Når man ikke kan lade være!

SofaDyr!

img_2798

                                                                                                                                                                                                                      Annonce

Hahahah – SofaDyr. Det er Minik og jeg. Og har altid været det. Kvalitets tid sammen er meget, meget gerne på sofaen med mad, med snacks, med drikke, med tv, serier eller film – eller bare ingenting og snakke eller sove. Mest sove.

Før børn var det alt det andet i større grad. Nu om dage er det whatever der nu er mulighed for eller energi til. Men vores unger har det selvfølgelig allerede i sig og vi kan alle virkelig godt finde ud af det med at være sofadyr. Selv Sia på et år. Det er SÅ dejligt.

Når vi så er så sofa-agtige har vi selv tit talt om og undret os over at vi egentlig ikke altid bare har haft en konge sofa?!?

Jeg havde i tidernes morgen da vi mødtes en ret god flyder der sådan set også havde kostet lidt. Men det der er med os er, at vi flytter en del. Og sofaen bestemmer ikke hvor vi bor så alle de gange vi er flyttet har vi skiftet sofa og af samme grund har de helst ikke været dyre. Ikke at de dyre sofaer nødvendigvis er de bedste, meeeeen nu har vi prøvet en hel del igennem de sidste otte år sammen og kan sige at der ER forskel på kvalitet og holdbarhed om man vil det eller ej.

Desuden har vi holdt os fra at investere i dyrere og mere luksuriøse sofaer da vi fik Casper – for I ved : små børn og møbler…ikke altid den fedeste kombi ?

Af samme grund har vi samme massive og tunge (og knap så hvide mere) spise bord, som er mit siden 2007 ???

Men længe har vi drømt om ny, lækker, top kvalitets sofa og da vi flyttede til ny by, nyt sted og helt nyt hus tilbage i august OG havde sparet sammen til netop det ønske vi havde om ny FED sofa,- SÅ skulle det være! Også fordi vi i så mange år har talt om at det var noget vi begge drømte om ?? Også selvom vores yngste stadig er lille. Vi mente nok at vi fortjente det ???? Os sofadyr.

Hæhæ ?

Så hvilken een skulle det være?

Valget faldt på denne! Denne drøm af en sofa fra BoConcept.

Vores konge sofa!

Fundet på nettet, bestilt og betalt samme vej – så var der lige 6 ugers ventetid og så kom der en rar ung fyr og bar delene ind og samlede den samt satte den på plads! Ret så let og nemt. LIGE hvad sådan een som jeg har brug for! Noget meget nemt i hverdagen! Med det lækreste resultat

img_2783

Vi havde gjort plads og klar, støvsuget og nærmest følt vi var små børn der ventede på julemanden og gaven, da vi jo havde fået mail om dag og tidspunkt for levering. Som sagt – rigtig sofadyr og en smule luksus dyr har vi nu også tilladt os at være. Nice!!

img_2786

Den er en rigtig flyder der oser af hvile og ro, hygge og søvn – og jeg som immervæk er 174 cm og vejer godt og vel 80 kg ser bittelille ud på den ? DET er en præstation i sig selv ?

img_2798img_2804img_2801img_2800

Den klæder huset, den klæder os, den glæder os, vores unger og alle vores gæster. Vi er glade. Vi er meget glade! Jubiiiiiiii !!!! ?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke kan lade være!