Træningen?...Den går :O)

9 dage tilbage!!!! OMG!

IMG_6145

Hey hey hey hey heeeeeeeeey!

NU er der sørme kun 9 dage til Cph Half aka: Julie’s-helt-gakkede-og-godt-tossede-projekt! Eller… det er det jo sådan set ikke… BÅDE OG! Fordi Copenhagen Half har eksisteret længe og er sin helt egen, og skal ikke blandes ind i Julie’s liv MEN Julie har blandet den ind i hendes liv.

Om ni dage skal jeg lave mit gennemførsels forsøg på mit livs første halvmarathon.

Jeg fik et ordentlig set-back i sidste uge… altså et ordentlig skridt tilbage. I hvert fald psykisk, og højst sandsynligt også en smule fysisk. Jeg blev syg! Og jeg var syg mandag til søndag. I denne uge døjer jeg stadig med snot og seriøse ture med hovedpine, men er ikke syg. Første trænings tur i mandag var en power walk gå tur på 30 min og en my styrketræning… det var helt ok. Roooolig start. Tirsdag var interval træning,- og her var jeg nervøs. Dog uden grund. Det hele gik godt. opvarmningen, puls zonen, intervallerne, pulszonen, styrken i kroppen og letheden i benene. MEN det var ikke en lang tur. Sammenlagt blev træning 1 time og 5 min. og 7 km. Så jeg kan jo ikke sige om jeg kan sætte i roligt løb og bare blive ved i to en halv time…. og det kommer jeg ikke til at kunne sige noget som helst om inden dagen for Cph Half, fordi mit trænings program passer på mig. Det længste jeg skal afsted på er på søndag som er 30 min. power walk, 30 min. jogging og 30 min. løb, og her regner jeg med at træningen runder ca.10.5 km. Plus minus 1 km.

Jeg har aldrig prøvet det her før, så jeg ved ikke hvad jeg skal sige til det andet end: Det må vi se hvordan ender! Jeg stoler på min løbetræner Max, fra Runivation. Han siger at såfremt andet ikke går galt, så skal jeg nok klare den. Det bliver ikke en konge tid og jeg er sikkert nede og gå et par gange hen imod slutningen. Men jeg kan klare den.

Det hægter jeg mig bare på. Fordi det her projekt har været lidt ligesom at være gravid – folk har ikke holdt sig tilbage med gode råd og indsigt. Nogle siger et og nogle siger noget andet – altsammen ift træning, indsats, tid, trænings mængde, metode, antal km, ben og krop…. og så videre.

Det gør mig ikke noget – det er jo sådan set et offentlig projekt – og det er selvvalgt PLUS en måde at holde mit eget løfte overfor mig selv på (det kender I!),- men selvsagt har det forvirret mig og indimellem fået mig til at tvivle på mig selv og mit. MEN beslutningen er hermed taget… der er ni dage tilbage og jeg vil troligt følge mit program, føle og følge min krop og gøre mit bedste.

De sidste 14 dage har været dårligt kørende ift kosten. Jeg har ikke været så godt og derfor har jeg ikke slanket mig yderligere. Og det føles som om jeg igen har taget på. Men jeg ved det ikke. Min form er en million gange bedre end for 8 uger siden, og JA jeg har tabt mig, men jeg ville gerne have været 1-2 kg mere lettere på næste søndag. Det når jeg ikke,- så den skal jeg også tage med mig. At sådan er det og jeg må tage den herfra, for jeg kan intet gøre ved det.

Min løbetræning er stadig noget jeg er nyforelsket i. Jeg har altid hadet løb…. det gør jeg ikke mere. Jeg kan faktisk rigtig godt lide det (og her tror jeg at løbetræner Max skal klappe sig selv en ekstra gang på skulderen…!), og jeg elsker den tid jeg får udenfor i frisk luft, sol eller regn, på landevej, i skov og på strand. ELSKER det! Og bare det at jeg uden problemer på nuværende tidspunkt kan jogge 5-10 km. er fuldstændig formidabelt.

Det som det OGSÅ giver mig er udsigten til at komme i hus med slankeprojekt og krops formningen. Jeg kan ikke sige noget om på nuværende tidspunkt hvad jeg gør når Cph Half er overstået, men jeg vil klart fortsætte træningen – og prøve at gøre det ligeså stædigt som jeg har gjort indtil nu, for det er meget, meget let at finde ud af at man slet ikke har tid til træningen… og det er ganske korrekt på enkelte dage. Men jeg skal holde mig selv i nakken og være realistisk på en oprigtig måde. Men det ser vi på til den tid. For nu er jeg bare tilfreds og glad.

Lige om lidt skal jeg ud og løbe i 45 min før jeg skal lave nogle TV-optagelser. Ja!-Jeg KLEMMER træningen ind i de små kalender og tids sprækker dagen byder mig! Hahahahahh!

Hvis i ikke allerede følger mig på instagram og facebook, så gør det. Jeg poster trænings videoer og dagbøger i ny og næ og jeg har i sinde at filme og sende før, under og efter Cph Half.

Over and Out herfra!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningen?...Den går :O)