Så stik mig da en tudekiks! ;O)

Grønland, ferie, familie, dåb, lykke!… og nå ja, Vild med Dans!

IMG_0241

Ja, som vi alle ved,- så kører det bare op og ned i livet med alt hvad der hører med af let og hårdt.

Minik spurgte mig den anden dag:”Hvad skete der?” – og jeg svarede “Livet skete!” – og så knak vi sammen af grin!

images-3

Man griner eller græder når livet sker. Ikk? Ofte begge dele. Man kan grine når det er sjovt og når det er hårdt. Man kan græde når det er sjovt og når det er hårdt. Hvad der afgør der aner jeg ikke. Men oftest er Minik og jeg på ganske udemærket bølgelængde,- og lige nu hvor vi er i Qaqortoq på ferie, omgivet af familie, så er alting bare lettede og federe og skønnere, rarere, dejligere og sjovere. Alle er her til at hjælpe og det gør de med glæde. IH HVOR VI NYDER DET!

images-1

Vi har haft samlet begge vores familier her i Qaqortoq, da vi i søndags skulle fejre dåbsdagen for Sia. Og så havde vi lige Faster Heidi og hendes mand Andreas med fra Danmark. Sikke en luksus og sikke en dejlig og vidunderlig dag!

Se lidt billeder herunder – og Sia´lille nationaldragt er altså lavet af Miniks mor og hendes svigerinde. De syede og knoklede til sidste sekund. Det er en lille dragt men et KÆMPE stykke arbejde!

IMG_0191IMG_0193IMG_0205IMG_0224IMG_0234IMG_0243

Og siden vi kom har vi bare hygget med masser af god mad – SELVSAGT er min diæt ikke helt oppe og køre lige for tiden – MEN det er jo bare op på hesten igen…. på mandag… agtigt…. det vender jeg tilbage til for jeg SKAL jo i form… det vender jeg også tilbage til ;O)

Og vi kom endda på en aften sejl tur – kun Minik og jeg, Faster H og Andreas, og så Miniks kammerat Hans, ind til indlandsisen og på sælfangst. Fra kl 19.30 om aftenen til kl 2 nat. Det bliver jo aldrig rigtig mørkt her så det er bare fedt og den tur var SÅ dejlig! Masser af frisk luft da det var en åben båd, og vi havde jo bare pakket os ind i varmt tøj, så det kunne nydes. Vejret var smukt og aftenen var fuldendt efter at have rørt ved isen, drukket rindende vand derfra, fået et glas rosé at skåle på derinde, og masser af fedende snacks, OG vi fik faktisk også sælen men den sank desværre ved skud og vi nåede den ikke. Ja, det hænder, og det er bare ØV efter 1 times jagt. Men fedt – det var det ! :O)

Men det er hele det der med at være tæt på familie. Det er så sjældent for os… så når vi er her og vi har alle hænder med på ungerne,- så føler vi os bare så rige og så velsignede. TAK!

Unknown

OG SÅ HAR JEG, JA RIGTIGT NOK, SAGT JA TAK TIL VILD MED DANS!

Oh.My.God!

Jeg skifter humør omkring fra dag til dag. Mest således at igår var “ÅRH HVOR JEG GLÆDER MIG!” til idag hvor jeg er sådan her: “HVAD FANDEN HAR JEG RODET MIG UD I?!?!?”

Unknown

Selv min far, som kom hertil i fredags sagde sådan her….:”Lille skat. Vi har altid set dig optræde, du har sunget for os, du har udstillet tegninger og malerier for os, du har opsat teater og modeshows for os, og du har holdt taler og fortalt eventyr. Jeg har ALDRIG set dig danse!”…. og det var med et bekymret ansigts udtryk! HAHAHAHAH! Ih, hvor jeg skrald grinede, for han har RET! Jeg har aldrig danset. Jeg er ikke en danse mus. Jeg er ikke hende i flokken man bare VED danser hele natten og hiver alle ud hele tiden. Nej. Som jeg sagde til ham,- så lærer jeg jo nok lidt før jeg toner frem på skærmen – og bliver ikke sådan kastet ud i det uden at have fået lidt undervisning af min kommende danse makker :O) MEN han har ret. Det bliver en seriøs udfordring, en ud af kroppen oplevelse, en out of comfort zone prøvelse og hvad har vi ellers! det skal ikke være nogen hemmelighed at Vild med Dans har spurgt mig næsten år efter år siden de startede, om jeg ville være med. Det har altid været et pænt nej, tak. Mest fordi jeg absolut ikke havde tid. Men også fordi jeg jo ikke er en dansemus. Og så kom der børn, barsel, travlhed, ny tilværelse med mere,- og lige pludselig denne her gang – da de venligt spørger mig igen – slår det mig… NU kan jeg faktisk godt. Ikke at jeg er blevet mere modig, MEN min barsel slutter i august. Jeg har lige fået barn nr.2. Jeg er ikke i form endnu. Jeg er stadig i kilo plus. Jeg skal igang igen med mine sange og min musik. Denne her omgang Vild med Dans er en komplet WIN WIN situation for mig i alle henseender! Og for første gang ever har jeg oprigtig tid. Sådan da. Ak, ja, jeg skal indspille musik og sange, jeg skal lave mine singler og mit album,- men det kan jeg godt alligevel. Desuden ved jeg jo ikke hvor langt jeg når og det med sang og indspilning kan times efter mig. Det ville være sværere hvis jeg nu havde planlagt en lang efterårs tourne eller jule tourne coming up, som de forgående år osv. Det kan ikke bare sådan rykkes rundt på. Men det kan det andet,- og med danse månederne har jeg en reel chance for at mærke min krop igen, komme i form, lære noget nyt (og afsindigt spændende), være ego-agtig og have “MIG-tid”, fordi det er det det handler om, og i det hele taget skyde den nye tid med mig igang! BUM!

Hvad kan jeg sige? Jeg er glad. Og edderspændt!

Unknown-1

 

18 kommentarer

 • camilla

  Hej du er altså så smuk Julie. Bare så du ved det☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Super, skønne billeder af jer alle og så fine dragter i har, de er så flotte og farvestrålende.

  Tillykke med din deltagelse i Vild med dans, synes det er så dejligt du har sagt ja, hvis det havde været mig havde jeg også sagt ja, selvom jeg kunne finde på 1000 undskyldninger for at lade være.

  Tror også som du skriver, at tiden er der nu, du har fået barn nr. 2, din karriere skal i gang igen og kroppen skal i form igen, dette er en chance som kun få er forundt, nu har jeg fulgt med i flere sæsoner af programmet og kan se deltagerne er nervøse og u erfarne, men de har jo de professionelle dansere at læne sig op ad og de er super professionelle og så søde til at tage sig af jer.

  Man kan ligefrem mærke at I vokser med opgaven og udvikler jer enormt meget, tror ikke du finder en deltager der ville have været det foruden, det er som om de får en øjenåbner, livet bliver vendt op og ned og man kommer ud på den anden side som et nyt menneske.

  Pøj pøj, jeg ønsker dig al held og lykke.

  Kærlig hilsen Lene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   ja, netop ;O) Tusind tak for din dejlige kommentar! Giver mig mere mod på tanden :O) HAHAHAHAH! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal

   Det vilde perlearbejde på nationaldragterne er jo afsindigt. Sikken sirlighed og tålmodighed, der er lagt i den del af nationaldragterne.

   Jeg har ikke fjernsyn, men får en bekendt til at optage VMD til mig, så jeg kan følge med denne gang. 🙂 Dejligt med tid til dig og med at få rørt kroppen på en helt ny måde, også selvom det er uden for din komfortzone (det ville det også være for mig…. :-)).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine // BØGER PÅ STRIBE

  Skønne billeder – der ser virkelig hyggeligt ud.

  Rigtig god ferie 🙂

  /J

  http://www.instagram.com/books_boegerpaastribe
  http://www.boegerpaastribe.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Dejligt indlæg – elsker de uformelle billeder – familieliv, lækker mad og oplevelser er livskvalitet.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Geert Olssen

  Hej. Julie
  Hyggelig at læse din blok . Også min kone og jeg glæder os til at følge dig danse . Min kone er helt vid med jeres perlearbeje i bære omkring halsen ved du hvor man kan få en opskrift mvh. Geert Olssen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Skøn blog, skønne billeder..! Det er så fedt at følge dig, du er hudløst ærlig og adskiller dig fra andres “kendtes blogge” ved at være lige dele spontan, impulsiv og reflekterende. Er især glad for, at der ikke går “Like-hunting” i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Julie.

  Du er sådan et dejligt, ukompliceret og positivt menneske. Og selvom vi er nærmest jævnaldrende, så er du nærmest en slags idol. For du besidder så mange gode kvaliteter – og du lader til at være god til at prioritere og hvile i dig selv. Håber at du får en kæmpe én på opleveren ifm Vild med Dans.
  Bliver SLET ikke musundelig når kiloene rasler af dig……….(tag mig meeeeeeeed!!!)

  Mange hilsner fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hahahahahah – sjovt ;O) Ja, jeg håååber jo at kiloerne smutter ved den lejlighed og at jeg er med lang tid nok til det :O) Uanset hvad så giver jeg den gas! HÆ! Og hey – man kan da let have idoler på egen alder. Endda yngre ;O) TAK OG KRAM!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Buchwald

  Hej Julie <3
  Jeg glæder mig altid til at se de billeder din far lægger ind på Facebook når I har en eller anden sammenkomst.
  Altid glade og smilende mennesker. Disse fra Sias barnedåb er ingen undtagelse. Og dem her på din blok bekræfter jo bare, at I er en familie med et sammenhold der er helt unikt. Og hvor er Casper blevet stor og en rigtig dreng kan jeg se på billederne og køn som kun jeres børn kan blive. Glæder mig til at se billeder fremover af Sia, og følge hendes udvikling. Denne gang vil jeg give mig tid til at se Vild med Dans når du deltager.
  Mange kærlige hilsner
  Inger Buchwald
  Skagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grete Kronborg

  Tusind tak for et dejligt blogindlæg og nogle herlige billeder af jer og jeres familie fra Sias barnedåb på Grønland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hejsa Grete! Ja, tak – jeg håber også at det er forfriskende og fedt at danse, når jeg nu ikke har prøvet det før kunne det jo gå hen og blive et hit for mig ift sport og motion ;O) HAHAHA! Det bliver spændende. Tak, og vi ses !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære Julie
  Hvor lyder det bare helt og aldeles lækkert. Og skønt at læse lidt fra dig igen, bare dejligt at vide du også får slappet af og nydt familien i den travle hverdag.
  Sia ser så fin ud og jeg elsker bare nationaldragter, nok derfor jeg blev konfirmeret i en folkedanserdragt.
  Min mand har flere gange været på Grønland og det må være det smukkeste sted. Håber en dag selv at opleve den vilde og fantastiske natur.
  Og jeg hepper på dig i Vild med dans, det bliver super spændende at følge dig.
  Knus herfra og forresten hvor er det dejligt at læse et interwiev med en kvinde der endelig tør være ved sin krop og sine kilo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stik mig da en tudekiks! ;O)