Hej 2017!

Muskel ømhed…

IMG_3923

Min træning her efter nytåret går primært på RULLESKI! Ja, yes, si, oui osv – rulleski! Nogen klukker måske over dette faktum MEN Det er jo nok det tætteste jeg kommer på langrends ski træning,- og DET elsker jeg. Og faktisk er rulleski også mega godt! Jeg kan varmt anbefale det. Det er også skånsomt for mit højre dårlige knæ der altid bliver ret så sur på mig når jeg løber. Udover det render jeg til spinning – mest for effektiviteten og intensiteten… jeg elsker det ikke ;O) HAHAHAH

Anyways – i forbindelse med rulleski og netop spinning går det ret hårdt udover lænden. Det ville det gøre for alle, men særligt mig fordi jeg i forvejen har “svag lænd”. Sådan er det… Det mærkes ved ømhed og generel smerte under og efter træning.

Jeg har derfor testet TENS !

IMG_3921

Ja, hvad søren er det for en størrelse? Altså først og fremmest så er det en lille bitte størrelse, og DET er det første jeg vil påpege som en ret så fin og fed ting. Jeg kender rigtig godt til den her slags apparater – for jeg lever sammen med en idræts mand, jeg har gået hos Bailine OG jeg har trænet EMS. Det er alt sammen fysisk arbejde med elektriske impulser. Ganske anderledes men virkelig effektivt. Den her type hjemme-apparater er blevet in og med god grund. Det er nemt og kan gøres hjemme. Og det virker og det er rart. MEN de store og eksempelvis helt professionelle nogen af slagsen er mere komplekse og koster selvfølgelig en hel del. TENS er til at have med at gøre på alle fronter.

IMG_3927

Den er jo liiiige til athave med sig i håndtasken – DET er skønt!

Jeg prøvede den på lænden og på nakken – og nu her flere gange. Sad foran fjerneren i de 15 min. de tager for een runde, og valgte et ælte-ælte program og et lænde program. I starten (fordi jeg har prøvet så meget af den salgs i større skala), tænkte jeg at det var for småt og at den kun lokaliserede et enkelt punkt – INDTIL den så tog fat og faktisk sendte elektriske impulser på hele “pad´en”/”puden” – og så tænkte jeg at den kunne noget og smilede stort. Der hvor jeg for alvor kan mærke at den faktisk arbejder med musklen og gør noget – det er efter 5-8 minutter. Dér begynder min lænd og mine ben at summe og prikke. På en god måde. Jeg tror det er blodcirkulationen der ligesom melder sin aktivitet, og smerten i lænden forsvinder for den stund. Efterfølgende føler jeg mig lettet og lettere dér hvor jeg har behandlet. Alt det er tegn på at TENS arbejder med musklen og området som den skal.

IMG_3925

Den er i øvrigt super, super nem at betjene. DET er også en fordel for elektronik idioter som mig… ja, desværre , jeg er en klovn til det. Men TENS er nem. Som I kan se er der ligesom bare to knapper og en op og ned i styrke. Jeg fandt hurtigt ud af det.

IMG_3922

Det med styrken og den måde den arbejder på skal man vænne sig til. Det kan føles som om det niver i starten og følelsen er fremmed,- MEN start helt roligt i bunden af styrke skalaen og føl dig frem. Du vil ikke fortryde det når først du vænner dig det og begynder at finde ud af den. Det er nutidens og fremtidens muskel trænings apparat, muskel massage apparat, muskel og led stimulerings apparat og bedste ven uanset om du er motionist eller professionel.

Selve instruks bogen er selvfølgelig med og den er også ligetil. Ingen ko på isen :O)

IMG_3924

Se evt lige om TENS  HER på youtube – Der kan du se hvordan den bruges, hvor nem den er og hvad der ellers er godt at vide.

Hvor kan det købes? Jamen på linket til Mediq Danmark kan du shoppe den, og det kan du HER og ellers så har Matas også den, så find den evt dér næste gang du er der, men det er ganske nemt at net-shoppe den her, og få den hjem ;O)

Jeg ved godt at den er lidt dyr – men det ER den her type apparater – ligesom al slags træning og behandling med dem er dyr. Men når du har den her, så har du den. Den er hos dig hele tiden – du kan behandle dig selv og få din massage hele tiden. Alle steder alle vegne. Altid. Husk nu det :O)

Good luck og giv den en skalle allesammen!

PS: se mig lige på Søndags´s forside! Det er en fiiiiin artikel – så go get it :O)

IMG_3900

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavet i samarbejde med mediqdanmark/tens

3 kommentarer

 • […] høre mere om min plan ift “krops forandring”. Jeg nævnte i forrige blog (se den HER ), at jeg simpelthen havde lagt en plan og at det nu skulle tage mig et helt år at smide 10 kg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie,

  Ja, skal da helt sikkert læse Søndag og artiklen med dig.
  Bare lige et spørgsmål – har Minik læst det? Han skulle
  jo også gerne holde sig orienteret omkring dine bryllupsdrømme 🙂
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej 2017!