Thankful Heart - mit smykke

Hej 2017!

img_3806

SÅ er jeg tilbage og nu tegner vi 20171

Godt nytår til jer alle derude! Håber I havde en rar jul og at I alle kom fantastisk ind i det nye år.

Hvert år er der altid nye nytårsforsætter – jeg vil vildt gerne høre hvad I har fundet på derude?

Januar slanke kur?

Unknown-1

Sidste år lavede jeg jo det forsæt at jeg IKKE ville veje mig i hele 2016 fordi mit vægttab efter Sia i min mave og hård graviditet ikke skulle vejes men mærkes. Jeg holdt den ret så godt. Jeg tror at jeg kun vejede mig sådan ca. 2 gange i alt på et helt år!!! Det er aldrig sket før i mit liv skal jeg lige sige, og ved I hvad? Det var hamrende befriende. Jeg kan ikke huske hvorfor jeg vejede mig de to gange som jeg gjorde men jeg havde helt klart grunde til det. I år bliver det en naturlig ting at jeg ikke vejer mig. Jeg fortsætter den gode stil som betyder rigtig meget for mig, og som føles godt. Jeg kan godt måle mit vægttab på andre måder – og vil helst have det sådan. I kan læse mere om det fra sidste år lige HER ! Den er både god og sjov.

Slankekur-WM_strip_DK_200805101

Hvordan går det så her med vægttab – det store januar emne?! Jamen, altså kort sagt – så gik 2016 med at tabe mig i ro og mag. Og de første 15 kilo er røget stille og roligt af helt af sig selv. Jeg mangler således 10 kilo nu. OG de skal ikke bare af – de skal af i samarbejde med min krop således at det efterladte hylster af hud til min krop med lidt fedt i kan blive ligeså fint igen som selve vægttabet. ALTSÅ: jeg kan ikke smide de sidste 10 kilo uden at starte op på træning – ej heller kan de smides uden at jeg også strammer lidt op på krop og hud. Det hænger jo i laser… Nej, okay – det er en overdrivelse MEN sådan føles det når man kom fra ung, super fit, lækker krop, til slut 30´erne (snart), to store graviditeter med mange kilo og to små børn der har overtaget mit liv og min hverdag. Og sådan er det ! Jeg brugte hele 2016 på at omfavne netop det faktum at SÅDAN ER DET!

Men jeg har ikke givet op eller givet slip – NEJ – processen er bare anderledes. Langsommere. Mere overskuelig. Sund. Balanceret. Og. Så. Videre. You get the picture.

Så jeg har lavet en plan. Og det er nok her mit nytårs forsæt ligger – en plan der tager mig 12 mdr om at smide 10 kilo MEN samtidig få kroppen og formen med! Så det er faktisk ikke de 10 kilo der er bøvlet for dem kunne jeg velsagtens smide på bare 3 mdr. NEJ – det er sgu det der med at få formen og kroppen (læs: numsen op igen, maveskindet rullet tilbage og mormor armene ind igen) med og tilbage på rette spor der bliver udfordringen! Yes´sir! Det er DET!

images

Heldigvis kan jeg godt lide at træne. Motion er noget af det bedste jeg ved. Men jeg er dog stadig som de fleste er….: det kan være MEGET svært at få røven ud af sofaen,- ja, ikke op af men UD af sofaen fordi man synker så langt ned i den skide sofa!

corgi-sitting-sleeping-sofa

MEN jeg har ikke noget valg. Min drøm, mit ønske, mit mål, min ivrighed, min lyst, min plan, min forfængelighed, min “Jeg-er-i-min-fucking-bedste-alder”-fanden i voldskhed – giver mig ikke noget valg. Det er i år – i 2017, at jeg finder min krop igen – får den tilbage i det omfang det er muligt efter netop to gange udvidelse og kilo og baby (læs: din krop er forandret for evigt – den bliver ikk 25 år igen – ever. Men det kan komme tæt nok på).

images-1

Så her er jeg. Klar til at give den en stille og rolig skalle. Med små del mål og 3 mdr ad gange. Skal afvænnes med sukker og fedt…. sukkergris og god mad med fløde. Men ikke uden at jeg indimellem godt må spise det. Jeg skal starte roligt op med træningen så kroppen kan vækkes ti live. Heldigvis fik den en lille chok start i Vild med Dans, men siden da har jeg ikke rørt mig så meget. MEN det betyder at jeg ikke starter i minus men i lidt over nul måske. Hvilket er positivt.

Kunne I mon tænke jer at høre mere om min plan for hele året? Let me know – så skriver jeg om det snarest.

Lige nu ville jeg blot ønske jer godt nytår og sige hej med min første blog i 2017!

Ses meget snart! Jeg blogger igen meget snart om livet og karrieren – der er GODT gang i begge dele! Fortæl mig jeres nytårsforsætter hvis i har nogen – jeg ELSKER at læse om det :O)

img_3778

16 kommentarer

 • Naasu

  Hej Julie nuannaartunarputit, tanngassimaarnarlutillu kalaaleqatingalutit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjarne sørensen

  Hej Julie
  Jeg har set at du hedder Broberg til mellemnavn.
  Har du relationer til Lily Broberg.
  Jeg synes, der er visse lighedstegn.

  Mvh.
  Bjarne Sørensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej Bjarne. Ikke hvad jeg ved af. Men måske et sted langt ude? Jeg ved det ikke og tror det nu heller ikke! :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Hej Julie!
  Ja tak, vil MEGET gerne høre om din års plan. jeg har gået og fiflet lidt med noget af det samme, og du inspirerer mig mht delmål. Jeg har selv en søn på knap 2, og to store bonus piger, og det der med familie, karriere, sociale arrangementer, huslige pligter – og så oveni det nå at træne og spise sundt?! Det er altså SVÆRT!! Så kom meget gerne med inspiration til samme. Jeg tror vi er mange der er i denne her båd sammen :o)
  Kram herfra! Vil prøve alt jeg kan, at huske dit indlæg fremover, og finde de gode og bedre vaner frem :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  God nytår Julie – smuk og glad familie på billedet af jer alle 4.
  Dejligt at læse nyt på din blog igen – og jeg kan godt lide dit nytårsfortsæt, og hånden på hjertet, prøv lige at kigge på dig selv på det foto af jer alle 4 ved juletræet – – – og du vil se en hamrende flot og smuk kvinde! Jeg skal ikke gøre mig til dommer over om du skal tabe 10 kg eller ej, vil blot sige at jeg altid har synes, at du er smuk og en god grund dertil er at du er smilende og glad.
  Mit nytårsfortsæt burde også være at tabe 10 kg 🙂 hvilket jeg også vil forsøge, i hvert fald en del af dem, men først og fremmest vil jeg lære at hvile mere i mig selv og ikke stresse og overtænke. Blive lidt bedre til at sige pyt. Ikke at man skal være total ligeglad, men være glad for sig selv og for det man har uden hele tiden at stræbe efter noget nyt. Håber det lykkedes både for dig og mig 🙂

  Så dig i Go’ Aften Danmark i forbindelse med dit nye nummer – jeg er FAN. Både af dig og din sang
  God dag og endnu en gang godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mine nytårsfortsæt er:

  Smide de sidste kilo efter baby nr 2
  Skære ned på sukker indtaget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Det lyder FANTASTISK! Og overkommeligt! Og håndgribeligt. Også meget inspirerende. Elsker det med mere ros og komplimentet! Smukt. OGSÅ til os selv ikk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik Hansen (buschaufføren)

  Hej kære familie. Godt nytår. Vil bare sige at det er et super dejligt billede af Jer alle 4 ved juletræet. Vi ses måske i Ceres Arena når Minik og holdet møder Ribe Esbjerg. Hilsen fra Erik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Julie.

  Vil MEGET gerne hører om dine planer. Vil så gerne ud og høre dig synge igen. Har desværre ikke kunnet komme til de koncerter, du har holdt de sidste par år pga. angst, men nu er jeg heldigvis ved at have styr på den del af mig. Så vil glææææde mig helt vildt til at komme ud og høre din lækre, sprøde stemme igen 😉

  2017 bliver for mig det år, hvor jeg virkelig begynder at tro på, at JEG GØR DET SÅ GODT JEG KAN. For mig handler det virkelig også om et liv i balance. Med kost, motion, afslapning, familie, nydelse og meget, meget mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Lyder godt. God plan. Vi kan IKKE gøre mere end vi magter og vi giver det vi kan. Balance i livet på den måde er ligeså vigtig som alt andet. Dejligt nytårsforsæt. Håber du kommer ud til koncert i løbet af i år

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salomon

  Mit nytårsfortsæt er ret enkelt men ret svær, er tag det roligt. Jeg skal blive bedre til at tage det på mit eget tempo. Nyde det jeg laver og ikke ræse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Lyder godt og vigtigt! Det prøver jeg virkelig også. Meget udfordrende. Food luck ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salomon

   Good luck ttil dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thankful Heart - mit smykke