jeg har lært at...

Min Lille Stjerne

imageMorgendagens stjerner – det er vores unger. Libero kører nu en kampagne i forbindelse med fodbold EM, som de kalder “Morgendagens Stjerner” – og de er alle vores blebørn.

Er det ikke en dejlig sætning og et skønt kaldenavn til dagens unger? Ingen tvivl hos mig, så er mine børn mine små stjerner – og som jeg har rendt og sagt til alle mine foredrag – så er jeg i mit liv og hverv mange ting, men jeg er allermest småbørns mor ;O)

Forstå mig ret – det er de i mine øjne – de behøver ikke at være det for andre eller hele verden. Men de er en del af vores fremtid og jeg ser det som det fornemste job at opdrage dem til at være glade individer, i et fælleskab om det gode og gå efter det de vil passende til hvem de nu udvikler sig til at være som person ?? Med al min kærligste og bedst guidende support.

Jeg har lavet blog samarbejde med Libero før, og det er ikke “bare fordi” – vi bruger faktisk Libero og deres seneste nye skud på stammen, nemlig Libero Touch! Jeg ved godt at de er den dyre slags, men det er jo det valg vi har taget, og det er en individuel sag – jeg vil bare lige sige at jeg har på intet tidspunkt oplevet rød hud eller irritation med de bleer hos Sia. Ever :O) (Just sayin´).

Tjek i øvrigt den blog og den ble her: Min blog om Libero Touch!

OG Libero vil nu i en begrænset periode lade Libero Comfort- samt Up & Go-bleerne og deres emballage være inspirereret af de danske farver og i fodbold style ???

Sådan her:

image

I kampagneperioden (som er startet nu!) vil vi forbrugere have mulighed for at samle og registrere blekoder. Og når man har registreret 10 koder, kan man få sig en Libero landsholdsdragt til sin lille stjerne med hans/hendes navn på ryggen (fås kun i str. 86/92). Man kan samle blekoder ved køb af pakker med fodbold-design samt Libero Touch.

OG OG OG OG OG !- I denne blog skal vi hygge omkring denne her vidunderlige dragt! Se lige min lille stjerne! HVOR KÆR ER HUN LIGE?!?!?!:

imageimageimage

 

Min lille fodbold ble-numse pige ?

Libero kører som sagt EM kampagne og det er i rød og hvid farver, selvom vi ikke er med til EM! Fordi… altså… vi er da stadig stolte af de rød hvide :O) og I denne kampagne er det vores små fremtidens spirer vi også hylder ???

Og fordi jeg er så heldig at blogge om denne dragt, Libero og EM kampagnen,- så er der også en konkurrence her på bloggen hvor DU kan vinde en dragt som denne til din lille stjerne! JUHUUUUUU!!!! Størrelsen er stadig 86/92,- og hvad du skal gøre slutter jeg bloggen af med :O)

Men først skal I simpelthen lige se kampagne filmen.

Intet slår små nuttede børn eller hundehvalpe (vel??),-Udover sex er det nok de to ting der i reklamer sælger ansolut bedst (og det gælder i den grad mig som seer/køber/konsumer/forbruger osv),-

og Libero har lavet den her lige i øjet! Se (og se nu nøje efter, for konkurrencen om dragten med dit barns navn på handler om filmen, som selvf er relativ kort ???) :

Libero EM Kampagne film 

Desuden skal I vide at Libero kører en konkurrence i uge 23-27 på Instagram, hvor der kan vindes fodbold-gear til morgedagsstjernen i dit liv. Der vil være hele elleve vindere pr. uge, som vil modtage en kode de kan bruge. Libero varetager selv den konkurrence og i skal nok blive informeret såfremt I vinder. Deltager du i konkurrencen skal du uploade et godt billede under hashtagget #morgendagensstjerner

(følg evt Libero på Instagram under @liberodanmark ??)

 

JULIES BLOG KONKURRENCE

svar mig i kommentarfeltetpå dette spørgsmål: HVILKET TRØJE NUMMER har den første lækre unge vi ser? ??

Så trækker jeg lod mellem jer alle på torsdag!

 

Over and out herfra! Hav nu en dejlig mandag og en dejlig uge ?

imageimage

Lavet i samarbejde med Libero/sponsoreret

23 kommentarer

 • Rikke marie brink

  Hej søde Julie Berthelsen sikke et godt billed af din datter SIA hun ser SÅÅÅÅ sød ud og hun linger da næsten ikke en lille rod der vil drille sin mor lidt min SIA er dog ikke noget dertil at hun vil drille mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke marie brink

  Hej søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Gravlund

  Den første har nr 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Eriksen

  Nr. 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Den første har nr. 7. Alma ville passe lidt bedre ind ved fodboldbanen, når vi er med storebror til fodbold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Den lille fyr har nr. 7 på ryggen 🙂 Krydser fingre – perfekt til min lille mus og hendes fodbold-elskende far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera Pedersen

  Hovsa den har jeg misforstået. Troede vi skulle skrive sias nummer.. Men den lille gut har nummer 7…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina jacobsen

  Det er nr 7 har en datter Lærke som har åbne bare er blive forelsker i hendes store bro fodboldsko når hun kan kom afsted med dem så er det ud i haven med hendes lille fodbold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nielsen

  Den første morgendagens stjerne har nr 7 på ryggen ☺️
  Ville elske at give sådan et sæt til mit gudbarn Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Dam Jensen

  Den første lækre basse i filmen har tallet 7 stående på sin trøje 🙂 Min lille Hjalte ville se så fin ud i sådan et sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene M

  Den første har nr 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Morgendagens stjerne i filmen har nr. 7.
  Men morgendagens stjerne på bloggen har nr. 10 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Jensen

  Den første lækre unge har nr. 7 stående på ryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexia Søe-Knudsen

  Den første lækre unge har trøje nummer 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera Pedersen

  Den sødeste pige har nummer 10 på ryggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michéle Kristiansen

  Den lille godte har nummer 7 på trøjen. Ferm fodboldt spiller den lille gut allerede er☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Første stjernebaby har nr. 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvor er hun bare sød, virkelig en stjerne.
  Men se lige de ben og futter – dejligt tykke og det er så uretfærdigt, at det er så nuttet, når det er små
  børn der har små tykke ankler. Sådan ser mine ben også ud efter en varm dag i sandaler, men det føles
  knap så charmerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Pedersen

  Hun har da nummer 10 på ryggen :-), kunne være fedt at vinde sådan et sæt til min søn på 8 md 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har set videoen- den er så fin;)
  Den første skønne unge har nr 7 på
  Silas vil være mega lækker i det outfit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skønne Sia har nr 10 ⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Birkeslund

  Det er en lille lækker gut i blåt tøj med nummer 7 🙂

  Tøjet ville passe min Ida på 18 måneder SÅ godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg har lært at...