Og jeg græd...

Jeg holder Foredrag :O)

image

Heeeeeej OG rigtig dejlig påske derude! Idag er 2.påskedag og sidste ferie dag for de fleste.

Og mon ikke vi allesammen har nydt det rigtig meget med glade og sjove familier og børn, chokolade, sukkerchok, larm, ballade, mad og spil, og i det hele taget bare nydt det og det gode vejr?

Idag gik vi tur i Fruens Bøge og nød det, og lod Casper finde chokolade hist og her, som påskeharen havde lagt til ham :O)

image

imageimage

Samtidig med at det er OK at ungerne skal i børnehaven igen imorgen, og vi så kan pleje os selv og vores diverse vira, forkølelser, betændelser og hvad har vi af påske sygdom? Som jeg kan se, desværre, en hel del. Vi har været og er ret så hårdt ramte herhjemme. Undtagen min far, Minik og Casper. Alle drengene er OK! Sjovt… Eller ikke… lige meget – det hårdeste er at lille Sia på 4.uge – og jeg gentager 4.(freakin´)uge er syg. Snottet og hoste. Det er så ØV. Vi har været til læge med hende to gange i den periode fordi jeg er så bekymret for at den lille størrelse for bronkitis eller lungebetændelse eller andet. Suk… jeg er MOR. Sådan er det. Men det trækker altså også ud nu!!!

NU må det være nok!

Minik og jeg tog på weekend selvom alle var syge – min mor nåede at blive rask nok og jeg tog bare al mit forkølelses udstyr med. Det var så dejligt. IH hvor vi åd og hvor vi sov og hvor vi hvilede. Wow… det var årets bedste beslutning. Jeg er helt igennem så glad for det. Også selvom jeg så med sikkerhed har taget på og føler mig en anelse oppustet og små tyk :O) HAHAHAH – fordi jeg ER det. Det er heldigvis ikke værre end at det er “op på hesten igen” her efter påske tiden :O) Yes, yes!

image

image

image

OG på trods af sygdom, så skal vi igang igen i denne uge. Jeg holder foredrag på onsdag – 30.marts I Randers. Det er i Fritidscentret  kl 19-21, Vestergade 15, og arrangøren er AOF Randers.

Se teaser og link til billetter her:

Julie Facebook og foredrags info!

Udover det skal jeg lave mere mad til Ude&Hjemme, som jeg er i hver uge med lækker mad af forskellig art (det er såååå hyggeligt!),-se lidt af det her: I køkkenet med Julie

OG jeg har flere foredrag i april bl.a i Vendsyssel, Glamsbjerg, Næsby og Odense – følg mig på facebook (samme link som foroven) og hold øje med dem! Så skal jeg ud og synge en hel del i april også, samt fortsat skrive sange. Det er bare dejligt! Jeg synes virkelig jeg har fundet energien igen og nerven i min sangskrivning – det er så dejligt. Jeg håber så inderligt jeg kan komme med musik til jer og spillestederne i efteråret! <3 Kryds fingre <3

Vi seeees – forhåbentlig til foredrag på onsdag eller fremover!

 

 

3 kommentarer

 • Jane

  Kender det så godt, vi har faktisk heller ikke været af sted alene siden vi fik vores den første…. Han bliver lige straks 26 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hejsa Julie,
  Sikke dejligt at have besøg af dine forældre i 3 uger !!
  Og nogle skønne påskebilleder, fra jeres gåtur – jeg synes også, at det var så dejligt for dig og Minik, at I kunne tage lidt væk og komme hinanden ved, om jeg så må sige 🙂 Var det ikke tiltrængt?

  Jeg elsker jo onsdag, hvor jeg skal købe ude og hjemme, og jeg vil bare lige rose dig for de lækre opskrifter, du har i bladet. Din søn er så sød og køn, de kan ellers godt være lidt generte i hans alder, men han har da villigt ladet sig fotografere. Virkelig god mad og læsning. Du er så dygtig til madlavning, også hverdagsmad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej Jane! TAK! Jeg nyder at lave de indslag til Ude&Hjemme – det er sjovt og jeg elsker jo mad – og der kommer meget mere! Heldigvis er de også glade for samarbejdet :O) HAHAHAHAH! TAK for feed back – det er SÅ rart.
   Og jo! Miniks og min weekend var helt afsindig dejlig og vi har jo ikke været afsted sådan siden vi fik vores dejlige dreng – som i øvrigt bare ER god til og på fotos :O) – vi nød det. Virkelig. Jeg håber at vi kan gøre det hvert år – bare een gang. Hahahahah :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og jeg græd...