December...i morgen!

Adventsgave til dig? VIND!

image

Hej!

Det slog mig jo lige, at I søndags var det første advents søndag! Ja, ja, ja, jeg har sådan set været klar over det op til, på dagen og også nu – det er mere det her der slog mig!: Jeg har slet ikke givet jer muligheden for en adventsgave! Det gjorde jeg sidste år OG DET SKAL I DÆLME OGSÅ HAVE I ÅR!

Det er sådan set bare fra mig. Intet sponsoreret, intet modtaget, jeg er ikke blevet bedt om det – det er i år bare af egen fri vilje!

(Jeg har naturligvis også udgivet en sprit ny single #homeagain, men den kan I høre alle de steder i vil ganske gratis, så det er IKKE den jeg sender afsted herfra).

Når det så er sagt, så er jeg jo så heldig på så mange måder. Jeg har lavet mange ting, jeg har prøvet en hel del i mit liv med min karriere og den har givet mig og giver mig mange muligheder for at give ud af noget specielt.

SÅ! I dag får i den her blog! – to gaver skal deles ud – det eneste du skal gøre er at give mig en kommentar med på den her blog,- så trækker jeg lod på søndag om hvem der vinder hvad. Det kan være at De af jer der læser her og deltager er så heldige at, i og med min blog har været stillestående i langt tid, at ikke særligt mange deltager og jeres chancer dermed øges gevaldigt! ???

For ærligt talt – så ved jeg ikke rigtig hvor mange der læser mine blogs for tiden…. men jeg kan sige, at ikke ret mange kommenterer. Måske flere når nu jeg giver gaver :O) Hahahahah – vi ser på det!

SOM SAGT: Du skal bare skrive et eller andet til mig i kommentar feltet. Så er du med i lodtrækningen på søndag. TO gaver bliver det – én for 1.søndag i advent og én for 2.søndag i advent på søndag. BUM!

Gaverne er:

 1. Tøj fra min JOHA Arctic Zone by Julie kollektion. Lækkert, lækkert uld tøj til de små. En kollektion vi havde ude i butikkerne fra juli 2016 til juli 2017,- altså en unika kollektion fra mig, og noget man ikke kan få mere. Kun fra mig,her. Kollektionen har tjent sit formål som var at hver gang man købte et stykke tøj så gav man et stykke tøj til et barn i nød i Grønland. Vi har sendt rigtig meget tøj afsted og det har til min store glæde været en succes. Str er:  80cm til dreng og 60cm til pige,og det er denne pakke af tøj jeg sender til en heldig vinder. Både til dreng og pige:

 1. Mit smykke “Thankful Heart”, som jeg har lavet med Crowdmade. Den har haft samme levetid og udgår når dette år slutter, så man kan shoppe den hos Crowdmade mens de stadig har den, men her kan du nu vinde mit fine og unikke smykke. Den er i sterling sølv og symboliserer tro, håb og kærlighed skåret i min egen tro i form af en stjerne, et stjerneskud og et hjerte. En stjerne for tro – troen som for mig er universet og det der er større end os, men som samler os under den samme himmel. Stjerneskud står for håb, ligesom dengang jeg var barn Så måtte man nemlig ønske, ikk? Hjerte siger sig selv, men hjertet rummer de to andre overbevisninger for det er fra hjertet vores tro, håb, og i det hele taget vores tillid skal blomstre. Smykket leveres som armbånd med nylon snor (og ikke med det som du ser på billedet), man kan selv sagtens sætte det på en kæde eller andet. Se smykket her:

Som sagt – skriv bare en kommentar til mig,- så deler jeg gaverne ud på søndag!

Glædelig december og stort knus herfra!

122 kommentarer

 • Anne K.

  Kære Julie – rigtig glædelig jul til dig og familien!
  Synes den halskæde er SÅ fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Carlsen

  Glædelig Jul til jer alle 4! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bech

  Dejligt at se jeres lille familie til fællesspisning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Julie. Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivalu Avaaraq Christensen

  Hej Julie
  Blog atuartarpara instagramimi aamma malinnaavigaakit, meeraallungali nuannaartorigakkit malinnaavigaakkit.

  Eqqaamavara meeragallarama oqartuaannarnikuullunga erinaginnerpaasutit, radiomi arnat allat erinarsoraangata pikkunaagisarlugit illiunngimmat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne gaver du deler ud. Tøjet vil jeg gerne vinde, det ser så flot ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K.

  Haløjsa….Ja se det hjælper altid på kommentarene når der er gaver med I spillet…Nej pjat, jeg er tit forbid for at se om du har lagt noget nyt op, men det er ikke altid man lige ved hvad man skal skrive I en kommentar:-)
  Håber du får en dejlig jul og et godt nytår.
  Og forresten tillykke med din Nye single, glæder mig til at lytte til mere nyt fra dig. Og så tillykke med dine smukke tatoveringer, er vilde med dem:-)
  Knus Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Andersen

  Hej Julie. Håber at vinde dit smykke da jeg desværre ikke har nogen børn endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ø

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Kristensen

  Glædelig jul til dig og familien, har fulgt dig siden popstars.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  Glædelig Jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jo, vi læser skam stadig med 🙂 Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pipaluk Ellebæk

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halskæden ønskes som gave hvis det nu er mig der vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Kristensen

  Kære Julie. Tusind tak for de utrolig mange skønne sange du har udgivet. Nyder din skønne stemme meget tit. Hvis du engang skal synge koncert i Holstebro, så står Holstebro gospelkor klar til backup mm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ville elske at vinde det fine lækre Joha tøj ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian

  Kære Julie
  Anede faktisk ikke du lavede baby tøj – det er da supersødt og lige noget til min skønne gravide genbo 🙂
  Hav en skøn jul
  Kh Vivian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Glædelig jul fra Sønderjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jeremiassen

  God jul❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugba G.

  Jeg følger dig, men savner du blogger noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kære Julie
  Det har været interresant, at følge dig i noget af det du har lavet. Hvis jeg skulle være den heldige, kunne jeg godt tænke mig det smykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille vinding

  Hej Julie.
  Jeg vil ønske dig og familien en glædelig december og håber meget på at vinde halskæden, som vil give mig et glædeligt minde om de sidste 3,5 år, hvor vores hjem har været Grønland – nu skal vi til at finde vores hjem påny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde lattermilde glade positive Julie ❤️ Jeg elsker at læse din blog, fordi den føles så ægte og hudløs ærlig. Det beundrer jeg dig for at “turde” i en tid, hvor alt ellers skal være så perfekt.
  Tak for dig❤️ Glæder mig til at læse flere opslag om stort og småt, dine skønne poder, at skulle giftes og blive gift, Grønland og meget mere ❤️
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Kære Julie,
  Jo da! Læser skam med endnu og er pjattet med din alsidige blog. Det er, for mig, ikke et spørgsmål om antal af indlæg, men indholdet i de indlæg du skriver. Du gør det godt og har altid hjertet med i alt <3 Det kan mærkes og virker langt mere autentisk og mindre overfladisk.
  Selvom mine drenge nu er voksne, vil jeg alligevel elske at vinde børnetøj. Min søde lille nabo, fylder nemlig 2 år her i januar 😉
  Ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Glædelig jul Julie til dig og din familie – samt et godt og lykkebringende nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Hey

  FIne adventgaver du deler ud 🙂

  Håber I har nogle hyggelige dage her i december

  Hold skruen lige i vandet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivalu

  Juullimi pilluait 🙂
  Jeg ønsker mig dit smukke design på tro håb og kærligheds hjertet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Seisbøll

  Kære Julie
  Din blog bliver bestemt læst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig Jul til dig og din lækre familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Niemeyer

  Med ønske om en dejlig jul og et godt nytår 🙂
  Smykket er utroligt smukt, og ville passe godt til min datter, som går igennem en svær tid, og det skal minde hende om at der, er altid lys for enden af tunnelen. Hun er 15 og tumler med nogle svære valg.
  Børnetøjet, hvis jeg er så heldig 🙂 skal gå til vores lille barnebarn, som kom til verden 26/11-17 (en dreng) og nej, det er ikke hende på 15, der er blevet mor, men derimod min bonus datter på 25 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Koldtoft

  Glædelig jul Julie til dig og hele din familie!
  Så fint at du tænker på at give gaver væk til dine læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  Hej Julie

  Tak for at bruge tid på at dele dit liv med os. Tak for alle dine spændende blogindlæg som jeg elsker at følge med i og på en måde blive en del af.
  Ønsker dig og dine en glædelig jul…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene H

  Kære Julie.
  Dejligt at du er aktiv på bloggen igen 🙂
  Jeg ville forfærdelig gerne vinde det smukke hjerte.
  Det ville gøre min jul fuldkommen.
  Jeg ønsker dig og din familie en fantastisk jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Glædelig jul Julie.
  Jeg er ikke god til at kommentere, og jeg troede faktisk ikke, at du læste dem. Men jeg er tit inde og se, om der skulle være kommet noget nyt fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie.
  Vil bare sige, at jeg ikke har små børn længere 😉
  (Bare et lille hint)
  Hav en dejlig december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni riis simonsen

  Hej Julie.
  Kan du ikke lave en rejse guide, hvis man overvejer at rejse til grønland med små børn. Hvad vil du anbefale af tips og gode ideer. Vi har nemlig en drøm om at opleve grønland engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Davidsen-Nielsen

  Glædelig jul til jer alle 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Julie
  Jeg nyder også at læse med når du skriver. Så fine gaver, der kunne varme vores pige og en kommende lille nevø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara lyberth

  Juullimi pilluaritsi❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grønlandsposten

  Med så fine gaver på spil, er jeg nødt til at lægge en kommentar! juullimi pilluarit ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Dyrendal

  Ønsker dig og dine kære en glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Noahsen Møller

  Juullisiorluassamaarisi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie
  Haha, anede slet ikke man kunne kommenterer, da der er nogle tidligere indlæg før kommentarfeltet, så jeg ender altid med at kommenter ude på din fb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Malinnaavunga insta-mi, aatsaat una Blog-it takuara. Qujanarujussuaq malinnaasinnaaninnut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Andersen

  Aluu Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jeremiassen

  Juullisiorluarisi ukiortaassamullu iserluarisi ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Lassen

  Glædelig jul og tillykke med det nye album 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Nyder dine skønne billeder fra Grønland, håber jeg snart kommer derop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mølgaard

  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Berthelsen

  Glædelig jul og godt nytår! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Glædelig jul Julie! Håber du nyder den med din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi ravn

  Glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg vil rigtig gerne vinde det fine baby sæt til min søster ❤️ Glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karenlise Brink

  Glædelig JUL til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Bremer Sinkbæk

  Kære Julie,
  Sikke lækre præmier – de vil bringe glæde til lab og høj. Elsker din stemme og tilgang til alle dine projekter ❤
  Glædelig jul og et lille GO GIRL herfra
  Knus Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Tro, håb og kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Berthels

  Hej Julie
  Du lokkede mig ind på bloggen med din konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Glædelig jul. Joha ville være skønt til min dreng og hans første jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Næ du har ret, hvor læser man mange blogs opslag uden at give noget kommentarer igen. Så det burde vel egentligt være dig der skulle ha’ en adventsgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nygård

  Så fine gaver….. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Sivertsen

  Jeg er glad for at du gør noget ved børnene i Grønland. Da jeg var daglig leder i Sisimiut Nanubørn, kunne jeg se at børnene fik noget ud af ved at være der. Den der bander, bander ikke så meget, og dem der søger opmærksomhed, søger mere med rolig adfærd. Der var talt om med børnene, hvad det var for formålet med at være der. Vi blev jo faktisk familie. Deres glæde, når de får noget ud af det varmer det. Især mine børn er meget glad for at være der. Men nu. Nanubørn i Sisimiut lukker. Det er ret synd. Jeg fik lyst til at ruske de voksne “Hey, børnene har brug for jer, de har brug for at blive hørt!” De gør de jo stadig. Men ak, jeg skal tilbage til Sisimiut i denne december måned. Hvor jeg hjælper med lukningen af Nanubørn. Du har en god hjerte, I har en god hjerte, dig og din storesøster. Bare der er mere af jer, af jeres slags <3 Hvis jeg er den heldige der bliver trukket, vil jeg meget gerne få fat drengetøj af str.80, vores yngste bruger den størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine gaver, du deler ud 🙂 Jeg må prøve lykken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Staudal

  Super hyggeligt at følge dig på Instagram, da du er så dejligt nede på jorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Knudsen

  Må dig og din familie få den dejligste jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Sørensen

  Har desværre ikke barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Glædelig jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Kære Julie.
  Du har gang i så mange spændende projekter og jeg er imponeret over dit arbejde som bidrager til at hjælpe nogle af de udsatte i Grønland. Der er knald på dit arbejdsliv og samtidig har du en dejlig familie og nogle skønne unger. Specielt din historie om baggrunden for Home Again var virkelig flot skrevet. God vind fremover med alle dine projekter og glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage! Det er ligesom, at der mangler noget, når du ikke blogger 🙂 Og sikke nogle fine gaver, du deler ud. Og så lige en glædelig jul til dig og din familie også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva ajacobsen

  Hej Julie, dit søde positive menneske. Du og din lille familie ønskes en rigtig dejlig december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg vil bare sige dig tak for alt det Du deler ud af. Din musik der går fra hjerte til hjerte og ja bare det du er og giver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Julie
  Tak for sidst (koncerten i Nordatlandtisk hus). Dejlig, dejlig koncert. Glæder mig også til at drikke fadøl til din koncert til sommer. Jeg kommer HELT sikkert. Det vil så være min ottende koncert med dig og jeg bliver stadig “Star struck” hver gang jeg hilser på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lajla skarby

  Tro håb og kærlighed. Du havde engang et vedhæng i guld med 3 hjertet hvor fik du det fra? Tror du det kan fås endnu? Symboliserer mine 3 dejlige børn. Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja, de tre hjerter i sølv – et større smykke ikk? Det er ædelsmed Kurt Nielsen’s værker – ham bloggede jeg om for et års tid siden – den blog hedder noget med “Når man ikke kan lade være” – prøv at finde den og se hans hjemmeside med mere! :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lajla skarby

   Hej Julie
   Tak for svaret nu har jeg kigget hjerterne. Men nej det var et lille guld smykke, med 3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Paaske

  Hvis jeg var den heldige, så kunne jeg godt tænke mig din halskæde – skulle jeg derimod være den som fik tildelt tøjet, så ville jeg give det til min veninde som snart skal være farmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Julie.
  Glædelig jul til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Christensen

  Hej Julie – Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul. Vil blive rigtig glad, hvis jeg skulle være så heldig at vinde den smukke halskæde – Hilsen Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hansen

  Glædelig jul – og tak fordi du deler stort og småt med os her ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Glædelig jul til dig og dine kære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Norgreen

  Hej Julie – GLÆDELIG DECEMBER 🙂 Jeg er sikker på, at vi er mange flere, der følger med her på bloggen, end du lige tror. Vi kigger bare i smug 😀 Kh Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsa Kokhauge

  Ja så blev jeg så lidt klogere.. Fandt ud af via Insta at du også havde en bog.. ☺️ den vil jeg da kigge lidt mere på fremover..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja, min bog bliver nok også en advents gave herinde i denne måned ;O) Hvis nu du ikke er heldig i lodtrækningen herinde, så husk at du kan købe mit smykke hos http://www.crowdmade.dk – den er ikke så dyr, faktisk. OG TAK ! Ps.- jeg er desværre ikke med i julehilsnerne i år. Æv æv, ja. Men vi ser det alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Juullisiorluassammaarissi taamannguassi ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne wagner

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hagelskjær Petersen

  Skønne gaver du deler ud hvis jeg er heldig vil jeg gerne vinde halskæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Liboriussen

  Glædelig de emner ti, dig og dine.
  Ville elske at vinde, særligt smykket som jeg synes er så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Liboriussen

   Nogle bogstaver er forsvundet…der skulle selvfølgeligt stå, glædelig december til dig og dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • René Madsen

  Hej Julie og glædelig jul, vi er en dansk-grønlandsk familie på to voksne og fire børn (snart 5) som ville elske at vinde en af dine ting, måske en babydragt til den kommende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Mikkelsen

  Åh skønne gaver – ville elske og forkæle min lille søn på 6 måneder med det fine JOHA tøj som du har været med til at designe <3
  God jul til dig og dine og tillykke med din nye single!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Kleist

  Juullimi pilluarit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Frandsen

  Glædelig jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Gyldstrand

  Tak fordi du altid er så glad ,måske ikke altid . Men når jeg hører dig ,så er din stemme glad ,glædelig jul .til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Koch Jensen

  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Hansen

  Hej Julie rigtig glædelig jul til dig og din familie. Hygger mig med alle dine skønne opslag på facebook og læser da også med her. Dine skøre snap har da givet mange gode grin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Har fulgt din blog i flere år og på insta senere. Ønsker dig og din skønne familie en rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Kristoffersen

  Glædelig jul Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette P.

  Glædelig december til dig og din familie ❤️
  Fantastiske præmier, og vi har været særligt glade for din kollektion i samarbejde med Joha – SÅ fint et print, og jeg ville elske at vinde et sæt til vores kommende decemberbaby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Enoksen Larsen

  Hejsa Julie
  Jeg beundrer dit gå på mod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Selvom jeg sjældent (okay indrømmet, aldrig) kommenterer på din blog så læser jeg ofte dine opslag og er trofast følger på Instagram 🙂 Håber du og din familie får en skøn december!
  Bedste hilsener Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Sam Sørensen

  Kære Julie
  Tak for en helt fantastisk aften på Tagdækkervej i Hammel. Som mor og pårørende til en beboer, bliver man super glad over den måde, at du møder “verden” på. Tak for det, du er helt fantastisk. ❤️
  Rigtig dejlig december til dig og din familie.
  Dejligste december hilsen
  Lotte Sam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Glædelig december hvis jeg vinder og er heldig at vinde smykket vil jeg give smykket til min moster der havde indbrud i sommers og fik stjålet alle hendes smykker. der i blandt en masse smykker fra Grønland så være dejligt at kunne give hende dette smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Luna

  Rigtig glædelig jul til dig og din skønne familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja A. Sanimuinak Hansen

  Hvor vil jeg gerne vinde dit hjerte smykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine kirsten hellman

  Kære Julie <3 Glædelig Jul til dig og dine <3 ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salomon

  Kan du på et tidspunkt lave et eller andet maskulint?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Hahahahah sjovt. Nå ja! Lad os se om fremtiden ikke byder på noget i den retning

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Samuelsen

  Kære Julie <3 Rigtig Glædelig Jul til dig og dine kære <3
  Tøjet ville klæde mit lille nye barnebarn på godt en måned og hjertekæden ville jeg blive meget taknemmelig over at vinde <3
  De kærligste hilsner
  Ane Samuelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Dahlgaard Jørgensen

  Glædelig December og glædelig jul når vi kommer dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Julie.
  Jeg ser dig sådan rimelig tit i Odder og sidste gang var i Løvbjerg. Jeg stod der i min egen verden og kiggede blomster også kom du lige gående. Det er helt fjollet men jeg er vild med din stemme ( synger selv lidt) så blir lidt barnlig fjollet når jeg ser dig. Ej det lyder sgu underligt. Nå men uanset hvad, så var jeg ved at lade oveni de der blomster og skulle samtidig spille total cool og lade som om at du bare var en hvilke som helst person. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Marie

  Syntes det er så spændene at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inaluk Lange Olsen

  Juullisiorluassamaarisi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erena
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Nielsen

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik Bachmann

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Kjellerup Andersen

   Hej Julie. Jeg beundre dig så meget og ville ønske at flere som bliver kendt kan bevare begge ben på jorden sim du kan og stadig være dig selv❤️ Min familie og jeg talte lige om dig og dine fætre og kusiner Lumholt igår. Jeg har gået i skole med dem i Thorsager og synes I er nogle dejlige og varme mennesker alle sammen. Jeg blev konfirmeret at Bent Lumholt og gik til kirkekor hos ham, en fantastisk dygtig præst.
   Som sagt beundre jeg dig og vil med stolthed og ære bære dit smukke og yndige smykke❤️ Rigtig glædelig jul til dig og dine kære og familien Lumholt fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bente Nilsson

   Kære Julie.
   Du er så skøn, og det er dejligt at følge din blok. Altid skønt, når der er nyt på den – det skulle gerne være en glæde for dig at skrive, når du finder tid og inspiration – så jeg glæder mig blot over, når der er nyt fra dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December...i morgen!