88kg lækker Påske chokolade!

NU 86 kg chokolade…

IMG_5043

Hejsa alle sammen!

Først en tak for alle jeres kommentarer, ros og medvind til min sidste blog om min vægt og mit vægttab. I er skide søde og i deler så mange fine ting. TAK!

Nå… nu er det også lidt tid siden men jeg har simpelthen brugt min tid og min energi på at lære mit “nye liv” at kende, som medvært på P4´s Formiddag på 4’eren sammen med Kasper Harboe og resten af det lille skønne formiddags hold. STATUS: Det går godt! Jeg lærer lidt hver dag og jeg får også mere ro på for hver dag vi sender. Vi sender jo i hele landet kl 10-12 alle hverdage, og i dag har jeg afsluttet min dag 8! Jeg startede mandag den 3.april, og 1.maj startede vi programmet sammen for første gang,- og nu kører det da ret så fint. Jeg skal stadig indimellem lige pille mig selv ud af den lille angstprovokation der ligger i at skulle møde kl dit og først gå kl dat, og være fastlåstom man så må sige , MEN til mit forsvar er det altså også over 15 år siden jeg sidst har arbejdet sådan. Men det er efterhånden i små tings afdelingen. Jeg er glad for dette job og ikke mindst mine kollegaer. Jeg griner hver dag og lærer noget hver dag – DET er da en god opskrift til en god hverdag? En anden positiv ting ved det er, at vi derhjemme pludselig er lidt mere tvunget til en fast døgnrytme! Og det er slet ikke så tosset… der er naturligvis afviger-dage.- eks når jeg er ude og synge eller lave whatever jeg nu gør,- men ellers så kan vi konstatere at vores kroppe og sind derhjemme i familiens hus i Odder har det rigtig fint med den rytme. Alt er godt! Er det ikke dejligt?

IMG_4927

NÅ! ER DET SÅ OGSÅ GODT MED VÆGTEN?!?!

Ja, det ville jo være en helt træls ting hvis jeg nu sagde “NEJ”, men det vil jeg heldigvis ikke! Siden sidste blog om det – den kan du i øvrigt lige læse her: 16.april – 88 kg

Den dag vejede jeg 88 kg og det er 3 uger siden – og på de 3 uger er der røget 2 kg. Det er GODKENDT i min verden, for som jeg nævner så er det ikke så vigtigt at tabe mig 100 kg om ugen – tværtimod. Det må gerne gå stille og roligt,- med plads til eksempelvis alle de konfirmationer jeg skal til i denne måned, hvor vin og mad har sin plads. Jeg er egentlig glad. Lyder jeg overrasket? Måske lidt… men det er bare fordi jeg jo lidt hver dag skal kæmpe med egen forventning, egne krav alle mulige tanker kontra den “nye mig” der gør det på den her måde. Den her måde som er ny for mig.

Det som desværre ikke er godkendt endnu er trænings delen. Jeg har modtaget et trænings program, men jeg har drøn svært ved at finde tid og overskud til det. Men det er IKKE selv-skæld ud. Slet ikke! Jeg roser mig selv for at det går så fint på kost delen, og ved at på et tidspunkt kommer det andet også.

Pauser lige teksten med et dejligt billede af mine efterhånden store unger…Er de ikke bare for søde? :O)

IMG_5058

Det skal ikke være en hemmelighed heller, at jeg fanger mig selv i utålmodighed ret tit og bruger et minuts tid på at være træt af mig selv og min krop – det er bestemt ikke lutter kærlighed. Det ville næsten jo også være unaturligt – jeg ER jo kvinde….Men der skal endvidere heller ikke herske nogen tvivl om at mit mål er at ende i lutter kærlighed til egen krop og sind,- for alt andet kan i grunden ikke betale sig. Det er den lange og lærerige vej jeg vælger her, og jeg glæder mig over at jeg er på den vej og at jeg har kunne sætte mig selv på den.

Er det ikke bare skønt? (Griner!)…. Jeg prøver at overøse jer med positivitet ;O) Men det er ikke overlagt på den måde,- det kommer skam fra et helt ægte sted et eller andet sted i mit hjerte. Jeg håber I tager imod. Og så høres vi ved! SNART! Hvis I pludselig savner mig for meget så tuner i bare ind på P4 kl 10 i hverdagene – så er jeg lige dér :O)

IMG_5085

 

4 kommentarer

 • Tine Jønsson

  Hej Julie.
  Du er bare så sej, vil prøve at finde inspiration i din bog.
  Så dejlig at høre din stemme i min radio. Det er et dejlig program, og det lyder til I har det sjovt.
  Og tillykke med fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du er så sej et kvindemenneske, beundre dig meget for din ærlighed og din livsglæde:)
  Og så vil jeg da bare lige nævne at du er fantastisk at lytte til i radioen. Din stemme er så mild og dig grin fantastisk, og det er skønt at du tager den med ro når du snakker med gæster og din med vært:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er bare for sej! :-* Elsker at følge med her og blive inspireret til at leve mit eget liv med større selvkærlighed – TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

88kg lækker Påske chokolade!