NU 86 kg chokolade...

Kender du Typen?

IMG_5257

Hej alle sammen!

Øj, øj, øj hvor vejret prøver at forbedre sig, hva? Jeg kan desværre se at de lover regn igen i morgen – og DET på min egen fødselsdag! ÆV ;O) Men yep, yep, det er min dag i morgen… bl.a. Der er jo eftersigende 3 millioner andre (ca.) i hele verden der så har fødselsdag i morgen – men til en start så er det min… i min lille verden :O)

Jeg bliver 38. Og NEJ… ingen krise. Faktisk så er det relativt nyt – det der med krise eller ikke krise. Ingen tvivl om, at jeg synes tiden løber stærkt. Heller ingen tvivl om at krise: det HAR der været. Særligt da jeg rundede de 30. Og så ellers et par gange siden. Men nu? Nej. Jeg er virkelig glad for at fylde år, for jeg vil hellere fylde år end slet ikke. Og i dette liv kan vi intet tage for givet – heller ikke de dage vi får. Am I right?

IMG_5313

Jeg ELSKER den bedre “jeg”, jeg bliver for hvert år. Og helt seriøst – de sidste 2-3 år har været deciderede kvantespring for mig i såkaldt personlig udvikling. Det har det. Jeg ved så meget mere om mig selv og min krop. Mit sind, min psyke, mine grænser. Min person, mine evner, min sjæl. Mine mål,  mit liv, og hvorfor jeg har de mennesker jeg har i mit liv. Hvorfor jeg vælger at overskride egne grænser, droppe gamle principper, vælge vilje&vej, krig&kærlighed, job&karriere, og i det hele taget være den jeg er og omfavne det jeg er og det jeg hele tiden møder i mig selv. Det er intet mindre end magisk. Andet ord er svært at finde. Min egen indre magi, som kun er til mig og som kun er mit. Som ingen andre har noget i, en mening om (eller jo det har de nok MEN det handler ikke om det,- som ingen andre skal blande sig i. Og hvis de gør så kan jeg VÆLGE at lade det være eller VÆLGE at tage et kig på det.

I går aftes kl 20 på DR1 kunne alle i andre så vælge at tage et kig indenfor. I mit hjem og i mit liv. De små 10% som programmet giver. Og det er bestemt ikke sagt i negativ tone – tværtimod. Der er jo så meget mere til et menneske end det de overhovedet kan nå at vi og tale om. Men uanset hvad så tager man et lille kig ind. Og jeg har fået så mange fine ord med på vejen. TAK for det. Mange vil også vide hvilke kunstværker jeg har hængende derhjemme og dem kan vi da starte med. Jeg har hhv. Heidi Zilmer, Kirsten Friis, Rikke Boisen og Buuti Petersen. Så kan I selv lede efter dem på nettet nu – alle sammen dygtige og stærke kvinder hvis kunst jeg ELSKER.

En anden kommentar jeg lige vil vende er at der er så ryddeligt og pænt hjemme hos os. Ja, der er pænt. Men ryddeligt VAR KUN til ære for den dags optagelser… for vi har jo som bekendt to små unger derhjemme. Og med dem er det sådan set umuligt at holde alting fint og rent. Det er mere altid bare en lille svinesti…. hahahahah! Især i denne årstid. Sand overalt. Jord overalt. Tøj overalt. Vådt tøj overalt. Osv. YOU KNOW!

Jeg ville blot lige sende jer et lille pip herfra. Med et tak.

Update på vægttab er at det går skidt. Men skide være med det. Enten når jeg et eller andet før sommerens bikini ferie eller også gør jeg ikke. Det kan ikke stå eller falde på den… jeg må bare tage det som det kommer og acceptere enhver mulig situation. Ingen tvivl om at jeg allerhelst ville have været i mål og føle at jeg selv synes jeg ser mega godt ud i bikinien til sommer… men det kan jeg klare uden vægttab. Og det vægttab skal nok komme i mål. Jeg vil ikke stresse det eller mig selv med det. Det er spild af god energi og god bikini ferie ;O) Men igen… YOU KNOW! (kvinder…)

Hav det dejligt og vi høres ved snarest!

IMG_5241

 

6 kommentarer

 • Paw M

  Hvad hulen mener du med, at det går dårligt med dit vægttab? Har du tabt dig, eller hvad? Er det et problem?! Du er i hvert fald skøn. Håber du vælger dine kampe med omhu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Godt ord igen…. jeg vil så gerne smide 10 kg. De sidste fra seneste graviditet med min lille et årige datter. Snart to årige :O) MEN det går langsomt. Og nu efter ferien direkte skidt! HAHAHAHA ! Men det gør ikke noget. Jeg har det godt. OG TAK for de søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Efter en spontan halvmaraton lå jeg i badekarret og tog en slapper i formiddag . Radioen stod på P4 og har bare lyst til at sige til dig, at du er en super radiovært

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Julie,
  Ved du om de har en indsamling i gang på Grønland efter jordskred? Det er ikke til st finde info og jeg vil gerne støtte vores landsmænd i nord

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hej! Der er indsamlet meget. Tak for omtanken. Det går roligt deroppe, og er stadig i gang. De får meget hjælp og det er glædeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU 86 kg chokolade...