Puffen!

I rette element!

img_3119

                                                                                                                                                                                                          Annonce

I sne. That’s it. Det kan siges så kort. I mit rette element: sne!

Det velkendte ordsprog siger det så sandt:”Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”! ???????

img_3118

Ej, spøg til side. Meeeeen det der med sne og mig – det holder max. Også kulde. Efterårets vejr elsker jeg også – læs gerne MEGET mere om det i denne blog fra for nylig:

Vidunderligt Efterår!

Og selvfølgelig betyder beklædning en hel del. Hvis det er så fedt med sne så er vi vist enige om at DK ikke er verdens bedste sted at bo. Nok er vinteren kold og mørk. Men lidt mere regnfuld og blæsende, end snefyldt. Dog har der været et par vintre der var helt outstanding  i snefald. Men det er desværre lang tid siden.

Anyways – sagen er så klart at drøne hjem en tur. Hjem til Nuuk i Grønland, hjem til hele familien og mange af veninderne – og så i den bedste tid – november og juletid! Det er koldt, det er mørkt, det sner og der er kommet levende lys i de fleste vinduer. Wow. Ubeskriveligt. Vækker noget i mig til live på ny. Noget af min sjæl der altid er lidt i dvale efter for lang tid væk herfra. Og det er årstidsbestemt. Hver årstid har sin duft, sin luft, sin natur, sin charme, sin unikke opførsel og alle har hver især deres plads i min sjæl et sted. Fyldt med forskellige minder fra forskellige tider. Mest af alt, nu i mit voksne liv, er det et lille hul i sjælen der bliver lappet og lukket i det øjeblik jeg træder ud af Air Greenlands airbus og dash-8 propelfly. Ubeskriveligt. Rart. Smukt. Beroligende. Glædeligt.

img_3140

Og så hjem til mor og far ?? Vores børn elsker det og selvom jeg nu er 37 år gammel, så er jeg stadig deres datter og lille pige når jeg kommer hjem og jeg nyder det! Udsigten hjemme fra deres stue. Hver dag. Og selvom vejret arter sig forskelligt så elsker jeg denne udsigt.

img_3117

I øvrigt det perfekte sted at teste mine nye Ukiuk Ecco vinterstøvler af!- og indtil nu så går det rigtig, rigtig fint. Det der gør det ekstra fedt for mig det er at de er lette og nemme at få af og på uden af det eksempelvis skaber ustabilitet i bunden, sålen, og i hele støvlen hvilket jeg synes godt kan ske ved mange nemmer af og på støvler i blød stil. Desuden er hælen lidt høj bagtil, så det giver også en ret flot holdning. Men fedeste er at det er let, og det kræver det altså når man i forvejen skal mobilisere to unger i alskens overtøj og hvad har vi! Pheeew,- det kan give sved på panden, ikk? Så ja, tak til en nem støvle der oveni hatten er behagelig og flot. Rimelig pletskuds-agtigt hvis I spørger mig :O)

PS tjek lige de lækre vinter unger nederst i bloggen når du hart læst færdig lige om lidt :O)

Har også medbragt nogle stykker af UKIUK støvlen til min søster, mor og niece ?? Vi bliver Ecco familien i denne vinter ?? Tihi! Slet ikke så tosset.

Ps tjek mine støvler ud lige her:

Min Ecco Ukiuk støvle

img_3151img_3149

img_3230

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Malene

    Neej det ser flot ud. Jeg har en drøm om at komme til Grønland. Så det er bare fedt at læse dine indlæg derfra. Det er bare ærgerligt det er så dyrt at flyve dertil. Men jeg håber det en dag bliver muligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Dejlig blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puffen!