  Tak tak tak for at være en del af hjerteforeningen og for at der bliver sat fokus på vores hjerter. Mistede min mor til en blodprop i hjertet, der ikke blev opdaget, for 13 år siden. Så for mig er det SÅ vigtigt at der bliver givet penge og skabt fokus. Ville dog gerne at hjertegalla ku komme på hovedkanalen så endnu flere kunne følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak <3 , og jeg er ked af at høre at du mistede din mor. Ja, det var også min tanke i søndags. At DR eller TV2 snart så lyset og tog den, så man kunne komme ud til endnu flere. Lad os se. Alene fra dengang Hjertegalla startede til nu er der begyndt at komme MANGE flere millioner ind til dem, så det er jo også en god udvikling.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årstid for SNOT! Øv...