Kun for Kvinder ;O) FÅ rabat!

Min baby er nu 1/2 år!

image

OOOOH MY GOD!

Så rundede vi den 18.april, og jeg har måtte dobbelt tælle for at fatte korrekt, at hun nu er et halvt år. Jeg vil så sige – med det hun kan og den fart der er på udvikling nu så kan jeg da godt se det, ja, men AAAAAAAAARGH det går stærkt!

Idag var til 5 måneders tjek – 1 måned for sent – I KNOW – klassisk Minik og jeg – men her blev hun målt og vejet og alt er jo godt. Hun er 70,5 cm og vejer 9,5 kg. Min lille tykke skattepige ;O)

Se lige her hos lægen, hvor storebror lige holder øje med at alt er godt OG passer på lillesøster:

image

To stik i benene blev det også til. Første sagde hun intet til  men næste gav et hyl – Minik havde hende for jeg er SÅ dårlig til det og tåler det bare ikke. Suk… (Små griner af mig selv… MOR).

Storebror skulle også tjekkes og stikkes – 4 års turen – det klarede han bare fint! Han er så 110,5 cm nu og vejer 18,5 kg. Min store dreng!

Sia savler også i ét væk! – det giver os lige ca 30 hagesmække om dagen og en masse der hænger til tørre hist og her, for de kan og skal bruges igen når det kun er savl! Er der lige snask, snot eller grød på så er det naturligvis til vask – igen igen. Vi prøver ihærdigt med grød – hun er virkelig ikke god til det og synes ikke helt at forstå det med mad i munden, “tygge” og så videre… men vi klør på.

image

(nogen der kan kende det her?)

Sia udfordrer os i den grad… Hun vil mere end hun kan, og hun vil efterabe storebror, og hun er ikke bleg for at sige fra eller til, har ingen tålmodighed og møffer rundt nu, så all the trouble er startet og vi har dobbelt så travlt. Men ved siden af det er hun sgu en dejlig pige, som sover okay… og som har en okay rytme… og som sådan set er til at forstå. Men det er benhårdt… det er det. Shit hvor er jeg ofte meget, meget træt og en smule morgen sur. Det er noget bøvl ikke at sove ordentligt når man også er ude på farten og knokler derudaf. Noget virkelig bøvl…

Jeg spammer med flere fine billeder af min lille tykke baby pige om lidt – først lidt om mig :O) HAHAHAHAHA – “me me me…!”

Jeg ville lige komme med en opfølgning. Kort ;O)

Det går godt. MEN der er for meget om mine ører med små unger og den mængde arbejde jeg har haft indtil nu. Marts og april er jo deltids barsel fordi jeg skulle på foredrags turne med min bog,- Sund Balance. Men så kom der en masse mere på og i min ivrighed og selvfølgelig mit eget pres på mig selv ift at være selvstændig og i denne branche, så sagde jeg ja tak til det meste OGSÅ fordi jeg havde lyst. Men når man sidder for måneder siden og kigger kalender og siger “ja, det kan jeg godt!”, så tænker man ikke over at man så i den måned pludselig husker at hver dag ikke kan proppes med noget i øst og vest bare fordi dagen var fri i da man sad med det i januar! Jeg lærer det aldrig. Og denne gang har jeg været for optimistisk ift det at have en lille een herhjemme. Det er lidt modsat rettet fordi mit behov for at komme ud er større denne gang end med Casper dengang, men det er jo også bare sværere og hårdere fordi der nu er to og alt derhjemme er dobbelt op på ansvar og børn. Desuden lagde alle sig syge i HELE marts og det gjorde satme ikke det hele lettere…

Hvorom alting er, så er det her jeg er – og det går lige. Men jeg er for ofte træt og energi forladt.

image

Ift til fysikken ….ja, altså jeg skal klart óppe´mig på bækkenbundstræningen – det har jeg forsømt længe,- det samme med almindelig træning. Men resten går helt okay. Sygdom og påske gjorde det naturligvis ikke bedre, men jeg er oppe på hesten igen, og når nu jeg ikke vejer mig må jeg måle det på øje, og det begynder at være ganske okay. Jeg er der bestemt ikke endnu og mit bud er at jeg mangler ca 10 kilo. Og dem skal jeg nu nok nå,- og det har jeg måske om et halvt års tid. Det skal gå stille og roligt, så det er til at holde ude.

Det jeg render og laver,- foredrag, tv, sangjobs, velgørenhed, bøger, ideer , kreativitet, sangskrivning osv osv – jeg elsker det – det er jo det jeg laver, og jeg elsker det. Men nu ser jeg frem til maj måned, barsel og hjemrejse til Nuuk – min GIGANTISKE nevø skal konfirmeres. Jeg hååååber jeg kan være i min national dragt – det vil tiden vise og jeg lover at sætte billeder ind her.

Her kommer en masse billeder til jer :O) God uge derude!!! <3

imageimageimageimageimageimageimage

12 kommentarer

 • Ole Demuth

  Håber det bliver os der vinder et par koncertbilletter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • salome

  du har nogle dejlig børn og du er selv en supper mor 🙂 jeg har selv en søn på 1 år snart 2 år den 13-06-14 og en datter på 8 mdr det er så vidunderliget og være mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove Kringlum

  Hej Julie
  Tak for et godt inspirerende foredrag i Sundhedshuset Pårup .
  Det er altid godt, at høre andre snakke om lige de samme udfordringer som fylder hos en selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh selv tak! DET var bare så hyggeligt og en herlig afslutning på foredrags turne! Og dejligt du kunne tage noget med derfra. Håber du finde din vej og kommer i mål med smil og glæde undervejs :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Julie,
  Som tiden dog går og Sia vokser sig stor og smuk.
  Vi småbørns mødre MÅ bare se i øjnene at de første par år med små børn, giver flere grå hår og søvn rander under øjnene.
  Har selv 2 børn, på 1 og 4 år. Og det bliver heldigvis nemmere nu, hvor den lille nærmer sig 2 år og de kan begynde at pjatte, lege fange, gemme osv sammen. Så er det bare hele investeringen værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Årh… indimellem så SER JEG FREM TIL at Sia faktisk har den størrelse… simpelthen fordi jeg ved at derude i fremtiden ligger “nemmere”, “mere søvn” “døgnrytme” “rigtig mad” OSV OSV.! Det er ikke uden dårlig samvittighed eg siger det, fordi jeg ved jeg skal nyde hende nu og jeg prøver. Men DU ved… træt med træt på. Tak for din hilsen <3 Mange hjertelige knus herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor er hun bare vidunderlig. Det er hendes mor i øvrigt også. Jeg var til dit første foredrag på turnéen – i Viborg. Du så bragende godt ud og inspirerede mig og min veninde rigtig meget.
  Du er super sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   TAK – ja, det er hun – og tak for ros :O) Jeg suger det til mig :O) HAHAHAHAH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie,
  Sia er skøn !! Virkelig helt igennem en skøn lille tyksak og det synes jeg altså også at jeres søn er (altså skøn), han ser altid så sød ud på billeder.
  Du ser også skønt ud Julie, selv om du er træt, træt, TRÆT !!
  Det er hårdt at være småbørns-mor, og når man så, som du, er selvstændig kan man ikke tillade sig at trække stikket og gå hjemme i 1 år. Det er virkelig ikke for at lyde bedrevidende, men jeg tror, at du måske skal blive bedre til at kigge i din kalender og sætte nogle fridage ind, så du har tid at slappe lidt af med Sia, uden at skulle noget andet. Måske du har lidt for meget om ørerne, samtidig med at du sætter dig for at leve sundt og tabe dig. Du kører vist dig selv lige til grænsen. Håber ikke du tager det ilde op, fordi det er kun godt ment. Jeg forstår godt, at du er nødt til at have nogle jobs og lave nogle foredrag i forbindelse med din nye bog. (måske du skulle udlodde en her på siden, jeg gad i hvert fald godt vinde et signeret eksemplar) 😉
  Nu er det snart St. Bededagsferie, håber I kan slappe lidt af og nyde det. Vejret må gerne blive godt.
  Hils Minik og sig jeg hepper på GOG i aften !! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak, Jane og helt i orden. Det er fuldstændig rigtigt det hele og jeg ta´r det skam ikke ilde op, nej. Jeg ved godt jeg er over ambitiøs… det ligger til min natur, så jeg er opmærksom på det og skal lære det lidt påd en hårde måde hver gang jeg havner i situationer som disse,… men det er jo en balancegang. Ak…ja. Jeg tager det roligt på alle planer – især krop og form. OG så glæder jeg mit bare til barsel igen lige om snart. OG HELDIGT AT GOG fik 1 point – da de jo smed en sejr væk. Minik var pænt sur!…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Årh en lækkerhaps kan vikkelige godt følge dig,, har en på snart 2 (13/05-14) og en på lige knap 6 (22/06-10) og her står tiden bestemt heller ikke stille hun kan og vil mere end hun selv kan følge med og hvad storebror gør vil M.S også :),,

  keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak, tak – ja, heldigvis er hun jo mega sød- HAHAHAHAAH! Men der er bare hårde og trætte dage. Så´n er det :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun for Kvinder ;O) FÅ rabat!