Advents Gave Til Dig!

OG VINDEREN ER!

image

Kære I !

Hold da op, hvor er jeg overvældet! 73 er med i konkurrencen om 1.advents gave, ogjeg har fået så mange fine ord med på vejen fra jer allesammen,- og jeg blev sgu helt rørt! TAK! Tak, tak, tak !

MEN ØV – gid jeg kunne give jer alle en billet til min julekoncert – Det er både godt og skidt med sådan en konkurrence for jeg skal jo trække lod og finde en vinder. HELDIGVIS skal jeg ikke “selv vælge”, men simpelthen bare trække lod, men jeg ville alligevel ønske at jeg kunne give jer alle. Jeg har læst hver og een kommentar fra jer – og tak igen.

unknown-6

MEN NU skal det være!

Vinderen af to stk billetter til Julekoncerten i Herning Kongress Center ER:

images

LENE DAHLGAARD JØRGENSEN !!!

Tillykke! Du hører fra mig / mit bagland pr. mail – snarest! Wuuuuhuuuuuu!!!!

Unknown

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents Gave Til Dig!