Advents gave til dig?

2 vindere fundet!

Hej alle I skønne læsere! Endnu engang tak for jeres deltagelse i den her advents konkurrence! Tak for jeres opmærksomhed og mange fine kommentarer, personlige vinkler, ros og glæde. TAK!

Jeg lovede to stk af den her bog væk:

advents-gave-dig3

Det er min fine bog fra 2015, der handler om at være madelsker og indimellem trænge til en lille kur. Men derfor kan det jo godt gøres nogenlunde således at det er til at holde ud :O9

Og jeg skal gøre det kort og godt – VINDERNE ER:

 1. Mette P – jeg sender dig en email og beder om en adresse!
 2. Dolasdola – det hedder din mail i hvert fald,- jeg glemte at se dit rigtige navn – griner! Sorry :O) Håber du kan kende din mail her – og du får een fra mig lige straks

adventsgave-til-dig-vind0-1

Og til jer allesammen vil jeg nu inderligt ønske jer en glædelig jul ! Jeg håber i får det dejligt og hygsomt, og får slappet godt af. Jeg vil prøve at gøre det samme.

Jeg blogger til jer mellem jul og nytår med lidt jule billeder,- og lidt om alt hvad der nu ellers foregår (for det er egentlig ikke så lidt , både ‘indenfor og udenfor’) OG så er vi på nytårs ferie i Nuuk i Grønland, og herfra skal i også nok få en mail og nogle dejlige billeder af en rigtig vinter!

 

Kærligste hilsner fra mig!

IMG_4040

2 kommentarer

 • Salomon

  Juullimi pilluaritsi. Juulli atorluarisiuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pedersen

  Øvøvøv, at du stopper med at lave radio. Det har simpelthen været en fornøjelse at høre P4 formiddag, i er et godt makkerpar. Jeg kommer til at savne den varme og glæde du sender ud gennem radioen. Håber du engang får lyst igen😊(og vælg så lige P4 igen og ikke en konkurrent 😉).
  Selvfølgelig forstår jeg at du vælger hvad der passer i dit familie liv, respekt for det!!! Men du vil blive savnet!!!!
  Til slut vil jeg bare ønske dig og dine nærmeste en glædelig jul 🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents gave til dig?