Fødselsdag i Ottawa

Rabat – Stadigvæk!!

Kære alle, skønne, fantastiske, superduper, smukke og vidunderlige læsere derude!

Unknown-1

Igen, mest henvendt til kvinder,- men som sagt stadig gældende for mænd,- så lavede jeg en længere og strålende blog (hvis jeg selv skal sige det ;O) Hhahahaah) for noget tid siden om den mega gode Organicup!

Jeg vil blot sige:

AT DER STADIG ER RABAT PÅ DEN VIA RABAT KODEN “JULIE” !

Det er ikke for sent og det er det ikke i et godt stykke tid endnu! Kun fordi at Organicup og jeg har så fint et samarbejde kørende om det her – så er tilbuddet til jer derude stadig gældende og dette er en lille reminder til jer alle der stadig går og har lidt “skal- skal ikke” tanker!

Hvis I stadig er i tvivl – så synes jeg i skal læse mit indlæg om Organicup og OGSÅ læse alle de kommentarer der kom med den blog FORDI at mange kom med ekstra indsigt og erfaring, som helt sikkert vil hjælpe dig i retningen af et hurtigere resultat på “skal – skal ikke” tankerne :O)

Se bloggen her: Min blog om ORGANICUP

Superwoman logo

I min egen omgangskreds fik jeg to veninder til at hoppe med på dillen – og begge har det sådan lidt: “hvorfor gjorde jeg ikke det for længst?!?!” –

Den ene af mine veninder er i start 30´erne, men har ikke børn, og var derfor lidt i tvivl om hun skulle anskaffe sig str A eller B,- og her er hvad hun sagde:

“Jeg valgte en B eftersom jeg er i 30´erne og satser på at få børn i 30´erne. Når den nu holder i ca.10 år giver det også god mening. Det kræver helt sikkert at man lige lærer den at kende og bliver vant til OrganiCup, MEN når det så er sagt så er jeg meget, meget glad for den”.

Det er lidt a la det jeg hører fra de fleste.

Men tag og læs lidt om OrganiCup selv, på link nedenfor, og hvis du køber skriver du “Julie” i rabatkode delen ved køb, og VUPTI så er der 20% til dig!

Om OrganiCup hos OrganiCup selv :O)

images-1

Giv dig selv en gave. Gør dig selv en tjeneste. Spar en masse penge. Bliv fri for diverse kemikalier og usunde tilsætningsstoffer. Få dig en OrganiCup.

menskop-a

 

 

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med OrganiCup / sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Ottawa