Træningssnack!

Giv mig flere timer i døgnet!

img_2220

Min dejlige dreng, Casper pryder start billedet på denne blog FORDI han laver det sjoveste udtryk der egentlig nok lidt beskriver det jeg mener bedst. I kender det nok allesammen, i ny og næ, at man godt kunne tænke sig lidt mere tid på en dag… at man bare ikke når det hele eller ikke engang når det man skal og konstant er lige på kanten til helt gal og altid for sent på den kosntant. Og så bliver jeg bare lidt skør i hovedet og ser for det meste sådan ud som Casper gør på billedet! FNIS! Og suk… hahahahaha!

Anyways – tingene hænger ganske vist sammen, men uden rigtige pusterum. Det er lige hele begyndelsen på “getting back to business” og livet med to små og en flytning. Jeg skal lige finde rundt og finde hoved og hale i det hele. Det store koordineringsarbejde med familien, pasning, afhentning, putning, aftenvagt og morgenvagt med ungerne, arbejde, jobs, foredrag, dans og tv show hver fredag – så længe det selvfølgelig varer.

Selvom jeg går lidt i ring omkring mig selv og altid er ldt sen på den, glemmer alt muligt, er lidt kort for hovedet,- så går det sgu ret okay.

Jeg elsker at træning fylder så meget i min hverdag – elsker det. Jeg kan mærke min krop igen og det gør da skide ondt, ja, men det ER GODT! Vi træner jo 5 dage i ugen i op til 3 timer, Så kører vi crazy friday med show og SÅ ER NU ELLER ALDRIG dans og opvisning,- og ingen tvivl om at imorgen bliver det samme som det var sidst – hvor jeg har lyst til at kaste op før, under og efter,- og ikke mindst tisser lidt i trusserne af skræk… STORT GRIN! – men den er ikke lang fra virkeligheden.

Jeg har sværest ved at acceptere at jeg gør noget nu hvor jeg ganske oprigtigt kun kan gøre mit bedste. Det er IKKE mit fag og mit område og jeg kan på ingen måde forvente at være hverken bedst eller god. Jeg kan kun gøre mit bedste. Vi har alle lidt svært ved netop det faktum FORDI vi hver i sær er vant til at præstere på højt niveau og ikke mindst yde til tops, og endnu mere ikke mindst have høje krav til os selv. Den tager man med i det her danse halløj, og det gør at den her lille kamp med sig selv bliver lidt hårdere. Hårdere end nødvendigt,- for når alt kommer til alt skal vi have det sjovt og nyde det! Men det ER lettere sagt end gjort og er en fin, fin , fin balancegang vi (og især JEG) lige skal finde.

Når det så er sagt – SÅ glæder jeg mig til imorgen. Selvom det er en endnu sværere dans for mig… så er den fed, skøn, intens, hård, men også rigtig god. Og jeg gør vitterligt mit bedste. I kan alle se med imorgen på tv2 kl 20, og I må i den grad meget gerne stemme mig videre – vi har brug for jer! Og for en god ordens skyld og total egen rekalmes skyld så stemmer man JBM til 1234 :O) HAHAHAHAH! Vi ses!

Her kommer et lille billed galleri fra ugen der er gået, både med dans, med familie, med kostume prøver og med show.

Kærlighed til jer alle derude!

img_2258img_2260img_2269img_2253img_2231img_2232img_2235img_2196img_2274img_2278img_2280

3 kommentarer

 • Marianne

  Åhh det er jo min yndlings Kresten der er med på nederste billede HILS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Britt Ladefoged

  Kære Julie
  Hvor er du dog bare en skøn pige, du klarer næsten det umenneskelige i øjeblikket med dans flytning børn og meget mere. Og hvor er det dog nogle skønne børn du har. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i dansen i morgen og også de følgende danse, jeg er sikker på I går videre, pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningssnack!