Nu går min datter...!

En Beauty-pige?

image

                                                                                                                                                                                     Annonce

Ja, det synes jeg da! I hvert fald lidt i det stille og da helt sikkert er jeg er girly-girly pige der har tusindvis af alt muligt lækkert til hud og hår. Jeg elsker at prøve nyt, elsker at shoppe småting, elsker dufte og spa-agtige fornemmelser, elsker at prøve nye produkter og gode sager til hud og hår, og når alt kommer til alt så er det nok dér jeg bruger de fleste af mine gysser. Faktisk. I ved, lige fra vatrondeller til dyre ansigts cremer.

Min daglige ansigts pleje er fra SkinCeuticals som jeg har fra N´age Klinikken, som findes i Odense, Århus og Kbh. Der er rens, tonic, serum og creme. Er meget glad for det!

Men korrekt sagt,- så flasher jeg det aldrig og jeg forekommer altid naturlig hvilket I alle også altid er så søde at vedkende. Og det er en dejlig ting, fordi, for mig er det med ansigts pleje og krops pleje en vigtig ting som giver velvære og selvtillid, og sådan noget som make up må gerne virke naturligt og komplimentere vores i forvejen unikke og skønne udseender.

Desuden så er jeg altså småbørns mor og det der med at stå i flere minutter foran spejlet hver dag eller hver morgen det er absolut ikke aktuelt for mig! Derfor er min make up stil bare god og passende til lige netop mig – som egentlig gerne har lidt på hver dag (når tid er), men således at det stadig ser naturligt ud – og indimellem lidt ekstra , ikk?

Jeg har skrevet annonce øverst på denne blog fordi jeg for en gang skyld gerne lige vil gennemgå det jeg bruger og gør, når jeg har lidt tid til at have ganske almindelig hverdags make up på.

Helt almindelig hverdag, hvor det nærmest skal se ud som om at jeg intet har på – det er meget populært og in for tiden by the way – uden at det er “nude” looket:

image

Og jeg SIGER IKKE hvad de to produkter er FORDI at vi her på Blogly på onsdag i næste uge præsentere et fint lille samarbejde med de dejligste Goodiebox makers! OG i kan godt glæde jer. Lidt mere om det længere nede.

Jeg bruger denne gruppe af lækre sager til hverdag plus plus:

image

Den bagerste mascara er een der er nærmest tom som jeg så bruger på mine bryn – simpelthen til at markere dem kraftigere. Når den er ved at være helt tom begynder jeg at spraye hårspray på for at få det sidste med men stadig kunne fiksere mine bryn dér hvor jeg synes de skal være ;O)

Og skal den have lidt ekstra, så er det det her oveni:

image

Der kan I jo se hvad det er og hvilke mærker. De forskellige looks det laver, kommer der her eksempler på :O)

Det er hhv. første billede er uden sminke, det næste med kun de to første ting! Og så det næste billede med “plus plus” OG SÅ det sidste med ekstra. INGEN FILTER!

imageimage

image

image

Det er ikke verdens største forskelle, nej, men alligevel så er det. På den måde jeg ser det og føler det, så er det. Men jeg elsker det enkle i det og det naturlige.

Mit hår gør jeg sjældent noget ved – det bliver børstet og får lidt hårspray i ny og næ, men ellers er det bare op i en knold. Jeg kan ikke holde ud i varmen og i hormonerne at gå med løst hår og desuden er Sia alt for hurtig til at få fat i det på en ret sjov men ganske ufed måde, så det bliver oppe.

Her er den gode og helt hverdags agtige hår stil:

image

Hvis vi en sjælden gang skal lidt ud, så gør jeg mere ud af det i form af en stram sideskilning eller midterskilning og tilbage i en lavliggende knold. That´s it.

 

Til gengæld elsker jeg smykker og øreringe til at pifte looket op med i alle former og farver og muligheder. LOVE IT! Det er ofte gerne blandet med sølv og guld, og ofte noget grønlandsk præget. A la mine smukke Duuden øreringe. Her er de eks. i en Tupilak form, lidt tættere på en sidste foto foroven.

image

Kender du Goodiebox? Nej? så se her: GoodieboxGoodieGoodies!!!

Man tilmelder sig Goodiebox og får et abonnement. For 159 kr. om måneden får du hver måned tilsendt en Goodiebox med nye, spændende, anderledes og LÆKRE produkter altid til en værdi á 500kr eller mere. Vores Blogly goodiebox kommer faktisk til at have en værdi på mere. Det som DU får herfra er en rabat kode, så enkel som “Julie”, og så får du 10% på den Bloglybox goodiebox! Du skal sådan set bare tilmelde dig og blive abonnent MEN du kan til hver en tid melde dig ud igen hvis du eks kun ønsker denne ene lækre box. Men jeg kender mange der har Goodiebox abonnement og  vi elsker det! Det er SÅ fedt at få den gave hver måned. Og desuden er det da en oplagt mors dags gave? Eller fødselsdag eller jul? Sådan et abonnement? JA? (Blot et lille tip til hvis du har een som gerne vil give dig den gave)! Det er ren luksus! På onsdag i næste uge kommer der mere info OGDER STARTER SALGET OG DER INTRODUCERER VI den fine, fine æske og de fine, fine produkter! Mit look på første billede (efter no make up billedet) er bl.a med det ene produkt jeg har lagt i Bloglygoodieboxen :O) GLÆD DIG! uanset om du er 1% beauty pige eller 100% !

7 kommentarer

 • christine

  Hej Julie

  Hvordan bruger du den face gel der er i boksen? Altid alene eller kan man godt bruge makeup ovenpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   HEY! Jeg bruger den ovenpå foundation eller bare på huden som det eneste – se evt min sidste blog “En Beauty pige?” :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   ARGH! Det er selvfølgelig i den blog du har set det ! GRINER! Sorry – ej, ja, enten på foundation eller bare på huden direkte hvis du ikke vil være for sminket. Du kan også bruge den kun på kindben og ovenpå foundation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg abonnerer på goodieboxen og har fået en mail om at den næste var en special edition 🙂 Nu hvor jeg læser det her glæder jeg mig bare endnu mere til at få fingre i boxen, så må det godt skynde sig at blive næste uge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris at GOODIEBOX

  Vi glæder os også mega mega meget til næste uge <3 Yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu går min datter...!