Jeg er i mor´s køkken ;0)

Alternativ?

img_3298

Hør, lad mig først sige – i tidernes morgen da jeg læste medicin kan jeg huske at jeg hørte noget om, at man ved vejs ende skulle aflægge lægeløfte samt sværge på at man ikke ville henvise patienter til eks. alternativ medicin og behandling. Jeg aner ikke om det er rigtigt, MEN jeg husker tydeligt at jeg ikke synes det var helt i orden. Dengang var det jo lige før at akupunktur og kiropraktik indgik i alternativ behandling – hvilket det nærmest slet ikke gør længere da vi alle har rykket os siden da og langt flere behandler fag er mere eller mindre accepterede og godkendte og meget mere almene, og eksempelvis også bruges i langt flere fag og dermed har bredt sig meget ud. Men jeg er altså også opdraget anderledes. Fra jeg var lille har jeg fået med fra min mor af, at naturen også har kræfter. Natur medicin har derfor sin plads i mit hjerte – og har altid haft det. Mange i min familie er behandlere og alternative, sensitive og spirituelle, og jeg elsker det. Jeg er bestemt heller ikke “ukompliceret” selv, og tror på meget mere mellem himmel og jord. Men allermest vil jeg aldrig tvivle på naturen og det den kan. Jeg ved godt at det er lidt et specielt emne at åbne op for da der er mange delte meninger og at det stadig er en debat og en diskussion. Men vi kan nok godt blive enige om, at vi alle naturligvis har et helt personligt og privat perspektiv på alt dette og sikkert hver i sær har oplevelser med det, og det på godt og ondt, sikkert.

Anyways – af samme grund var det måske mærkeligt at jeg ville være læge, men det var det jeg ville – og jeg havde allerede lovet mig selv at jeg i fremtiden så måtte bryde mit løfte og indimellem sige til patienter at de skulle prøve natur medicin, behandling eller meditere og se lidt på eks. østens hemmeligheder med mere. You know! Hvad det ville have gjort for mig som læge ved jeg ikke – og det skal jeg sådan set heller ikke bekymre mig om, for det er ikke der jeg er. Og jeg kan gøre som jeg vil og tro som jeg vil. Ikk?

img_3300

Nå!- og så til noget der måske er svært at skrive om: Hudproblemer :O) Hahahahahah – super elegant emne, ikk? MEN DET ER FORDI – i og med at jeg har de her alternative naturlige indstillinger til det meste, så er jeg en fin blanding af at jeg tror meget på medicin og vores moderne verdens teknologi på det sundhedsvidenskabelige plan, samt tror på vores læger og deres kunnen og elsker det samfund vi lever i med den hjælp vi kan få. Men det er ikke blind tro. Jeg tror også på det andet, og på intuition og sund fornuft. Derfor holder jeg eks. børnenes vaccine programmer, men passer på med hormon cremer f.eks. (giver det mening?)

OG så fik jeg muligheden for at teste dette nye produkt! Jeg var selvfølgelig skeptisk, men ikke pga produktet eller det de siger de kan, men fordi at jeg føler lidt at jeg allerede kender min hud og synes jeg har prøvet alt. Det der er med det er, at jeg har jo fiiiiin hud. Absolut så FIN hud og jeg er så taknemmelig for det. MEN jeg har altid hele mit liv haft decideret Saharas Ørken på underben og hæl. Vitterligt! Og det har været ligegyldigt med diverse cremer samt olier…well. Og så her i forbindelse med sidste graviditet hvor kroppen jo byder mig seriøse hormonelle forandringer, så har jeg fået den underligste lille 2 gange 1 cm tørre plet under venstre knæ – som mest af alt ligner psoreasis for at være ærlig, men bare har været dér helt uforandret i et år nu. Og den er grim. Og underlig. Og slet ikke fedt at skrive om (griner højlydt), men jeg må jo sige det som det er, FORDI at det som dette produkt så siger det kan – tænkte jeg bare “JA, JA!” til fordi jeg har prøvet alt, og endnu ikke ville ty til hudlæge og medicin. Endnu. OG når jeg tester et produkt og blogger om det her, så må jeg faktisk gerne sige når det ikke lige virkede på mig, for det kan stadig måske faktisk gøre noget for dig. SÅDAN ER DET med alle slags produkter, jo,- men særligt dem med naturen i sig og uden alt det andet eller det forstyrrende eller det farlige så at sige. Ikk?

img_3293

OG her vil jeg bare sige,- jeg har nu i 2-3 uger brugt Kimovi cremen på underben og hæl samt “Julie´s tørre plet” (Smukt!… godt jeg har humor omkring det synes jeg – fnis!) morgen og aften – helt sirligt i testens navn,- og jeg er sgu imponeret. WOW! Jeg kunne sige meget, men jeg er bare imponeret. Pletten er noget i nærheden af 50% reduceret og næsten pæn,- underbens hud er bare lækker og hælene ser bare nye og fine ud hele tiden! Jeg fatter det ikke helt. Helt ærligt. Men jeg vil fortsætte i den grad! Og netop se hvad der endvidere sker med den skide plet. Og jeg lover at I hører fra mig.

I kan i mellemtiden også lige få kigget på Kimovi her OG have in mente, at man får hele 20% ved sit første køb i deres online shop – det er ret så fedt! : Kimovi butik og homepage

Kimovi serien har mange flere sider til sig og flere produkter – og jeg har faktisk sendt mine veninder med pre-teen og teen børn videre til det, også de af mine veninder med børn med eksem, tør-hud problemer og knupper har jeg sendt videre til Kimovi fordi : hvad har man at miste? Når man har prøvet det meste? Og ikke tør endnu med hormoncremer eller ikke vil mere med samme, eller bare er gået kold i alt hvad der har været! Intet har du at miste eller tabe. Bare prøv! Tænk hvis det også hjælper dig eller ungerne? Mens vi er her i Grønland hvor luften er virkelig tør og min hud som regel går endnu mere i tørke har jeg brugt den lidt ekstra, men faktisk også på min søns arme og ryg, og Sia´s ben som bare er mega tørre.

img_3296

Een af min veninders unge søn havde klassisk hud bøvl på øvre del af ryg – I ved – bumser and all – og de fik Kimovi  Gel – han sagde det kunne svide lidt (pga saltindholdet, som renser og desinficerer), men at det hurtigt gjorde det samme som eksempelvis den Basiron creme han brugte gjorde – og så langt hellere Kimovi Gel sagde de. Det er simpelthen at få bugt med bumser.

img_3295

Det som Kimovi har i sig er naturligt, og det er den særlige Kigelia Africana frugt som findes i, nå ja, Afrika, som er stjernen i Kimovi´s produkter. Læs om det lige HER – om Kimovi virkestoffer

Er du mere nysgerrig på hvilke symptomer og lidelser Kimovi produkterne kan hjælpe, og vil du se lidt mere og hurtigere på om dit eventuelle problem står på listen – så se listen her: Kimovi´s symptom Liste!

OG SÅ SUUUUPER FED TING HER I BLOGGEN LIGE NU – du kan simpelthen deltage i en konkurrence på deres facebook side fra IDAG, og vinde Kimovi produkter – JA MANNER! Gå ind på dette link og deltag i konkurrencen nu. Jeg kan kun varmt anbefale det.  Kimovi Konkurrence – VIND PRODUKTER

 

 

Over and out her fra wonderland – Greenland – Nuuk :O)

(Min søn Casper i glæde over al den sne der faldt i nat!)

img_3301

 

 

 

 

 

 

 

Lavet I samarbejde med Kimovi/sponsoreret af Kimovi

 

 

1 kommentar

  • […] For nylig postede jeg en blog om mit forhold til medicin og alternativ behandling – heri skrev jeg lidt om et produkt jeg er faldet for efter jeg blev bedt om at teste dem! Jeg skriver også om en irriterende tør plet som jeg har været så træt af i ret lang tid! Læs bloggen her: Alternativ? […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i mor´s køkken ;0)