Min baby er nu 1/2 år!

Hvad laver du egentlig?

image

Med et smil på læben vil jeg nu fortælle at jeg tit og ofte får det spørgsmål – og det er i arbejds øjemed og det er altid velment – og som jeg kan se spørger mange også lidt forsigtigt. Måske en blanding af at de er “ked af” ikke at vide hvad jeg egentlig render og laver og at det måske alligevel er lidt “flabet” eller “svært” at spørge? ;O) Uanset hvad – jeg kunne for år tilbage godt blive lidt fornærmet når jeg spurgt om jeg stadig synger eller om jeg er holdt op med det?- NÅR NU det hovedsageligt er det jeg lever af.

images

MEN jeg forstår det jo godt nu. Jeg laver jo for søren da også alt mulig andet, og når jeg er fremme i medierne er det om meget andet end sang og musik. Især indenfor de sidste 5 år! Så det medgiver jeg jer der undrer sig eller har undret sig! Absolut.

Det er også lang tid siden jeg udgav et album. Tro mig jeg savner det – hele processen og arbejdet bag, men der kom lige et par børn på vejen ;O) Og DET har bare “lige pludselig” taget 5 år af mit liv. Jeg har i mellemtiden knoklet både med koncerter og alt mulig andet, men da jeg så kom igang med sangskrivning til nyt materiale, SÅ kom Sia til min mavse, og så var jeg på den igen :O)

Små fniser – ingen bestemmer noget som helst i det her univers. Vi kan forsøge, men vi er ikke herrer over det <3 (Sagt I kærlighed og tillid til at alt er som det skal være. Altid).

Jeg er igang igen – og jeg er lykkelig for det. Alle mine celler i kroppen hopper og danser af glæde når jeg sidder i co-writing sessions og hælder ud af mine tanker, ideer, sange, tekster og ønsker og drømme. I love it. Det får mig til at svæve. Også selvom det har været med Sia under armen.

Anyways – hvornår der kommer et nyt album vides ikke. Jeg håber bare at jeg kan komme med noget indenfor et år. Og hvad der så ellers ligger af planer og projekter indtil da – det kan jeg ikke 100% afsløre endnu – MEN DER ER NOGET FEDT IGANG! 1 og jeg ser sådan frem til at kunne løfte sløret for det.

Jeg er jo på barsel – deltid i marts og april – og så er jeg på barsel igen indtil august (GLÆDER MIG TIL BARSEL IGEN),- og får at give jer noget til de spørgsmål jeg tit får, så får I lige denne måneds arbejds udpenslet, som lille eksempel. Så kan I se hvad jeg egentlig render og laver :O)

Unknown

KNUUUUUS!

Se hvad jeg så egentlig laver :O) Kalenderen frem til slut April (kørselstimer/transport tid er med i klokkeslæt)

April: (langt over halvdelen af gangene har jeg haft Sia med mig).

1.april,- møde hos N´age 12.30-13.30. Læs og vurdér Gramex ansøgninger 19-22.

3. Syng til lille indsamling for Børnecancer i Korsør, 10-15

5. Tv- Sofie Linde show m Bubber, 8.30-16

6. I køkkenet med Ude&Hjemme,- 10.30-16, foredrag fyn 17.30-22.30

8. Kbh domkirke/foto session, syng til åbning af nyt Hospice Kbh, 10.30-17

9. mini helse messe, bogstander til mig, 9.30-16

11. Kbh møde og foto hos TV2, 9.00-15

13. Tv i kbh, om Mors Dag, derefter møde hos N´age, 9.00- 18

14. Tv optagelser til Charlie i Parken Odense, foredrag i Hjørring, 10- 24

15. I køkkenet med Ude&Hjemme, 10.30-15.30

18. Kjole prøvning Kbh, bagefter Møde hos tv2 Odense, 9.00- 15

19. Til Svendborg og øve med guitarist 19-22

20. foredrag fyn 18-22

23. Charlie i Parken 13-23.30 (overnat i Kbh)

25. Jylland – synge for Hendes Majestæt, 8.00-15.

27. foredrag Jylland, 18-23.

29. Tv optagelser Kbh, Go´aften DK, og Danish Beauty Awards (overræk pris) 6.00-24 (overnat)

1.maj Fredericia Børn – protektor arbejde med sang og konferencier, 11-16.

Indimellem på fridagene er der så tid til at få ungerne til læge, købe ind, lave mad, ses med veninder og mødregruppe, komme til konfirmations fest, se til hus og hjem, nyde vejret lidt og kigge Minik i øjnene ;O) Stort set hver morgen er jeg oppe med unger, hygger med Casper og laver hans madpakke og afleverer ham i børnehave. Har savnet ham lidt i denne måned.

imageimageimage

PS barnevognen er STORK, Voksi posen er en lille Urban til autostol, babylift med mere (I LOVE IT), snart er hun dog for stor til den, så skal vi til rigtig Voksi pose størrelse. Caspers stol er NOMI (Sia har den også med baby indsats) – de er de nye indenfor nye børnestole. Meget fede og rigtig gode!

 

2 kommentarer

 • Christina

  Hej Julie, altid hyggeligt at følge med her på din blog 🙂 Jeg har et lille spørgsmål. Jeg er ved at kigge på barnevogn, og er faldet ret meget for storken. Er du glad for din? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Den er sååååååå nice!!!! Let og elegant. Føles robust og holdbar. Den kører let og godt. Tag ned i Ønskebærn og se den og prøv den. Jeg elsker den. Og dem jeg kender der har den er ligeså begejstrede.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min baby er nu 1/2 år!